Založ si blog

V Európe si môžte vybrať pohlavie, WC, ale nie, pokiaľ vás chce rodina vydať za pedofila

Najprv som si myslela, ze tento článok venujem ako list homosexuálom, keďže doteraz som si o nich myslela, že by ich mohli zaujímať ľudské práva v Európe, keď ich vždy zaujímali aj v Amerike a v Afrike a mali predstavu, čo je to rodinné násilie a neprijímanie voči ich sexualite. Ale odkedy je v Európe migračná kríza, riešia len svoje pochody, výber pohlavia, správneho WC alebo či ich pochopia deti už v školke (keď sa sobášia dvaja princovia).

Ich srdca sa nedotýka, že v Európe máme aj deti, na ktoré si môže nárokovať aj pedofil so súhlasom celej rodiny a to, keď ide o detské sobáše v Európe. To nie je len neprijatie vašej sexuality, že mamka nechce vidieť vášho partnera a ochladne ku vám niekde ďaleko od vás a nechá vás žiť po svojom, to je akoby vás chytili už v detstve a predali pedofilovi, ktorý si na vás bude robiť zákonný nárok na znásilňovanie.

Chápem, že máte pocit krivdy, keď sa váš vzťah v dospelosti nemôže volať manželstvo a že sme taká zaostalá krajina, ktorá vo vašej dospelosti nemá pre vás také pochopenie aj v kostoloch. Ale všimli ste si, že sú tu v Európe, nie v Afrike, nie v Amerike, krajiny, kde deti nútia do nimi nútenej sexuality? Aké traumy by ste zažívali, keby vás do niečoho takého nútilo Slovensko? Všimli ste si, aká sme ešte civilizovaná zem, keď my tu neprižmurujeme oči nad takýmto neľudským zneužívaním detí?

Nemajte mi za zlé, že sa nezaujímam len o homosexuálov, hoci teraz je to v móde a každý, kto sa teraz zaujíma o homosexuálov, má punc veľkej ľudskosti. Ja som vám pomáhala, keď ten punc ešte chýbal a keď mi za to nadávali, že som tým asi tiež nemorálna. Ale myslím si, že ochranu si zaslúžia aj deti, nielen dospelí homosexuáli. A celkom rovnako, ako ma vedelo naštvať, keď sa takým deťom niekto len smial, o čo viac ma má naštvať, keď ich zákonne budú chcieť dať pedofilom a ľudia už v Európe sú voči tomu slepí?

Myslím si, a to myslím vážne, že toto by skôr pochopilo veľa pedofilov, ktorý tvrdia, že deti by násilím neznásilňovali a nežiadajú, aby sme im vyberali detské manželky. Máte pravdu, že toto by skôr robili rôzni veriaci, čo si myslia, že sú veriaci, hoci znásilňujú deti.

Myslíte si, že by vaša ľudskosť niečo z vášho náteru ľudskosti stratila, keby ste sa zaujímali aj o deti nútené do sexuality?

 

„V marci švédsky parlament hlasoval za úplný zákaz uznania akýchkoľvek detských sobášov zo zahraničia, napriek námietkám politických strán v rámci vládnucej koalície, ktoré chceli navrhnúť špeciálne výnimky.

 

Podľa horúcej linky zriadenej pre obete nútených a detských sobášov vo Švédsku, počet hovorov týchto obetí pravidelne narastá.

 

Horúcu linku (National Suppression of Honor Prevention of Childhood and Forced Marriage) zriadenú iba pred štyrmi rokmi oslovilo v rokoch 2014 až 2018 101 detí a mladých ľudí s prosbou o pomoc v túžbe dostať sa z núteného sobáša, uvádza SVT.

 

Tento rok však počet celkových telefonátov dramaticky narástol, pričom operátori horúcej linky tvrdia, že dostali 132 hovorov súvisiacich s detským a núteným sobášom, čo zrejme rýchlo presiahne minuloročný počet 139 hovorov.

 

Napriek tomu, že boli schopní identifikovať 101 potenciálnych obetí nútených alebo detských sobášov, z ktorých oboje sú vo Švédsku nelegálne, iba 6 prípadov reálne skončilo súdnym obvinením.

Negin Amirekhtiar, expert v Národnom Kompetenčnom Tíme proti Násiliu a Útlaku súvisiacemu so cťou, potvrdil nárast v počte hovorov, avšak váhal pri otázke, či to znamená, že existuje viac obetí než v predchádzajúcich rokoch. Uviedol, že obete možno majú len viac odvahy v nahlasovaní týchto prípadov vďaka osvete ohľadom tejto témy.“

 

Prečo je táto téma v Európe tabu, že už v samotnej Európe máme deti, ktoré trpia oveľa viac, než dospelí homosexuáli? Ich rodina nielen odvrhne, ale zákonne predá a prinúti k sexu už v detstve.

Čo myslíte, čo je dnes väčšou odvahou? Ísť na Pride s dúhovou zástavou alebo zastať sa týchto detí?

Pre propagandistov je to jasné, že ísť na Pride a to je tá ukážková ľudskosť voči slobode iných. No to tak bolo pred pár rokmi, keď sa to ešte nestalo v Európe preferované. Dnes, keby vám niekto verejne ublížil, príde o prácu. Dnes tu máme nové necivilizované krajiny už priamo v Európe, kde sa rozmáha niečo oveľa horšie a na čo osveta „o dvoch princoch“ nestačí.

Priala by som si, aby liberálkovia nemali srdce z kameňa a rovnako, ako sa voľakedy zastávali homosexuálov, teraz sa zastávali takýchto detí, aby ich nebolo viac.

Chápem, že to sa vám do propagandy nehodí, ale keď sa raz chcete hrať na liberálov, prečo nimi nie ste? Veď také dieťa nemá menšiu ľudskú hodnotu, než homosexuál. A také dieťa nevie, že sa svojich mimovládnych organizácií bojíte viac, než kresťanských rodín a RKC.

Nebojte sa, keď ste zvládli uháňať kvôli neľudskosti kresťanské a RKC, určite zvládnete aj svoje vlastné mimovládne organizácie, ktoré sú voči tomu slepé. 

Malo by to vyzerať ako prejav Havrana, keby si netrúfol len na Kuffu a okrem neho len na slovenských primitívov, ale aj na európskych. To by bolo trefne a už len správnym smerom.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Boss bossov pred súdom, aj keď o to nežiadal. Dostane sa Mikuláš Černák na slobodu? Dôkazy stále pribúdajú

25.04.2024 08:00, aktualizované: 08:19

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547357x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie