Založ si blog

Nemôžeme udeľovať azyl migrantom, ktorí nesúhlasia s ľudskou rovnoprávnosťou

Súčasťou liberálnej agendy je dôležitosť výchovy od detstva, pretože ak dieťa získa nesprávnymi vzormi hoci len predsudky, v dospelosti sa už nedajú odstrániť. Liberálom je to jasné pri správnej „gender“ výchove, pri sexuálnej výchove, pri nediskriminačnej výchove a vlastne na každom kroku okrem domáceho násilia.

Denne bojujú proti všetkým muchám v európskej výchove, aké nenapraviteľné škody môže napáchať zákaz sexuálnej alebo rodovej výchovy s predsudkami a to u Európanov, ktorí uznávajú základné ľudské práva v Európe a zákony svojich štátov.

Neznášajú náboženských dogmatikov, hoci tí u nás nechcú zavádzať nerovnoprávne postavenie žien, ani kontrolovať panenstvo u detí, ani legalizovať bitie žien, tresty za mimomanželskú súlož, kameňovanie alebo mrzačenie pohlavných orgánov ich vyrezaním. Napriek tomu tvrdia, že aj vcelku ešte civilizovaní ľudia, môžu nesprávnou výchovou spáchať škody na celý život, ktoré sa už v dospelosti nedajú zmeniť. Preto dennodenne bojujú o správnu výchovu.

 

„Nie, ešte aj v takej civilizovanej spoločnosti máme stále čo robiť, lebo ani dvadsať, ani tridsať rokov v civilizovanej spoločnosti mnohým nestačí na prevýchovu, keď raz v rodine mali pochybné vzory, ktoré násilie umožňovali. Môžeme teda povedať, že nestačí, aká je civilizovaná spoločnosť, pokiaľ čl ovek v detstve a pokiaľ rástol, mal choré vzory o tolerovaní násilia v rodine. Že najviac rodina to určuje a podmienky v akých rástol!

 

A odteraz budeme proti násiliu bojovať tak, že si budeme zaobstarávať mužov, čo mali vo výchove ešte horšie podmienky a ešte menej im hovorí civilizovaná spoločnosť? Ktorí už aj rástli do spoločnosti, kde ľudská nerovnoprávnosť je niečo normálne?

Tých by bolo treba koľko prevychovávať, keď ani v civilizovaných podmienkach to nejde ľahko, sedemdesiat rokov? Stotridsať, pokým si to osvoja a prijmú za svoje?

Rozhodne už nie v tomto živote, do ktorého sa narodili v podmienkach, že žena je menejcenný tvor a to je pre nich normálne a prirodzené, čo už u takého človeka až v dospelosti nezmeníte.“

 

Prevychovať ľudí, ktorí od detstva boli výchovnými vzormi naučení neuznávať ľudskú rovnoprávnosť a vidieť v iných menejcenné bytosti, ktoré môžete mrzačiť alebo aj zabiť ako nacisti, je absolútne preto nemožné. A toto liberáli veľmi dobre vedia, že je to už nemožné.

Preto nemôžeme udeľovať azyl ekonomickým migrantom ale ani iným migrantom, ktorí nesúhlasia s ľudskou rovnoprávnosťou, ktorá je vo svete liberalizmu najzákladnejšou hodnotou!

Môžeme prijímať len migrantov, ktorí súhlasia s ľudskou rovnoprávnosťou a zákonmi štátov, ktoré ich majú prijať. Pokiaľ toto nie je splnené a kontrolované, nemôžeme prijímať žiadnych migrantov, pretože tým nie je splnená najzákladnejšia podmienka pre udelenie azylu.

Pokiaľ túto základnú podmienku života občanov v Európskej únii nevedia európski politici splniť, žiadni občania v EÚ nemôžu súhlasiť s prijímaním ľudí, ktorí neuznávajú ľudskú rovnoprávnosť a preto budú iných občanov, aj iných migrantov, ktorých tu už máme, ohrozovať na životoch!

 

Nie sme solidárni ani s deťmi

„Nenazývajte ich ekonomickými migrantmi“

https://komentare.sme.sk/c/22255514/nie-sme-solidarni-ani-s-detmi.html

 

z komentárov:

„Pánko nám ako obvykle asi niečo tají o tých deťoch, keď tú žiadosť odignorovali aj tradične slniečkárske krajiny EÚ. Inak riešenia boli už dávno navrhnuté triezvymi politikmi. To len vy kolaboranti s pašerákmi ľud ich odmietate už dlhodobo akceptovať a stále podporujete svojou činnosťou utrpenie tých utečencov. Ich krv je predovšetkým na vašich rukách, dúfam, že sa za to raz budete aj zodpovedať…“

 

 

„Turecko uvedlo, že v Sýrii zadrželo celkem 287 bojovníků ze zahraničí a další stovky jich už drží v zajetí. Většina z nich zřejmě zamíří do zemí Evropské unie.“

 

„Turci chtějí vracet i islamisty, které v EU zbavili občanství“

 

Rakouský člen IS jezdil domů na léčení a pro dávky. Teď chce natrvalo zpět

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/turecko-usa-nemecko-deportace-islamista-extremista-radikal-islamsky-stat-is.A191111_103128_zahranicni_luka

 

 

Liberáli veľmi dobre vedia, že napríklad Breivikovi musia splniť aj požiadavku, že si neželá plastový príbor. O to viac vedia, že musia tolerovať a splniť želanie všetkých bojovníkov Islamského štátu, že nechcú žiť v Európe, ale tam, kde chcú žiť a kde si to už vybrali. Nikto ich nemôže proti ich vôli vracať, pretože to nie je len plastový príbor!

 

 

Turkmenistán bude ověřovat panenství dívek, chce zabránit chlípnému chování

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/turkmenistan-gynekologicka-prohlidka-kontrola-panenstvi-skola-studentka-totalitni-rezim-islam-diktat.A191107_151600_zahranicni_dtt

 

z komentárov:

Turkmenistan

Religion

93.7% Islam

6.1% Christianity

0.2% others

(wiki)

Netreba to dal komentovat.

 

Jak je v názvu jakékoli země -istán,tak to je vždycky unikátní záležitost.Hlavně to ale samozřejmě s ničím nesouvisí…..

 

Souběžně bych zavedl IQ test pro představitele země, kterému se nebude moci vyhnout … opravdu je něco takového možné ve 21. století ?!

 

 

Jak to ti Turci dělají?

Když chce někdo v (západní) Evropě vyhostit migranta, tak to nejde ani tehdy, když je známa země jeho původu, protože ho tam nechtějí…

 

Země původu je odmítají, ale Turci je přesto dokáží deportovat. Neměli by se teď dobře dívat úředníci z Německa apod. jak se to dělá…?

 

Turecko si myslí, že nás vyděsí? S takovými umíme jednat. Máme sociální dávky i pro něj…. takže my jsme v klidu

 

ale to je v pořádku. Když jim příslušné země udělily své občanství, tak ať se o ně starají

 

Ten na fotce je Rakušák jako řemen.

 

Bývaly doby, kdy se velezrada dala řešit.

 

Kancléřka a francouzský prezident se už těší až si s nimi pořídí selfíčka.

 

Azad je Rakušan

 

Prece je EU nemusi prijmout ne? Nebo aspon tak nekteri zduvodnuji proc neni mozne vyhostit nelegalni migranty….Domaci zeme je neprijmou

 

Ak by ich Turecko skutočne vydalo do “ krajín pôvodu“, len v minimálnom percente prípadov by sa to týkalo Európy. Krajiny ich pôvodu ležia zväčša na Blízkom a Strednom východe, či v severnej Afrike. Európske štáty im len priznali občianstvo z číreho nerozumu, napriek tomu, že oni Európu a všetko, čo predstavuje, úprimne nenávidia. Aj tak však má zločinec pykať tam, kde konal svoje zločiny.

 

Znovu zavést trest smrti a můžou je potom klidně vracet

 

Důležité je, jestli po vystoupení z letadla pozdraví. Pokud ano je vše v pořádku. Dostane pro nový začátek pár tisíc euro, a startovací byt. Von to přeci tak nemyslel.

 

 

 

Liberálom musí ich liberálna agenda dennodenne opakovať, že násilník svoju obeť vždy citovo vydiera a citové vydieranie je súčasťou násilia!

Na svete je veľmi veľa migrantov, ktorých prijať môžeme kdekoľvek, pretože uznávajú základné ľudské práva.

 

 

.

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 08:40

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,490
Celková čítanosť: 5538593x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie