Založ si blog

Nespoliehajte sa na to, že nevyriešené konflikty konzervatívcov vám pomôžu

To, čo najviac podnecuje extrémizmus v tejto situácii, je nejasnosť medzi konzervatívcami, kto za tieto zákony môže.

Ak sa budú vzájomne z toho obviňovať rôzne konzervatívne strany, vzniká aj medzi nimi extrémizmus a neprehľadné agresívne situácie.

 

Napríklad infovojna informovala, že alternatívcov na infovojne prestali otravovať voliči ĽSNS a teraz im vulgárne nadávajú voliči Smeru a kotlebovci majú stopku na infovojne, pokým sa im Mazurek verejne neospravedlní.

 

V záujme každej strany je teraz prebrať voličov inej konzervatívnej strane a preto sa vzájomne obviňujú, kto za to môže. Keď si voliči ĽSNS budú myslieť, že Harabin, budú o to skôr voliť ĽSNS. Keď si voliči Vlasti alebo ĽSNS alebo Smeru budú myslieť, že Harabin za to nemôže a ĽSNS ich neprávom obviňuje, o to skôr budú voliť Vlasť a nie ĽSNS, keď ich obviňuje.

A zároveň je tu útok na to, že sa na tom podieľal Smer, takže je to aj snaha prebrať voličov Smeru pre iné konzervatívne strany.

 

Z toho vidíte, že v záujme všetkých týchto strán je preto nejasnosť, kto presne za to môže, lebo pokiaľ vládne nejasnosť, môžu sa nerušene vzájomne obviňovať a utvrdzovať v rozličných verziách, ktoré si pritom odporujú a agresívne útočiť na iných konzervatívcov za to. To tiež roztáča extrémizmus! Každá takáto celkom nejasná situácia, konkrétne komu za to môžete vďačiť. Konkrétne, ktorým konzervatívcom viac, či Harabinovi, Smeru alebo Mazurekovi, že neobjektívne útočí na iné strany. 

 

Ja odborník na túto právnu situáciu nie som. Ale nemusím byť odborník na to, aby som videla, čo táto neprehľadnosť spôsobuje a spôsobí ako neprehľadná a neobjasnená aj do budúcnosti. 

 

Preto by ste toto mali riešiť ako prvoradé a kľúčové a to aj liberáli.

Aj keby o tom diskutovali len samotní liberáli na SME, komu konkrétne vďačíme za tieto zákony, zaznelo by tam aj presne ktorí konzervatívci sa na tom a ako podieľali. 

 

Keby skresľovali a chceli potopiť Harabina, dali by tým za pravdu ĽSNS a nárastu ich voličov. A keby chceli potopiť ĽSNS, dali by tým za pravdu Harabinovi a spôsobili nárast voličov Vlasti.

Liberáli si môžu myslieť, že je pre nich výhodné, keď majú konzervatívci medzi sebou konflikty kvôli volebným hlasom a oslabeniu na všetkých stranách.

Ale nejasná situácia v tomto sa im vypomstí, pretože táto neprehľadná situácia umožní konzervatívcom zabudnúť na to, že sa na tom podieľali aj konzervatívci a jediní vinníci budú len liberáli, čo všetkých konzervatívcov naopak spojí v extrémizme v budúcnosti.

 

Preto je v záujme samotných liberálov, keď nechcú mať proti sebe rozvášnený dav, aby táto situácia, kto každý sa na tom podieľal, nezostala nejasná.

Preto je aj v ich záujme viesť presne k tomuto v médiách (hoci len vo svojich a s liberálmi) diskusie.

 

Nespoliehajte sa na to, že konflikty konzervatívcov vám pomôžu. Ako nejasné a neobjasnené to bude časovanou bombou aj do budúceho extrémizmu.

Riešte to teraz, aby ľudia presne vedeli, komu každému za to vďačia!

 

Bude to predídenie väčšiemu extrémizmu, ktorý na tom vznikne.

 

 

 

Rôzne názory k tomu u konzervatívcov máte tuto:

 

 

Hitlerovsky prvok v justícii, pred ktorým varoval Harabin už v roku 2005, sa naplnil. Harabin vysvetlil hlavne Mazurekovi, kde je problém v súčasných stíhaniach za názor

 

Cesta k totalite. Kto presadil fašistické prvky do súdnictva a ako sme sa prepracovali k umlčiavaniu nepohodlných názorov

 

 

Nielen idemvoliť, Mazurek, ale už aj Lipšic potvrdili klamstvá Harabina

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550521x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie