Založ si blog

RKC a liberálkovia

Jedna vec je LGBTI a druha vec sú homosexuáli.

Nie je to tak dávno, že ľudia u nás absolútne homosexuálov neprijímali. A keby len neprijímali, lebo veď nemusíte sa priateliť s nikým, s kým nechcete, ale správali sa k nim vyslovene hnusne a pod ľudskú úroveň.

Prvýkrát som toho bola svedkom na SME od diskutérov na SME voči homosexuálom, ktorí tam písali. Prirovnávali ich k dobytku a ich partnerov tiež k dobytku. Ku koze, k capovi, také príklady.

Bola som zhrozená z ľudskej neempatie, takto ponižovať iného človeka a prirovnávať jeho partnera, ktorého miluje, k dobytku.

Ľuďom chýbala obyčajná ľudská empatia a zľutovanie, minimálny cit – čo keby na jeho mieste bolo napríklad moje dieťa?

 

A doradu tí homosexuáli písali, ako ich odsudzovali vlastné rodiny a končili s nimi. Útočili na nich ďalší ľudia. A to vraj kresťania a v mene kresťanstva.

 

Ale vráťme sa k tomu, že by vaše dieťa bolo homosexuálom. Dnes už je taká osveta, ktorá bola nutná, aby sme ich nemali za dobytok, ako donedávna, že asi by ste ich z rodiny už nevyhnali a nehanbili sa za vlastné dieťa až pod zem. Možno by ste svoje dieťa teda milovali aj tak a dokonca prijali aj jeho partnera. Páčilo by sa vám ako matke, otcovi, že iní ľudia by ho prirovnávali ku capovi alebo zvieraťu? To všetko bolo ešte nedávno, pokým tu taká osveta k homosexuálom nebola.

Bežní homosexuáli predsa nemôžu za to, že to prechádza do opačného extrému a osveta o nich je až zneužívaná. Čo si to vari odhlasovali na celom Slovensku a v celej Európe? Väčšinu homosexuálov nezaujíma žiadne LGBTI, ale ľudia majú sklon všetkých za niektorých extrémistov označovať ako extrémistov a hádzať ich všetkých do jedného vreca s politickou agendou.

Nie, neľutujem, že tu taká osveta bola, lebo inak by sme ich dodnes volali dobytkom a vyháňali ich z rodín. Keď je to extrémne, čo sa zlé deje v Európe, kritizujem to sama. Ale táto aspoň základná osveta, aby sme sa k nim správali ako k ľuďom, bola potrebná.

Nebudem písať, ale aj zo školstva som svedkom, ako ešte aj učitelia sa smiali z takých detí. To sa ma zvlášť dotklo, ako sa ľudia správali aj k takým deťom. A keby nebolo osvety, správali by sa dodnes a to nielen inteligentní ľudia, ale ešte aj tí kresťania! Kde k takej neľudskosti prišli?

No nasávali ju v kostoloch, kde ich veľmi zaujíma, ako sexuálne žijú ľudia. Prečo neriešia len seba? Načo riešili aj susedov a toľkým sa montovali do súkromia?

Ano, za to môžme poďakovať našim kňazom a celej RKC, čo priamo spôsobovali v spoločnosti ich neprijímanie vlastnými rodinami, že majú hriešne deti.

 

Kritizujem radikálny islam, oproti radikálnemu islamu sú chyby terajších kresťanov menšie. A to je tak všetko. Rozpínavosť RKC na Slovensku prekračuje medze slobody iných ľudí.

Každého človeka si môžme vážiť, keď pomáha iným ľuďom, ale nie keď sa snaží iným niečo vnucovať. Keď všetkých kresťanov nehádžeme do jedného vreca, nemáme ani homosexuálov.

 

Nie je láskou, keď ti budem tvrdiť, že ťa milujem, ale musím odsudzovať ako žiješ alebo aké máš názory.

Máte pocit, že vás liberálkovia milujú, keď si tiež vynucujú, aké máte mať správne názory? Alebo čo máte robiť iné?

Nie, nemilujú, lebo je to rovnaký nezmysel. Ale oni si aspoň nevymýšľajú, že vás milujú!

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5547755x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie