Založ si blog

Slniečkári zachraňujú, kresťania zachraňujú pre dobrý spánok svojho luxusného myslenia

Neviem, o čom všetkom dnes rokovali poslanci, ale zaujímalo by ma, kedy sa bude rokovať o tomto v teme zdravotníctva, čo sa rozoberalo vo včerajšej infovojne na tému zdravotníctva. Považujem tému zdravotníctva za kľúčovú. A k tomuto sa nevedú v médiách žiadne dostačujúce diskusie.

 

Aké hrozby prináša nová legislatíva do zdravotníctva? Hostia: MUDr.Alena Jancová a MUDr.Andrej Janco

 

https://www.youtube.com/watch?v=A2oAtmc5a_0

 

Ja k téme zdravotníctva písať nebudem, keďže nie som lekár, ale odborníci v médiách by nás o tom mali informovať, ako sa to bude riešiť a taktiež odpovedať na všetky výhrady od iných lekárov. Veľmi odporúčam vypočuť si tú diskusiu s uvedenými lekármi.

 

 

Miesto toho zas poslanci riešili svoje filozofické úvahy k povinnému vynoseniu detí, miesto toho, aby sa zaoberali konkrétnou pomocou matkám v núdzi, ktoré chodia na interupcie. Inú pomoc, ako nútenie k adopciám pre chudobu, nemajú.

Je to naozaj hanba, že v našom parlamente sa nerieši, ako matkám pomôcť, aby mali na prežitie s deťmi, ale miesto toho sa rieši, ako ich donucovať k adopciám.

Takže, keď s tým nedáte pokoj, lebo predvolebná agitka, nedám s tým pokoj ani ja, o čom vlastne hovoríte.

 

Vždy všetkých pri navrhovaných zákonoch a dohovoroch zaujíma, ako to koho postihne a ako môže postihnúť a s tým sa operuje. Takže si znova zopakujme, ako tieto navrhované zákony koho a ako postihnú.

V normálnej spoločnosti by neboli interupcie. A to preto, lebo v normálnej spoločnosti by matky mali podmienky na prežitie s deťmi a normálna spoločnosť by si vynosenie dieťaťa vysoko cenila. Nie žvástami, ale pomocou. Kde sú len žvásty, tam si necení. Cení si, keď také ženy majú podmienky k vynoseniu detí bez toho, aby boli v strese, či prežijú aj sa ďalšími svojimi deťmi.

Takže si v prvom rade uvedomte, že nežijeme v normálnej spoločnosti, ktorá by si hodnotu materstva nejako cenila. Necení si a podmienky matiek v núdzi ju nezaujímajú!

Najprv sa riešia podmienky – pre normálnych! A potom sa filozofuje a odsudzuje, kto chce odsudzovať.

Nikto z nás by netrestal vlastné dieťa za niečo, k čomu vlastnému dieťaťu najprv nevytvoril podmienky. Nebudeme ho mlátiť, že sa nenaučilo, keď nemalo kedy našou vinou, že si neupratalo, keď nebolo doma atď. Najprv sú podmienky a potom môžem riešiť, prečo neboli využité a nie naopak, lebo inak sa správam neľudsky a iných stresujem nesplniteľnými požiadavkami.

Najprv matky musia mať podmienky, aby s deťmi mohli prežiť a potom môžme riešiť, prečo tieto podmienky nevyužili.

 

(Tu dodám, že aj ekonomicky bohatá spoločnosť stále nemusí mať vhodné podmienky pre hodnotu materstva, keď sa nezaoberala podmienkami pre dobré vzťahy medzi partnermi. Spoločnosti, v ktorých mladí ľudia žijú osamelo, lebo nevedia vytvoriť dobré partnerské vzťahy, sa zas nezaoberali výchovou a osvetou ku partnerským vzťahom a ich problémom. Takže k tým podmienkam nepatria len ekonomické, ale aj výchovné. Preto sa nám len zdá, že ani spoločnosti s dobrými ekonomickými podmienkami to nevedia riešiť, lebo nestačí riešiť len ekonomické. Nielen chlebom je človek živý.)

 

Ale my tu nemáme ani len tie ekonomické. Až natoľko sme nenormálna spoločnosť!

A teraz chcete v tejto nenormálnej spoločnosti, kde nie sú ani len ekonomické podmienky, ani len pre matky, riešiť zákonmi len adopcie chudobných matiek z nudze.

Medzi tým vás v zdravotníctve ožobráčia už tak, že tu bude ešte viac chudobných. A aj tým potom poradíte, že keď nemajú na deti, nech ich vynosia pre bohatších občanov?

Naša spoločnosť si už prestala vážiť robotnícke povolania. K robotníkom má postoj, že robotníkom je človek za trest, že sa nestal podnikateľom, akoby sme robotníkov už nepotrebovali. Priznajme si to, nie každý má na to, aby bol IT-čkár alebo šikovný zlodej ako to letí, lebo takí sa majú najlepšie.

Je to chyba obyčajných ľudí? Nepotrebujeme obyčajných ľudí? Nezaslúžia si normálne žiť a prežiť, keď tiež pracujú a vychovávajú deti pre túto spoločnosť?

Veď aj ich deti bývajú lekári a právnici alebo rozmnožovať sa má už len šľachta a povedzme si to, často len chytrákov a zlodejov. Či nemajú sa takí nejlepšie, netvoria nám novodobú šľachtu?

 

Dnes sa nebavia s robotníkom. Zmizni, keď sa nevieš uchytiť lepšie, čo koho do toho, či prežije alebo jeho rodina?

Viete, čo bude nasledovať?

Nebudú sa baviť s chudobnými matkami. Nemáš na zdravotnú pomoc? Tak budete patriť k tým obetiam v zdravotníctve. Veď volič je pre nich hovno, tak čo?

Nikto tu nebude riešiť skutočných fašistov, čo majú toľko obetí. Nechajú riešiť Mazureka miesto seba! Ukážu na iných miesto seba, že to sú fašisti! Naši elegantní fašisti, čo nám tu organizujú život až do hrobu a pre médiá sú našou smotánkou.

Nemáš na výchovu tretieho-štvrtého-piateho-šiesteho dieťaťa? Však bohatším sa hodí, že im ho pre chudobu budete musieť dať. Nielen že budete chudobní a nikoho nezaujíma ako prežijete, ale ešte môžte bohatším aj deti vynosiť! To bude ďalšia služba, čo pre nich budete robiť.

Ale asi si ešte takú chudobu neviete predstaviť. No, zabetónujte také zákony, ako budú distribuovať deti od chudobných k bohatším. Budú chudobné matky ešte nútiť k adopciám s požehnaním cirkvi, lebo čo nás po tých matkách? Veď všetky otehotneli so štvrtým až šiestym po ceste z diskotéky. Kňazi to fakt vedia, rozumejú tomu, čo je to prežiť s toľkými deťmi. Šťastné to ženy budú mníšky a celibátnici. Tí nebudú musieť pre chudobu vynosiť deti bohatším. Však to sú len také kurence na distribúciu. Kňazovi sa ľahko povie, daruj ho bohatším, keď oni to dieťa a ani len jedno nikdy nevynosili. Čo ich po tých traumách?

 

Viete, keby ženy viedli do koncentráku, vtedy je pochopiteľné, že ženy chcú zachrániť svoje deti, aby žili a preto sa ich vzdajú a nechajú ich fašistami od seba odtrhnuť. Ale keď žena premýšľa nad tým, ako prežiť s dvomi, tromi, tak sama sa rozhoduje, či bude ešte viac živoriť alebo si nemôže dovoliť ležať v tehotenstve na vynosenie ďalšieho – lebo tak tie otázky stoja u chudobných, že nemôžu si dovoliť kvôli práci ani tehotenstvo!!!

To oni nepresmerujú bociana – Ja som chudobná, tak leť k tamtej rodine! Oni tie deti musia najprv VYNOSIŤ v tých ťažkých podmienkach, čo znamená ohrozenie práce a príjmu pre už žijúce deti! To sa rieši kde, také prežitie?

A keď takú ženu niekto núti (poslanci, kňazi, všetko muži) vynosiť dieťa a vzdať sa ho pre chudobu, tak ich presne tak odtŕha od tých matiek ako fašisti.

Keď ich k tomu núti chudobou, tak áno!

To nie je slobodné rozhodnutie tých žien! Keď ťa k adopcii čokoľvek núti, to nie je slobodné rozhodnutie tých žien k adopcii. To je vynútené rozhodnutie!

 

 

Je hanba našej spoločnosti, že toto rieši, miesto toho, aby riešila zlepšenie podmienok matiek, aby žiadna pre chudobu nemusela dávať dieťa na adopciu!

 

 

Ale keby riešili toto, tak by vysvitlo, že taká pomoc nie je. A že tie ich spomínané organizácie majú dve pracovníčky v Bratislave a nedokážu pomôcť ani viacdetným matkám inak, než adopciami a pomôcť ženám, ktoré pre chudobu zostávajú s násilníkmi, nevedia!

Muselo by prísť na slová samotných tých pracovníčok, že ich pomoc na to nestačí, keď nepomôže aj štát.

Ale toto všetci „kresťania“ už ignorujú!

Ich totiž nezaujímajú tie osudy, ale to, či sa im lepšie bude zaspávať ako záchrancom detí. Len žvásty a svedomie za pár slov, aký som záchranca!

Presne ako tí politici, len žvásty a predvolebná agitka. Ľudia sa od nich veľmi nelíšia! Len žvásty, pofilozofovanie, aké ja mám krásne slová o záchrane detí a skutočná situácia ma nezaujíma!

No, presne ako aj tí slniečkári! Len žvásty a skutočná situácia ich nezaujíma tiež! Vtedy súhlasíte, že chcete utečencov neľudsky topiť?

Vtedy zrazu zázračne chápete, že niekto len pekne zaspáva so žvástami, ale reálna situácia ich nezaujíma! A to nie sú embryá!

Podajte si s nimi ruku, ste totiž všetci s nimi v tomto rovnakí!

 

Pomoc nie je o žvástoch a pekných filozofických myšlienkach pri zaspávaní – ako ja slovami zachraňujem deti.

Ako sa pri migrantoch musia riešiť celkom iné veci, rovnako aj v tomto.

 

 

 

A medzitým nebudete venovať pozornosť zdravotníctvu, a preto bude ešte viac obetí zdravotníctva!

Dobre si to oligarchovia vymysleli, čím iným sa máte zaoberať. Pokiaľ budete naháňať chudobné ženy na adopciu, rozkradnú vám zdravotníctvo už celkom.

To už deti – obete nebudú? Alebo krajšie to znie, keď zachraňujete embryá?

 

 

A realita je taká, že viac migrantov by zachránili ľudia, čo sa neboja byť neslniečkármi, ale dovolávajú sa podstatných riešení. A viac detí by zachránili ľudia, čo sa neboja byť „za kultúru smrti“, lebo sa dovolávajú podstatnejších riešení. Spája ich to, že kašlú na to, ako to bude vyzerať a len znieť, ale čo je naozaj kľúčové v týchto témach.

Alebo vy to tak zo života nepoznáte, že neraz viac pomôže človek, ktorý nemá pekné rečičky, ale podstatné riešenia?

Sú najlepší ľudia okolo vás podľa len slov a ich filozofovania, akí sú úžasní slniečkári a koho by zachránili a chcú zachrániť? Detto s kresťanmi. V inej farbe to isté. Odtrhnutosť od reality v dôsledkoch!

 

Uznajú si to slniečkári? Rovnako aj kresťania! Lebo krásna myšlienka a som preto lepší než ostatní! Aspoň sa môžete vzájomne chápať, že každý si svoju peknú kravatu nájde, prečo je lepší než iní. To je podstatou týchto len žvástov.

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540261x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie