Založ si blog

Najprv ich neinformujú a potom ich odsudzujú, že si hľadajú informácie inde

To je neuveriteľné, že žijem v štáte, kde sa občanom tají, či v ich krajine budú cudzie armády budovať vojenské základne, muničné sklady, budú tu cudzie vojská a politikov a novinárov to nezaujíma a miesto toho občanov informujú o prítomnosti zvierat v cirkuse, lebo len to nájdete všade a o tajnom dohadovaní o muničných skladoch nič!

Ako občan mám právo na takéto závažné informácie, aby nás o tom informovali aj politici na tlačovkách, ktorí nás majú zastupovať, aj novinári, pre ktorých toto majú byť prvoradé otázky, ktoré občanov najviac zaujímajú.

Kde sme o tom informovaní a kde o tom informujú v novinách a kde dávajú novinári k tomuto politikom nespočetné otázky? 

Na hlúposti sa ich budú pýtať do nekonečna a na dôležité veci sa pýtať nebudú? Majú to snáď novinári zakázané, keď sa nepýtajú? Žijeme naozaj v slobodnej krajine, kde sa ani novinári neboja pýtať sa, keď nikde sa nepýtajú a nikde o tom nepíšu?

 

Jediný článok k tomuto, čo som našla, bol bez otázok od novinárov a len krátkou správičkou, že text obrannej dohody s USA by sme mali spoznať o pár dní:

„V najbližších dňoch sa budeme môcť pozrieť na text obrannej dohody so Spojenými štátmi a dúfam, že sa tým skončí strašenie vymyslenými hrozbami, na záver svojej pracovnej cesty do USA to povedal minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Miroslav Lajčák.“

 

Už prešlo pár dní a stále nič. Novinári sa celkom nič na to politikov nepýtajú, hoci s hlúposťami a ich novinárskymi konšpiráciami ich prenasledujú celé dni. To sa len tvária, že sa ich akože na niečo aj pýtajú a akože pracujú? Veď keby sa ich skutočne pýtali na dôležité veci, tak otázok k tomuto by nebolo konca kraja, keďže práve tu by mohli dokazovať a ľuďom ukazovať, ako sa jedno ministerstvo vyhovára na iné a ako nekompetentne tieto ministerstvá pracujú. A kde je teraz s takýmito otázkami opozícia, ktorá to môže na tomto ukázať? Má vari aj opozícia zakázané pýtať sa a poukazovať na chyby koalície v tomto? Kde je teraz Sulík, kde je teraz Nicholsonová, kde je teraz Tódová a kde sú všetci, čo aj o rožkoch budú písať celé mesiace?

 

A zavládlo totálne ticho, ako v celkom neslobodnej krajine, kde to majú všetci zakázané, aby sa hovorilo a kládli otázky k najdôležitejším témam o našej obrane. Alebo ktorá téma je od toho podľa vás dôležitejšia? Snáď nie to, akú stranu bude mať Kiska alebo koľko bude mať Progresívne Slovensko až v budúcich voľbách?! Či občanov má zaujímať, ako bude žiť odteraz Čaputová, lebo len také články nájdete?

 

Prešlo už pár dní a stále sú všetci totálne ticho a ani politici, ani novinári o ničom k tomu neinformujú!

 

Spoliehajú snáď na to, že občanov o tom budú informovať len a vylučne len alternatívne médiá ako napríklad Hlavné správy? To vážne chcete, aby si ľudia hľadali informácie po alternatívnych médiách?

A prečo sa potom rozčuľujete, že si ich tam hľadajú a že sú preto sprostí, keď si ich tam hľadajú a nikde inde sa o tom už nepíše?

 

Ako si dovoľujete nechať občanov odkázaných len na alternatívne správy a potom ich obviňovať, že si ich čítali tam, keď inde NEBOLI? Je toto voči občanom normálne, že politici sa k tomu môžu vyjadrovať len na alternatívnych stránkach ako keby snáď boli aj politici nejakí disidenti, čo inak nemôžu informovať občanov?

To ako niet novinárov a novín, ktoré by zverejňovali vyjadrenia politikov k najdôležitejším otázkam? Prečo títo politici nedostanú priestor v novinách a od novinárov žiadne otázky?

Veď to sú poslanci koalície, nielen ĽSNS, že by sa dalo vyhovárať na to, že ich musíte umlčať.

 

Prečo sa tu každý deň v mainstreame píše, že ľudia nebezpečne čítajú správy po alternatívnych médiách, keď len tam si môžu prečítať svojich politikov, ktorých volili? A kde inde môžu a majú?

Na čo potom máme noviny a novinárov? A kde máme ich otázky a ich otváranie problémov a pátranie po nich? 

 

A kde sa teda dozviete, čo je v tejto veci nové?

 

Tam, kde vás mainstream bude potom ohovárať, že ste tam boli a tam ste si tie jediné odpovede čítali, lebo inde neboli žiadne!!! Oficiálne nikde nie sú!

 

Tak ráčte ľudí informovať a prestaňte ich doháňať k tomu, aby si odpovede hľadali na alternatívnych stránkach a po facebookoch poslancov. Načo máme noviny, keď si majú správy od politikov hľadať na ich facebooku?

 

A potom ešte povedzte,  že mainstream za to vraj nemôže, že ľudia čítajú alternatívne stánky. Však, keď si absolútne neplní svoju funkciu o informovaní občanov, čo majú teda občania robiť? Čítať len tie články, aký imidž bude musieť mať Čaputová alebo ako silné je Progresívne Slovensko? Majú ako sklapnúť, že sú neiformovaní a budeme riešiť, čo majú za to platiť mainstreamu?

 

Veď toto a presne takto spôsobuje mainstream. A presne tým, že ľudí neinformuje! A presne tým, že si neplní svoju úlohu!

 

 

Asi čakáte, že dám teraz odkaz na tie stránky, čo odkazujú poslanci svojim voličom. Tak, aby ste vedeli, mainstream (za nimi politici a za nimi ich oligarchovia) si neželá, aby ste nejaké mali a vôbec nejaké dostali. Máte sklapnúť a nepýtať sa, lebo ani len novinári sa na nič nepýtajú. Nepotrebujete žiadne informácie, tak sa rozhodli. Máte sa zaujímať len o silu Progresívneho Slovenska, ako narástlo, o budúci imidž Čaputovej, prípadne o zvieratá v cirkuse a to vám stačí! Muničné sklady, cudzie vojská a základne vás nemajú čo zaujímať. 

A keby náhodou áno a nebodaj by ste si o tom hľadali informácie inde, nie oni sú na vine, že neinformujú, ale vy, lebo také vás nemá čo zaujímať.

 

Skutočne ma poburuje, taká donebavolajúca nespravodlivosť k ľuďom, že najprv ich neinformujú a potom ich odsudzujú, že si hľadajú informácie k len akým sa môžu dostať. A potom tu ešte horekujú, že prečo ľudia neveria mainstreamu a ako to teraz politicky riešiť. A to tých ľudí a nie mainstream, čo neinformuje!

 

Lajčákova zmluva o skladoch USA zbraní na Slovensku

 

 

 

 

Medzitým, čo som to dopísala, bolo zverejnené len toto a len na Pravde:

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/508194-rokovania-s-usa-su-narocne-slovensko-si-chrani-zaujmy/

Denník N zaujíma len to, čo práve v tomto článku kritizujem, že občania nič netušia a mainstream ich neinformuje. Novinári sa nič nepýtajú! Nepáči sa im, že novinári, poslanci a občania nie sú ticho!

Dezinformačné weby šíria starý návrh dohody s USA, mohol uniknúť z SNS

https://dennikn.sk/1436172/dezinformacne-weby-siria-stary-navrh-dohody-s-usa-mohol-uniknut-z-sns/?ref=tit1

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542043x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie