Založ si blog

Tak ešte raz socializmus

Predstavte si na to priklad partnera. Socializmus by bol prvy partner nejakej zeny. A bol by to partner, pri ktorom vzdy mala co jest, deti nechodili bose, ani hole, mali strechu nad hlavou, celkom dobre sa im zilo, ale sem tam ju zmlatil a bol ziarlivy. Takze robil jej sceny, co nikto nevidel, raz jej zlomil ruku, ale povedal jej, ze si to zasluzila a boli aj na dovolenke.
Potom bola par rokov rozvedena a sama s detmi. No a po rokoch prisiel novy partner, ktory ju oslnil svojou slobodomyselnostou. Nebol ziarlivy, nerobil jej sceny, dokonca ju ani raz neudrel, ale mali ine problemy, existencne. Nedokazal uzivit rodinu, ona bola na materskej, na stare casy, ked nemusela otacat kazdu korunu, mohla zabudnut. Navyse sa dozvedela, ze ma pomer so svojou kolegynou a pokial ona riesila z coho splati dlzoby, on riesil ako ju vysackovat z bytu.

Povedzte mi, ktory z tych partnerov bol lepsi?
Ten, co jej dal najest, aj ked jej raz zlomil ruku a robil sceny alebo novy, co ju nikdy neudrel a so svojou slobodomyselnostou skoncil u kolegyne a pripravil ju aj o to malo, co mala?
Lebo asi take su hadky o tom, ktory bol lepsi, ked ani jeden. Ci bol lepsi socializmus alebo teraz. Ktory z nich bol vacsi debil podla vas?

Ale ked nemala co s detmi jest a musela obracat kazdu korunu, veru si spomenula, ze s tamtym jej byvalo lepsie, aj detom. A hadam by si teraz nechala aj ruku zlomit, keby sa tym zbavila dlzob. Keby este raz sa rozhodovala, teraz to uz vie, radsej by sa nechala sem – tam aj zmlatit. Ved co je dolezitejsie?

Je to velmi hriesna myslienka, ze ani prvy muz nebol dobry?
No proste mala smolu. Najprv si zobrala debila pri ktorom sa celkovo mali lepsie a potom si nasla debila horsieho druhu na prezitie.

Dnes, ked povie, ze aj ten prvy bol debil, tak asi nechape cenu rozkov. Nechape, ze dobry muz je ten, co rodinu neopusti a postara sa o nu, o tych najbezbrannejsich – o deti. A co by chcela viac? Co vlastne chcela viac?

A ja som napisala clanok – Bolo jej dobre, ked sa zbavila prveho a este si nestihla zobrat druheho. U nas to bolo 30 rokov.
Sme vo faze, ked nam kurizuje druhy. A keby cele Slovensko bola ta zena, tak je momentalne ohurena tym slobodomyselnym a nebezpecne podcenuje, ze zas dopadne zle!
Navyse je uz aj tehotna s tym druhym. Dlho to uz neutaji. Radili by ste jej teraz zutekat? Fico vravi, ze najlepsie to bude kontrolovat pri stole.

https://www.aktuality.sk/clanok/307418/rozhovor-kapitalizmus-uz-vyzmykal-vsetko-z-robotnikov-a-teraz-utoci-na-stredne-vrstvy/
.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

nehoda, auto

Tínedžer s dvomi promile alkoholu si sadol za volant, po nehode chcel ujsť

16.04.2024 17:20

Mladíka zadržal policajt, ktorý náhodou prechádzal okolo.

Vladimir Putin

Na oslavy vylodenia spojencov do Normandie pozvali Rusko, nie však Putina

16.04.2024 17:06

Šéf Kremľa nebude pozvaný z dôvodu agresívnej vojny rozpútanej Ruskom na Ukrajine.

zubár, zuby, zubný kaz,

Dolinková sa chystá šetriť na pacientoch. Zdravý chrup sa stáva výsadou bohatých

16.04.2024 17:00

Náplasťou na rastúce ceny za zdravý chrup boli aspoň sčasti benefity zdravotných poisťovní. Od mája však pacienti o ne prídu.

Ján Mazák

Súdna rada rokuje o odvolaní Mazáka z jej čela, zo zasadnutia odišiel

16.04.2024 16:58

Návrh podalo sedem členov Súdnej rady pre podozrenie zo zneužitia funkcie, čo Mazák považuje za nepravdu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536830x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie