Založ si blog

Morálna dráma už len bývalých liberálov vyvažovaná dogmatikmi

Mňa by veľmi zaujímalo, čo by liberálkovia hovorili na kreslené vtipy o homosexuáloch, ako sa boja vačšiny ľudí a aké je to smiešne, že sa cítia diskriminovaní.

To by ich už asi urážalo do kosti, keďže takáto je politická požiadavka – má ťa to jemnocitne urážať, aby si sa zapromenádoval, aký si ľudský!

Robiť si posmech z homosexuála, že by sa mohol báť o svoju bezpečnosť, to je niečo neprípustné. Ale súčasne si robia srandu zo žien v Európe, ktoré sa boja migrantov, pričom ešte aj policajti im radia, že nemajú chodiť do parkov, ani do nákupných centier, nepozerať nikomu do očí, nosiť obuv v ktorej sa dá utekať a obliecť si šortky alebo sukňu nad kolená na vlastnú zodpovednosť. To pre mimozemšťanov?

A kto u nás ohrozuje homosexuálov, že musia mať aj Pride o ich diskriminácii?

Tak isto by som sa mohla smiať, že v ľuďoch vidia mimozemšťanov, keď sa ich boja, že budú nimi ohrozovaní. Nikde som nevidela žiadneho ohrozovaného homosexuála. Alebo už neplatí, že koľko mimozemšťanov-utečencov si videl? Že vlastne ani neexistujú ako mimozemšťania?

Európa rieši prijímanie mimozemšťanov?

Pre mňa sú mimozemšťania homosexuáli, lebo som žiadneho nevidela. Teda tu nie sú a nemá ich kto ohrozovať, keď niet koho. A isto ich tak neohrozujú, keď slávni homosexuáli zo SME museli do článkov o diskriminácii písať o neupečenej torte pre homosexuálov až v Amerike a nevedeli nájsť žiadny príklad na Slovensko.

Takže to písali o diskriminácii v Amerike? A ešte si museli pomôcť Afrikou, čo sa im deje tam, lebo na Slovensko príklady násilia nemali. Takže tu ich ohrozovali len mimozemšťania. Iste ich tu nediskriminoval pekár z Ameriky alebo niekto z Afriky. No keď išlo o diskrimináciu homosexuálov, pomáhali si celým svetom, kde sa im čo stalo a písali o tom celé mesiace. A ja ako somár som im tiež pomáhala o tom písať, lebo som tiež verila, že pokiaľ ide o diskrimináciu, má nás zaujímať celý svet a nielen EU!

A teraz si zoberte ženy. Tu v EU, tu v Európe nie sú znásilňované mimozemšťanmi. Tu v Európe nie mimozemšťania im ohrozujú deti, že im vyrežú pohlavné orgány.

Ráčte tú svoju citlivosť trošku používať, lebo inak je len divadlom, keďže slovo diskriminácia poznáte len v súvislosti s homosexuálmi. Aj žena je človek! A aj žena –  moslimka je človek!

A zaslúži si nielen tortu, ale aj svoje vlastné pohlavné orgány s ktorými sa narodila. A zasluži si nielen zosobášenie, ale aj aby nebola znásilnená, vy útlocitní a strašne morálni, ktorých morálka a útlocitnosť končí s politickou objednávkou. 

Takéto divadlo o svojej ľudskosti si možte zahrať už len medzi sebou. Keď niekto vníma diskrimináciu len keď sa jedná o torty a kde mu to kamaráti schvália vnímať, tak ju nevníma vôbec a sám je citovo tupý ako poleno, keď uňho ľudská citlivosť funguje len na politický povel alebo módu – Aha, homosexuál – mám tu mólo, aký som ľudský!

Kto má naozaj citlivosť na diskrimináciu, tak ju vníma pri komkoľvek bez ohľadu, či je to Žid, žena alebo homosexuál. Každý z nich má pravo, aby nemusel nosiť obuv v ktorej by sa mu ľahšie utekalo pred násilím, každý z nich má právo, aby sa nemusel skrývať alebo zahaľovať, aby niekoho sebou neprovokoval, že vôbec existuje.

Každý z nich má právo nielen na sobáš, ale aj na pohlavné orgány. Všimli ste si to liberálkovia?

Všimli ste si, že aj žena je človek? A všimli ste si, že aj ona má právo báť sa? Či žena už nie, lebo je to smiešne?

Nie menej, ako keď sa boja homosexuáli. Kde v Európe ich vraždia, znásilňujú alebo kastrujú? 

A prečo aj tak robia Pridy? Aké násilie im hrozí? Neupečená torta alebo nezrealizovaný sobáš, keď fyzické násilie voči ženám v Európe nie je len tortou?

 

Však nakreslite vtip, ako idú s duhovými zástavami a okolo nich stoja mimozemšťania, ktorých sa boja, že ich znásilnia alebo zabijú.

 

https://dennikn.sk/1192058/ani-migracna-kriza-nedava-pravo-na-dehumanizujucu-retoriku-a-ignorovanie-etiky/?ref=list

 

No to by sa ten liberálko, čo to napísal alebo nakreslil, už neodvážil. Skutočne diskriminovaný je až človek z ktorého sa môžu celkom beztrestne robiť aj vtipy, keď sa bojí, že aké je to smiešne – nahovára si to. A to je presne rétorika násilníkov – To je smiešne, že by si tu zažívala nejaké násilie. To je predsa normálne, žiadne násilie.

Predviedli to aj keď branili liberálka spomedzi seba, hoci len pri sexuálnom obťažovaní a predvádzajú to celoeurópsky, keď strach žien z násilia je im smiešny.Lebo tak sú útlocitní naozaj. Citlivosť len na politický povel, keď je spoločensky vhodná (patrí sa obhajovať homosexuálov) a nie nevhodná. 

A viete, čo to je? Obyčajné morálne malomeštiactvo našich intelektuálov, niečo ako že teraz všetci menia plastové okná alebo prerábajú kúpelne.

O tomto vám píšem, že vás ľudskosť už zjavne obišla, lebo už očividnú diskrimináciu a nie v Afrike, ale v Európe už nevnímate. To je naopak tabu, lebo by neboli možné projekty, spolupráce, kontakty… peniaze.

 

Inscenovanie filmového štábu, ako sa topia migranti:

 

Koľkokrát ste sa pozastavovali nad toľkou falošnosťou cirkevníkov, náboženstiev, malomeštiakov… a takto ste skončili pre politický strach, že prídete o to všetko – len prežiť medzi rovnakými. V čom sa dnes líšite od tých, ktorých ste predtým kritizovali?

 

 

Preco sa práve z intelektuálov stávajú ovce:

Prečo sa zo vzdelaných ľudí stávajú ovce

 

„Liberální demokraté nepovažují kritiku sebe samých za příspěvek do diskuse, ale za ohrožení a útok na svou legitimitu. Tato ideologizace je výrazem krajní nejistoty. Jako by se vytratila víra, že pluralita je z dlouhodobého hlediska největší silou, nikoliv slabinou liberální demokracie a podmínkou jejího přetrvání.

Nepřátelé liberální demokracie, před nimiž je ji třeba chránit, existují. Vytěsňováním a ostrakizací názorů společenských skupin ji však liberální demokraté – centrističtí fanatici – ničí. Namísto střetu názorů prosazují jediný správný názor, čímž nás postupně připravuji o pluralismus i demokracii. Jejich postoj k demokracii vystihuje okřídlený výrok nejmenovaného amerického důstojníka za vietnamské vláky: „Museli jsme město zničit, abychom ho zachránili.“

 

http://ceskapozice.lidovky.cz/z-liberalni-demokracie-se-stala-ideologie-uz-ji-nejde-o-svobodu-pbw-/tema.aspx?c=A180719_202035_pozice-tema_lube

 

 

To, že kritizujem jeden extrém, neznamená, že podporujem opačný a domácich dogmatikov, lebo v hodnotení opačného súhlasím aj s Havranom.

 

NEZABIJEŠ!

 

To znamena nezabijes ani zviera.

Spekulovat nad tym, ze to uz zabitie nie je, to je uz len spekulovanie, lebo inak sa to nevola, len zabitie.

 

Pripada nam to smiesne? No asi zas ako moslimom krestanstvo. Pre ine nabozenstva je Nezabijes stale Nezabijes a ani zviera. Krestania si mozu spekulovat kolko chcu, aby si ospravedlnili SVOJE ZABIJANIE zvierat, z pohladu ineho nabozenstva pre svoje chutky, ktorym nedokazu odolat. Rovnaky Kuffa z ineho nabozenstva by povedal o nasom Kuffovi, že si svoje chutky, ktorym nedokaze odolat, ospravedlnuje a nevie, nedokaze si ich odopriet a preto zije este v nevedomosti, ale rovnaky Boh mu dava slobodu aj k hriechom a zabíjaniu. Pre nich je to o 800 rokov viac karmy a pekla na zemi v nevedomosti a porusovani prikazania Nezabijes!

A rovnako, ako Kuffa, by mohol drzat napis Nezabijes! – je to jednoduche na pochopenie. A Kuffa spekuluje ako ten pri interupciach v jeho ociach.

 

Je to otazka len toho, do akej miery mate na co chutky a dokazete si ich odopriet. Niekto ide na interupciu a niekto si da maso ako Kuffa. Z ich pohladu je to horsie, nez keby bol homosexual alebo alkoholik, lebo tym nikoho nezabija, maximalne seba! 

 

Nikdy si o vlastnom nabozenstve nemyslite, ze to je to najviac a jedine správne. Ak ano, myslite si len to iste, co v inych nabozenstvach o vas, že žijete v nevedomosti, ale Boh, Krisna alebo Alah vam dal slobodu ziť hriesne!

 

http://malinova.blog.pravda.sk/2018/06/08/skor-ako-muzi-otvoria-usta-za-recnickym-pultom-a-zacnu-odsudzovat-zeny-ako-vrahyne-polovica-z-nich-su-matky/

 

De facto sa na násilí (a najväčšie bude voči ženám, keďže sú najslabšie) podieľajú liberálkovia naivitou a náboženskí fanatici zaslepenosťou vlastnej agresivity, ktorú si taktiež neuvedomujú, lebo tiež má obal ušlachtilých cieľov.  Tí majú zas svoje morálne mólo, na zástave nie homosexuála, ale embryo.

Či sa vám to bude páčiť alebo nie, liberálkovia v sebe toľko agresivity nemajú. Sú vinní len naivitou a servilnosťou, ale nie natoľko agresivitou! A za tým si stojím, hoci ich kritizujem prakticky denne. No fakt neviem, či je väčší hnus byť vzdelaným, zbabelým a citovo tupým alebo byť primitívnejším násilníkom.

 

Ľutujem ženy v Európe (nie seba, VAŠE VNUČKY a DCÉRY), z jednej strany liberálkovia, ktorým je násilie na ženách ukradnuté a z druhej strany domáci dogmatici, čo by z nich chceli mať chodiace maternice (čo nielen pripomína tých radikálnych moslimov, ktorých kritizujú) a distribuovať deti chudobných žien na adopcie. To má byť vyváženie jedného extrému druhým. 

Keďže jeden extrém roztáča opačný, mal by ten múdrejší ustúpiť (smerom do zdravého stredu) a prestať ho roztáčať. A ktorí ste tí múdrejší, čo by to mali byť?

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545980x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie