Založ si blog

Ako Truban zavádza pri fyzickej konfrontácii do ulíc

Doslova povedal: „My ich neorganizujeme.“

 

Vyhovára sa teraz na to, že to sami ľudia sa organizujú v uliciach. A ako sa môžu bez povolenia na zhromaždenie?

Z toho vyplýva, že keď dôjde k väčšiemu násiliu alebo zabitiu, budú tvrdiť, že oni s tým nič nemajú, hoci naopak vyzývali ľudí, aby šli do fyzických konfrontácií na uliciach a aby si to rozdali nie politici v diskusiách, ale diváci a voliči medzi sebou.

 

 

Vzápätí povedal, že treba sa im postaviť v uliciach. Takže druhým dychom vyzýva ľudí do ulíc.

A komu postaviť? Veď tam nestojí len strana ĽSNS ale jej voliči. Čiže vyzýva voličov iných strán, aby sa postavili v uliciach voči voličom tejto strany. Tým stavia a vyzýva k postaveniu sa voličov proti sebe v uliciach, aby sa fyzicky konfrontovali, hoci sa majú konfrontovať politici v diskusiách. 

 

 

Truban hovorí, že nechcú nechať verejný priestor nielen tejto strane, ale ani ich voličom a tým učia ľudí nerešpektovať iných voličov, ale fyzicky ich konfrontovať. To sa majú politici, nie diváci a voliči!

 

Či bude nejaká strana zakázaná alebo nie, o tom nemajú ľudia rozhodovať bitkami na ulici. Za to, že existujú, nemôžu voliči strany ĽSNS, aby ste fyzicky konfrontovali ich a vyzývali na to iných voličov. 

Vždy som čakala, že s takýmito násilnosťami v uliciach začnú kotlebovci, že budú vyzývať na občiansku neposlušnosť a budú chcieť primitívne fyzicky konfrontovať iných, ale neverila som, že to urobia akože inteligentnejšie strany, že s primitívnosťou fyzických konfrontácií začnú oni.

 

Truban hovorí, že tak isto ako kotlebovci, aj trubanovci majú právo na svoje stretnutia na verejnom priestore.

Týmto zavádza a manipuluje, lebo to stavia tak, ako keby niekto trubanovcom upieral rovnaké práva zhromažďovať sa a protestovať proti čomukoľvek.

 

Ale kto povolí na jednom mieste a v tom istom čase dve protichodné demonštrácie, tak chce dosiahnuť, aby prepuklo medzi občanmi násilie, lebo je to zákonitosť, že prepukne a graduje a presne takto sa už celkom primitívne roztáča extrémizmus nielen v diskusiách ale už aj v uliciach a fyzicky.  

 

Trubanovci sa aj dnes možu zhromaždiť kdekoľvek a nevyužili to. Nech sa zhromaždia kdekoľvek, ale na inom mieste a v inom čase.

 

 

Keď dôjde k závažnému fyzickému útoku medzi voličmi alebo k zabitiu, bude za to v prvom rade zodpovedná inštitúcia, ktorá dala súhlas na zhromaždenia občanov protichodných strán na jednom mieste a v jednom čase a následne všetci občania Slovenska, ktorí vyzývali na fyzické konftrontácie občanov do ulíc.

Už niečo primitívnejšie si neviem predstaviť. A fakt som si myslela, že tohto budú schopní len kotlebovci.

 

 

Správate sa, ako keby neexistovali médiá a ľudia nemohli sledovať diskusie medzi rôznymi stranami. Volič si má vyberať pri televíznej obrazovke a nie tak, že voličov strany vyženú do ulíc, že ktorí budú hulákať viac alebo ich bude viac ako keby to boli kohútie zápasy a nie voľby. 

Ešte aj tí nasprostastí muži, čo si myslia, že sú väčší hokejisti alebo športovci, keď sa pobijú pre hokej, idú tam sledovať hokej. Presne to, čo vo voľbách je diskusia predstaviteľov!!!

 

Ani len tých nezhromaždia na námestiach a teraz si to rozdajte len diváci medzi sebou bez hokeja. Hokej alebo športové podujatie k tomu vôbec nepotrebujete!

Tým podujatím v politike sú DISKUSIE medzi predstaviteľmi! A tie prebiehajú cez média.

 

 

Keby bol Truban športovec, tak povie:

My žiadny zápas hrať nebudeme! My sa neznížime k tomu, aby sme vám predviedli nejaký zápas. My vôbec zápas hrať nemusíme, tak sme dobrí, že ho ani nepotrebujeme.

Ale naši diváci vám v uliciach ukážu, vašim divákom. Poďte sa za nás diváci pobiť, že ten zápas, ktorý ste nevideli, by sme vyhrali!

 

 

 

Matovič včera:

 

„Pred chvíľou som bol v Téma dňa na TA3. Truban aj Beblavý prísť odmietli …“

 

 

 

No jasné, miesto seba pošlú do ulíc divákov a tí nech si to rozdajú s vašimi divákmi.

 

Viete, čo vám všetci muži prajem? Aby aj hokej prebiehal takto. V televízii vám oznámia, že zápas nebude (lebo je pod úroveň hráčov, aby bol) a diváci nech sa stretnú v uliciach na jednom mieste a v jednom čase, že ktorí hráči sú, boli lepší. To už pod úroveň divákov nebude!

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518158x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie