Založ si blog

Len zmanipulovaní ľudia sa zúčastnia ďalších volieb

(bez poziadaviek na zmenu skorumpovaneho systemu)

 

Najvacsou stranou na Slovensku je strana nevolicov, ktori sa nezucastnia volieb. Najcastejsie im ludia nadavaju, ze to su ti, ktorym je vsetko ukradnute, ako sa na Slovensku kradne a svojou lahostajnostou to prave oni sposobuju, ze sa moze, lebo keby prisli k volbam a zaujimali sa o to, tak uz by sa kradnut nemohlo.

 

Toto je blud!

 

A to preto, lebo na Slovensku sa nekradne preto, ze nejaka mala hrstka primitivov si zvolila zlu stranu, ale preto, ze to umoznuje sucasne nastavenie financovania politickych stran, volebny system, neexistujuca hmotna zodpovednost politikov, neexistujuce preukazovanie povodu majetku, system nastaveny pre plne ovladanie oligarchami a prokuratura, ktora moze zastavovat vysetrovanie zlocinov na objednavky z nejakych miest.

 

Ludia sa tento skorumpovany volebny system snazili porazit tym, ze volit mensie zlo ich spasi pred vacsim zlom a preto vzdy volili v ramci skorumpovaneho systemu akesi mensie zlo, co bolo napokon aj tak zlo, ked stale len v skorumpovanom systeme.

Presne, ako sa dnes hovori, ze nestaci vymenit prostitutky v bordeli, ale je uz potrebne zrusit ten verejny dom – system volieb a politiku na Slovensku.

Aj opozicia su len dalsie prostitutky, pokial ten verejny dom pre dalsich politikov takto skorumpovane funguje a hnije ako system.

 

Dnes, ked si to uz mnohi uvedomuju, nemali by zastat na polceste, ako sa tiez hovori, a nehrat sa na to, ze lepsie prostitutky nahradia ine prostitutky uz lepsie, pretoze su lepsie. Tak teda nezostante na tej polceste a nehrajte sa na to, ze verejny dom skorumpovaneho systemu skonci so Smerom!

Neskonci, ked nadalej bude existovat to vsetko, co z volebneho systemu a z politiky robi ten verejny dom na Slovensku, kde sa len striedaju dievcata raz z koalicie, raz z opozicie.

 

Pokial ludia na namestiach demonstruju LEN za vymenu dievcat, celkom nic sa v tomto skorumpovanom systeme na Slovensku nezmeni! Ak si to niekto na tych namestiach neuvedomuje, lebo z politiky sa naucil len pochodovat ako ovca, tak je stale zmanipulovany volic a su to stale zmanipulovani volici!

 

Skorumpovany system mozu zmenit len taki volici, ktori budu trvat na poziadavkach na zmenu systemu a nielen dievcat. To znamena, ze budu trvat na zmenach vo volebnom systeme atd., staci aj na par klucovych poziadavkach a hned sa ukaze, ci organizatori protestov nechcu len vymenu dievcat pre dalsich oligarchov alebo aj tych istych v pozadi.

 

Tie klucove poziadavky v dnesnom clanku zhrnul Chmelar:

 

„Preto treba najprv žiadať zmenu financovania politických strán, zmenu volebného zákona, oddeliť kriminálnu a finančnú políciu od Prezídia Policajného zboru, zriadiť inšpekciu ministerstva vnútra ako nezávislý orgán, schváliť hmotnú zodpovednosť politikov, nahradiť nefunkčný zákon o preukazovaní pôvodu majetku novou právnou úpravou, ktorá umožní rozšíriť okruh osôb, ktorým sa môže preverovať majetok či zaviesť osobitnú zložku prokuratúry špecializovanej na stíhanie korupcie, ktorá nebude podliehať generálnej prokuratúre.

Železo treba kuť, kým je horúce. Nevidím nijaký dôvod, prečo by sa na takýchto zákonoch nemohli dohodnúť všetky parlamentné strany, ktoré tvrdia, že chcú bojovať proti korupcii. Nech to najprv dokážu – až potom sa bavme o voľbách.“

http://www.parlamentnelisty.sk/arena/rozhovory/Chmelar-Slusne-Slovensko-nie-je-program-Je-to-moralny-gyc-Tito-ludia-nepozaduju-nic-len-odovzdanie-moci-Takto-sa-v-dejinach-nesmerovalo-k-revoluciam-ale-k-prevratom-298904

 

Taktiez boli vystizne a strucne zhrnute Jurajom Polackom v dnesnych Komentaroch na Slobodnom vysielaci z dna 20.3.2018 hned na zaciatku relacie – staci si vypocut aj len zaciatok Komentarov. Video poskytnem dodatocne, este nie je.

 

To je teda pre volicov, ktorym nestaci vo verejnom dome vymienat len dievcata, ale uz chcu ako nezmanipulovani zrusenie verejneho domu, ktory sluzi oligarchom a skorumpovanemu systemu.

 

Pokial sa to zmenit neda a dalsie dievcata nam budu tvrdit, ze ich pritomnostou sa sam od seba rozpadne cely skorumpovany system, kto ich voli a akekolvek dievcata do tohto verejneho domu, len jeho prevadzku UTUŽUJE a udrziava pri zivote, cim mu dava svojim prispenim – volebnym hlasom legitimitu, ze stale moze aj vdaka nemu existovat, lebo sa na nom ako zmanipulovana ovca podiela.

Mozno teraz uz budete vidiet inak nevolicov, tu najvacsiu slovensku stranu ludi, co sa na tom odmietaju podielat a tym nikdy nepovedali, ze sa nezucastia demonstracii a protestov za zmenu volebneho systemu a za zmeny v tomto systeme!

Ale zvolal niekedy niekto taketo protesty? Nie, lebo to by uz nasim oligarchom nevyhovovalo! Za to by uz nasi novinari nenapisali ani ciarku, aby ludi hecovali do takychto protestov, ked pre tych oligarchov prevadzkuju aj noviny a ako Fico povedal celkom trefne, tiez v nich robia len dievcata.

Tohto protestu sa teda nedozijeme, ze by nam ich zorganizovali stredoskolaci a ini neplnoleti.

 

Velmi sa mi k tomu pacilo prirovnanie od diskutera „domino„:

Pred 20 rokmi prišiel za mnou kamarát a ponúkol mi za smiešnu cenu kradnuté auto, plus originál papiere od policajtov.

Ja mu hovorím: A čo ten človek, komu ho ukradli, Ty myslíš, že by som mohol na takom aute chodiť?

On hovorí: A ty si myslíš že zmeníš svet, že sa nebudú kradnúť autá?

A ja na to: Nemyslím si, že niečo zmením, ale ja sa toho zúčastňovať nebudem.“

 

Ale vy ked si myslite, ako vevericky v klietke, ze ked budete velmi rychlo v krutiacej klietke bezat (podporenim mensieho zla), tak uz niekde raz dobehnete, tak bezte dalej!

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539735x
Priemerná čítanosť článkov: 3715x

Autor blogu

Kategórie