Založ si blog

Touto opozíciou som bola oklamaná!

Viete, ze som volila SaS a kolko som sa ich nazastavala. Ako som bola stale viac a viac sklamana, co vsetko nerobia, lebo mohli, co rozoberali alternativne spravy bod po bode rozoberanim sprav napriklad z vyborov pre europske zalezitosti – kto tam bol, kto tam nebol, ake pripomienky mali atd.

A teraz este haja Kisku!

Co zostalo z ich objektivity?

Veru vam poviem, ze tito ludia na Pravde mali svatu pravdu, ze opozicia vie akurat tak tocit videa, uplne selektivne vidi a sleduje si len vlastne zaujmy, ako sa dohrabat ku korytu, ked co ine?

A presne to iste si o vas uz myslia aj vsetky alternativne media, ktore sa vas kompletne zriekaju a vyhlasuju, ze lutuju, ze vam este v predvolebnej kampani pomahali a tym prispeli takejto neschopnej a neobjektivnej opozicii. Pozrite si, ktore nie, ci take este najdete!

Osobne je mi z vas zle o to viac, ze som takuto opoziciu vobec niekedy branila. Ani raz sa uz neozvem na vasu obranu. Aj vy stojite len za politicke zarty.

No ako sa teraz budete chciet dohrabat ku korytu? Lebo Fico? A obcanom len tato debilna politika staci?

Vsak uvidime, kolki magori vas este budu volit za len infantilne videa – lebo Fico! Ci to stacilo!

 

Vraj Kiska urobil take nieco, akokeby zobral cokoladu alebo bonbonieru. Takto rozmysla typicky volic takejto opozicie.

Tato opozicia absolutne NIE JE objektivna a sleduje si VYLUCNE len vlastne zaujmy!

 

Dufam, ze aj vy skoncite a kolko som vam hlasov ziskala, tolko si aj sirenim tohto odpracujem!

Volila som vasho Kisku a vasu opoziciu. Za prve ma uz nezastupujete a za druhe si nezelam, aby ste tam boli.

Koho vlastne zastupujete po tolkej neobjektivite a klamstvach?

Posnazim sa v svojom okoli, aby vam percenta klesali. Vy ste sa uz posnazili dost a ste tam celkom zbytocni! Vasa politika je len ciste = Lebo Fico, inak nic!

 

Touto opoziciou som bola oklamana! Vcetne vasho prezidenta a vasej neobjektivnej politiky.

 

Pan Sulik, ako vam mnohe alternativne media verili, vypocujte si ich dnes, ako sa z vas uz len smeju, ze si mozte s koaliciou podat ruky.

Bezny clovek si len to uvedomi, ze aj vy ste presvedcili obcanov, ze byt politikom, znamena byt spinavcom.

Spokojny, to ste chceli ludom ukazat?

 

Este som zvedava na to divadlo, kolki saskari prebehnu do Progresivneho Slovenska a kto bude ich lidrom. Ci ste boli len bacilonosici. 

 

„Veľmi skoro však zabudli na kauzu Rybanič, keď asistent poslanca vyniesol údaje podliehajúce bankovému tajomstvu aby poukázal na podozrivé pohyby finančných tokov verejných činiteľov medzi osobami podozrivými z trestnej činnosti. Vtedy obhajovali, že nie je dôležité ako sa dostanú na verejnosť informácie o páchaní podozrivej činnosti. Dôležité sú samotné informácie. Podvod, resp. jeho príprava ostane podvodom stále.

A tiež zabudli, za čo odstupovali prezidenti v iných krajinách. V Maďarsku za to, že sa prišlo na odpisovanie v habilitačnej práci prezidenta a v Nemecku za to, že prezident v minulosti dostal pôžičku s úrokom, ktorý bol menší ako bol v tom čase na trhu bežný. Porovnajte si konanie prezidenta Slovenskej republiky, ktorý dnes obieha Slovensko s prejavmi o morálke, etike, potrebe dodržiavať zákon. V jeho prípade to vyznieva trocha smiešne.“ (zdroj Pampusik)

V prvom rade, pán Nicholson by u mňa skúšku z výrokovej logiky nezvládol. Ale to väčšina súčasných novinárov, takže sa pozrime na jeho paranoidný úsudok z inej, menej humornej stránky. Predovšetkým ma zaráža, kedy sme sa dostali do bodu, keď je beztrestné nazývať kohokoľvek nepohodlného a bez najmenších dôkazov verejným nepriateľom (ako to už pred dvoma rokmi urobil denník N), agentom, zradcom, v nútorným nepriateľom. Tento slovník nie je charakteristický pre vyspelé demokratické spoločnosti, ale pre psychotické diktatúry a my sme si týmto peklom prešli naposledy v päťdesiatych rokoch minulého storočia. Navyše Nicholson v článku nehanebne zavádza, lebo sám dobre vie, že slovník o nepriateľoch štátu vniesli do verejnej diskusie denníky N a Sme – a nedávno aj prezident Kiska. Musíme opakovať, že je to jediná hlava štátu v Európe, ktorá si dovolila otvorene nazvať jeden štát vojnovým označením ako nepriateľa, že je mimoriadne nebezpečné vyhrocovať vzťahy v spoločnosti vyhľadávaním vnút orných nepriateľov? Táto vo svojej podstate totalitná mentalita v posledných rokoch nebezpečne ožíva. Ak by som si o Tomovi Nicholsonovi a jeho zákerne mätúcich hrách myslel, že súvisia s jeho prácou pre nejaké spravodajské služby, možno by som nebol ďaleko od pravdy, ale vyslovované podozrenia bez dôkazov sú ešte stále považované podľa nášho právneho poriadku za osočovanie. Naše denníky (snáď len s výnimkou konzervatívneho Postoja, ktorý považujem momentálne za najserióznejšie médium na Slovensku) si však z toho ťažkú hlavu nerobia a vedú otvorenú ; vojnu voči všetkým, ktorí sa nezmestia do ich čoraz užšie vymedzeného ideologického sveta. Preto je opäť namieste pripomenúť, že tzv. alternatívne médiá vznikli v reakcii na nedostatky tzv. serióznych, že konšpirácie nenájdete len na stránkach Zem a Vek, ale aj Sme – spomeňme len ako príklad sústavné jedovaté až paranoidné konštrukcie Juraja Mesika o Rusku hraničiace so šovinizmom a jeho najnovšie špekulácie, že Rusko vyzbrojuje Severnú Kóreu a spoločne plánujú test balistickej rakety s jadrovou hlavicou (sic!), ktorý by mal zničiť všetky elektrické rozvody, zariadenia a prístroje… Kam sa hrabe teória o chemtra ils? 

Na Nicholsonovom blúznení o ruskom sprisahaní voči slovenskému prezidentovi (do ktorého neváha zapojiť aj Ukrajinu ako geopolitický analfabet) je však najzábavnejšia zápletka, ktorú by nevymyslel ani dramaturg SND – Nicholson napísal do denníka Penty, že Kiska je obeťou ruských spravodajských hier, pričom šéf Penty Jaroslav Haščák v tom istom čase napísal, že aj on sa cíti byť súčasťou spravodajských hier zo strany Toma Nicholsona za kauzu Gorila a postavil sa na stranu prezidenta. Nebude však sám. Keď sa vám zdá, že Slovensko sa premenilo na jednu veľkú psychiatriu, ešte chvíľu vydržte. Kiskove žabky-demokratky sa rozhodli zorganizovať zhromaždenie na „podporu nášho prezidenta Andreja Kisku“. Bizarné na tom nie je len to, že na neho pozývajú „slušných ľudí“, aby prišli podporiť „toho, kto si to zaslúži“, ale aj to, že sa uskutoční hodinu pred začiatkom „Veľkého protikorupčného pochodu“, kam sa chcú účastníci presunúť. Navrhujem týmto zapáleným mladým ľuďom transparenty v štýle „Vítame daňové podvody!“ – „Máte právo na krátenie dane!“ – „Skutok sa nestal!“

Presuňme sa však do vážnejšej roviny, lebo tento článok by nemal byť primárne o Andrejovi Kiskovi. A to napriek tomu, že zavádzal verejnosť, keď tvrdil, že si kampaň financoval sám; že Transparency International jeho vysvetlenie vo veci „dokázaného podvodu na daniach“ neprijalo; že jeho tvrdenia o tom, že takéto konanie je pre podnikateľov bežné odmietla aj Podnikateľská aliancia Slovenska ako neetické a nezákonné. Táto kauza je v tejto fáze už o nás všetkých. Je úplne jedno, čo tu napíšem. Väčšina ľudí je rozdelená na ficovcov a kiskovcov a fanaticky bránia svoj tábor. O pravdu už dávno nejde. Peter Schutz zo Sme bez hanby napíše, že zverejnenie informácie o financovaní prezidentskej kampane Andreja Kisku nie je vo verejnom záujme a jeho kolega Tom Nicholson ešte aj teraz obhajuje únik tajných informácií s tým, že sú prípady, kedy je to v záujme spoločnosti, no v tomto prípade išlo len o „diskreditáciu zdravého národného sebavedomia“. A vy sa nemôžete ubráni ť otázke, čo je na tomto „alternatívnom denníku“ seriózne…“

zdroj povoleny politolog, kratene, viac tuto:

http://edochmelar.sk/slovensku-hrozi-moralny-rozklad/

Volici SaS – Snívajte s nami, ze SaS tam nieco robi! Keby ste pocuvali alternativne media, tak viete, co vsetko mohli urobit a nic!

Ani len objektivni nedokazu byt, ked uz nic nerobia.

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542024x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie