Založ si blog

Šikana ľudí politikmi a médiami

Najtypickejším znakom v našej politike a v našej spoločnosti za posledné roky je vyhlasovanie akýchkoľvek iných názorov, než požadovaných, za fašizmus alebo rasizmus. Priznal to za liberálkov aj samotný Mikloš:

„Politická korektnosť je ohrozením slobody.“

pretože ústami Mikloša prvýkrát priznali, že progresívna liberálna ľavica, ktorá presadzuje politickú korektnosť, je dnes pre slobodu podobným ohrozením ako rasizmus alebo populistický nacionalizmus.

 

Celý tento problém s vyhlasovaním iných názorov za nepriateľské a fašistické, začal od vypuknutia migračnej krízy v Európe, lebo nie každý človek musí súhlasiť s navrhovaným i riešeniami, ktoré začali ignorovať základné ľudské práva v Európe (ohrozovanie Židov a ľudskej rovnoprávnosti žien) a používať dvojaké metre podľa politickej korektnosti k hlásanej propagande.

 

Snáď sa ešte dnes aspoň teoreticky dohodneme na tom, že ľudia môžu mať rozličné názory na riešenie problémov a aké zákony by mali platiť pri prijímaní migrantov. No prakticky to všetko prestáva platiť, lebo kto nesúhlasil s predkladanými riešeniami, bol vyhlasovaný za nepriateľa, cudzieho agenta nepriateľského pre štát, za rasistu alebo rovno fašistu. Jednotlivci z mimovládok a politických strán až po samotné strany, dokonca aj úplní samozvanci začali štvanicu a šikanu proti ľuďom s inými názormi a začali sa dovolávať ich umlčiavania, spoločenského prenasledovania až po cenzúru takých ľudí alebo médií, ktoré by im dali priestor na ich iné názory. Už tri roky sme svedkom, ako sú novinárom, politikom a obyčajným ľuďom vnucované požadované názory, že to masám ľudí začalo pripomínať socializmus alebo totalitu, keď ste si nemohli myslieť nič iné, než požadované, inak ste boli prenasledovaní.

 

Nehovorím o základných ľudských právach, lebo nesúhlasiť so zlými riešeniami migračnej krízy alebo s migračným paktom nie je prečinom porušovania základných ľudských práv. Stále nie sme povinní súhlasiť so zlou migračnou politikou, s nedodržiavaním dohôd v EU o ochrane hraníc, s riešením dvojakých metrov pri trestných činoch podľa náboženstiev alebo so zlými zmluvami, ktoré neriešia hlavné problémy.

No všetko toto sa postupne stáva zakázané – akákoľvek kritika a akékoľvek iné názory. Prakticky ste povinní súhlasiť aj so zlými riešeniami migračnej krízy. Ste povinní súhlasiť s Globálnym paktom, s nedodržiavaním dohôd, ktoré zrazu prestali platiť. Ste povinní súhlasiť s tým, že ochrana hraníc bude naďalej zlyhávať, že ste povinní súhlasiť s dvojakými metrami pri posudzovaní trestných činov podľa náboženskej príslušnosti a ste povinní súhlasiť s akýmikoľvek zmluvami a paktami, ktoré vám predložia.

A kto sa tomu vzpiera a odváži sa verejne s tým nesúhlasiť, je odsudzovaný politikmi v médiách, ktorí by ich pritom mali zastupovať a nie moc, ktorá má byť na nich vykonaná. Je odsudzovaný médiami, ktoré mali pôvodne slúžiť na informovanie obyvateľstva a je odsudzovaný mimovládnymi organizáciami, ktoré nikto nevolil, ale ktoré preberajú moc v štátoch podľa toho, ako si ich niekto na to zaplatí.

 

Všetky tieto sily predstavujú šikanu a štvanicu na obyčajných obyvateľoch, aby súhlasili s tým, čo je im predkladané, inak budú prenasledovaní a kritizovaní ako nepriatelia štátu, rasisti, fašisti a nebezpeční ľudia. Dnes môcť mať iný názor, navrhovať iné riešenia, znamená byť spoločensky nebezpečným človekom, ktorý by mal byť umlčaný a odstavený. A toto všetko sa deje pod nálepkou akéhosi „liberalizmu“, ktorý svojou podstatou hovorí presne o opaku – o slobode človeka.

Ale to tak vždy bolo, že aj vraždilo sa v mene viery, lásky, bratstva alebo Boha. Prečo by to tentokrát nemohlo byť práve v mene slobody a ľudskej rovnoprávnosti? V mene viery to už poznáme, v mene lásky to vidíme vo filmoch, v mene Boha, to už je na smiech, ale v mene slobody a ľudskej rovnoprávnosti, sme tu ešte presný opak nemali! 

 

Aj dnes si môžte prečítať v médiách, čo si nesmiete myslieť, s čím nesmiete nesúhlasiť, k čomu nemôžte navrhovať iné riešenia, inak ste nepriateľ štátu, primitív, nebezpečný človek, rasista, fašista, ktorý by mal byť umlčaný a odstavený. Vládne tu voči obyvateľom dennodenná šikana, čo si slobodne nesmú a nemajú myslieť, inak sú zastrašovaní médiami každý deň a politikmi každý deň.

Novinár, čo by s nimi nesúhlasil, by už nemal prácu, umelec, čo by s nimi nesúhlasil, by už nemal také príležitosti v umeleckej tvorbe, všetci sú takto zastrašovaní až po obyčajných občanov, ktorých vyhlasujú už len za primitívov, ak si dovolia na niečo mať iný názor.

 

Musíte súhlasiť s Globálnym paktom, inak ste pre celú spoločnosť primitív. Musíte súhlasiť so sankciami voči Rusku, inak ste primitív a nepriateľ. Musíte súhlasiť so všetkým, čo vám nadiktujú a napíšu cez médiá, čo presne si smiete a máte myslieť o zbrojení alebo vojenských zásahoch, inak ste primitív a nepriateľ. A kto by chcel byť primitívom? A kto by chcel prísť o kvalifikovanejšiu prácu a kto by chcel ohrozovať svoje zamestnanie, kariéru a pokojný život?

Takto pracuje a prebieha šikana obyvateľov. Všetko pod hlásaním slobody a vraj myšlienok „liberalizmu“. A to je vraj ľudská rovnoprávnosť a rešpektovanie základných ľudských práv, že nič iné si nemôžte myslieť, hlásať, inak ste primitív a nepriateľ. To je tá vaša sloboda a základné ľudské práva. 

 

Keďže som liberál a vždy som mala zmysel pre slobodomyseľnosť a ľudskú slobodu, vidím, že toto je na ňu len fraška. A ako človek, ktorý denne dáva pozor, aby šikana nebola ani medzi deťmi, viem, čo je to šikana a zastrašovanie, aby ste nemohli slobodne konať alebo myslieť.

 

.

 

Ku Globálnemu paktu tu stále neprebehla spoločenská diskusia, len šikanovanie ľudí, čo si nesmú myslieť alebo prečo nesmú nesúhlasiť – zastrašovanie v spoločnosti.

Na množstvo otázok ku konkrétnym tvrdeniam z dokumentov ku Globálnemu paktu, tu nikde neboli odpovede. Neboli tu odpovede ani k výhradám politikov ako je Sulík alebo Klus, ktorých pritom chcete do budúcej vlády. Primitívov, čo nerozumejú ani Globálnemu paktu? Asi takú to má logiku, toto zastrašovanie primitivizmom. Alebo dostať sa k moci, na to sú vám primitív Sulík a primitív Klus dobrí?

Tak buď sú primitívni a nevnucujte nám vládu primitívov alebo aspoň im ráčte odpovedať na ich opodstatnené výhrady voči paktu. Dovtedy teda také výhrady primitívne nie sú, pokiaľ sú vám títo primitívi dobrým výťahom k moci.

 

.

 

Taktiež neviem, prečo by ľudia mali voliť stranu SaS, keď tá sa v tak kľúčových otázkach, pre ktoré chce dať Lajčák aj demisiu, zdrží hlasovania. Načo vlastne takú stranu ľudia volia? Aby sa zdržiavali hlasovaní ako nevoliči? Voľte ich rovnako! Zdržte sa volieb a zostaňte doma, veď oni očividne nič nereprezentujú. Pohovoria si na facebooku, v diskusiách. Zahrajú divadlo a potom sa zdržia hlasovania proti tomu, čo hovorili! Vždy to tak bolo, už od volieb! Niečo iné Sulík hovoril a niečo celkom iné potom robili. Na facebooku akože niečo urobia, akože s niečím nesúhlasia a potom prakticky vždy súhlasia s opakom! Písala som o tom už tuto, pozor, aj opozícia je servilná a dôkazy, že je servilná.

Dôkazy, že opozícia nič nerobí a je tiež servilná!

Alebo, pozor, Sulík slúži len ako volavka pre stranu, čo potom bude robiť opak, než hlása:

Keď predseda strany slúži ako volavka

 

Táto strana SaS má členov, čo robia úplný opak toho, čo hlásajú. Dokonca robia úplný opak s tým, čo majú vo svojom volebnom programe.

Táto strana je len slúžkou strán, ktoré sa nedostali do parlamentu, rozpadli sa, sklamali alebo znovu sa zbierajú na námestiach. Je to akokeby ste dali hlas propagandistom z námestí a mimovládok. Slúžia na pozbieranie hlasov pre celkom iné politické subjekty a celkom iné politické záujmy, než na facebooku prezentuje Sulík. Nedajte sa Sulíkom oklamať, že by čokoľvek z toho, čo Sulík hovorí, malo v tej strane nejakú váhu. Má ju celkom nulovú a slúži len na to, aby ste im dali hlas, že akože chcú niečo z toho, čo hovorí Sulík. Nič z toho! Len pozbierať hlasy ale keď sa bude hlasovať o čomkoľvek z toho, tak sa buď nezúčastnia alebo odhlasujú opak. 

Ale inak sa Progresívne Slovensko alebo Spolu a slniečkári a mimovládkari nevedia dostať do parlamentu. SaS je strom na ktorom rastie takéto parazitické imelo. Napokon bude na ňom visieť len imelo a politicky bude robiť presný opak, než na čo vás vyláka do volieb.

Nie je žiadnou alternatívou k moci tak, ako sa prezentuje. Je to strana slúžiaca len propagandistom, slniečkárom a mimovládkarom, ktorí sú tak neschopní, že inak sa do vlády a k moci nevedia dostať. Slúži im len ako podnožka. Preto ak sa dostanú do parlamentu a ak tú hranicu vôbec prelezú, zoberú ich do koalície, kde im dajú moc a nechajú si nimi diktovať, ako to robia už teraz. Je to len slúžiaca a celkom servilná strana.

 

Prvýkrát si tiež želám, aby sa Sulíka zbavili, ako plánujú a nerobia si z neho len figový list. Keď Sulík zmizne so svojim divadlom, zostanú z nich len Smatanovci, Havranovci, Karolíny a parlament bude zasadať v Denníku N a SME. Oni sa potom zdržia v parlamente podľa potreby alebo vás budú rovnako šikanovať v médiách.

 

Stručne povedané, dodnes som si myslela, že strana SaS si chce reálne zabojovať s Kiskovou alebo inou stranou a je jedinou silnou alternatívou voči propagandistom z bývalej opozície. Myslela som si, že Sulík je proti nim, nie že im chce slúžiť. Jeho kolaborácia a celej strany SaS istá nebola. Ale dnešným nehlasovaním a zdržaním sa po kritike a vyzývania vlády, zas urobili úplný opak toho, než hlásali.

Od dnes si už nemyslím, že by si zabojovala, a podľa mňa je už isté, že to bude len kolaborujúca strana (len s opakom v hlásaní ako poistkou, že predsa nesúhlasili.)

Táto strana nebude proti Kiskovej strane bojovať, bude jej len podnožkou cez koalíciu k moci – aby sa k nej dostala. Čiže naopak, akúkoľvek stranu má vyniesť k moci a tu jej úloha končí.

 

Musím uznať, že tí, čo to tvrdili už dávno, mali pravdu a v tomto som sa mýlila, keď som ešte rečiam aspoň samotného Sulíka verila. Keď s niečím navonok nesúhlasia, je to len oblb. Následne to odhlasujú alebo podržia. Sulík je naozaj len ich populistom na získanie voličov, keďže slniečkárov a propagandistov majú na voličské hlasy málo. Takto populistickým podvodom ich chcú získať.

 

Že sa propagandisti nehanbíte získavať hlasy na Sulíkových rečiach a nesúhlasoch, keď s nimi nesúhlasíte! Na jednej strane ich morálne odsudzujete a na druhej strane na nich chcete vyliezť k moci!

To je teda pekný obraz morálky – priživovať sa na niečom, s čím morálne nesúhlasím. Nadávať takým voličom do fašistov, ale chcieť ich hlasy a budovať si na nich moc.

 

.

 

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519072x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie