Založ si blog

Denne nám klamú, že sme ohrozovaní Ruskom, ktoré by chcelo dobyť naše územie

Ale keby Rusko chcelo dobyt nase uzemie, tak v roku 1968 by k nam z Ruska neprisli ich tanky, ktore potom nikto nikde uz nevidel a len spominali, ale poslali by nam sem ako priatelov tisice svojich beznych obcanov a nie vojakov, ktori by mali nasu krajinu ovladnut demograficky a ostali tu uz navzdy zit ich buduce generacie.

 

„Stačila jedna jediná generace, dvacet let a Švédsko se stalo rozvrácenou a islamizovanou zemí.“

 

Presne toto by boli Rusi urobili, keby boli chceli Slovensko skutocne ovladnut! Bola by im k tomu stacila jedna jedina generacia beznych obcanov, ktorych by sme boli museli ako priatelov na vecne veky prijimat a za dvadsat rokov by uz Slovensko bolo viac ruske, nez slovenske, pretoze uz by tu boli doma, patrila by im nasa krajina ako ich vlast, na ktoru maju plne pravo obyvat ju aj dalsie a dalsie generacie a demograficky ju zaplnat,nahradzat nasich obcanov a my by sme im boli platili aj socialne davky, keby boli na materskych alebo nepracovali, ako priatelom. 

 

Evidentne Rusko nemalo zaujem natrvalo a uz vobec nie obsadit nase uzemie, ked nemali zaujem, aby sa nasa krajina zmenila na krajinu s ruskym obyvatelstvom. Nechavali si obcianstvo, nemali zaujem vymenit ju za svoju, nemali zaujem nahradit nasich obcanov a zit tu ako v buducej ruskej krajine.

Ani pat rokov netrval ich odchod, co sa o tom, co sa dialo vo Svedsku, neda povedat. K nim neprisla ta jedna generacia na tankoch a nahradza svedske obyvatelstvo ovela ucinnejsie – miesto nich tam bude zit v buducnosti a povodne obyvatelstvo vytlaci.

 

Dialo sa nam niekedy toto od Rusov? Mali niekedy zaujem obsadit nasu krajinu a povazovat ju, vyhlasovat za svoju? Pokusali sa nas niekedy nahradit a nahradit nase obyvatelstvo? Zila som v socializme a nepoznala som ani jedneho Rusa a ani jednu jedinu rusku rodinu! Ako mnou uz nevideni prisli a ako mnou nikdy nevideni aj za velmi kratky cas odisli. A to hlavne! Nahradili nase obyvatelstvo? Patri dnes Slovensko Rusku, ze toto tu je ich krajina v ktorej ziju?

A ved tak lahko to mohli dosiahnut aj za jednu jedinu generaciu, keby sa boli chceli odvolavat na taketo povinne priatelstvo, ze sa mame povinne o ich obcanov starat, pokym nas nenahradia miesto nasich zien s detmi.

 

A maju vari dnes zaujem prist k nam byvat? A vari niekde vyhlasuju, ze nas chcu na Slovensku nahradit? Ze nam chcu zmenit demograficku krivku miesto nasich zien, aby stupala?

 

Celkom o nic z toho nemaju zaujem! A pritom uz mali politicke prilezitosti urobit to. Z ich strany celkom urcite nie je zaujem obsadit nasu krajinu a povazovat ju za svoju!

 

Čaputová sa „ohádzala“ volebným podvodom a nás kritizujú, že sa nám volebný podvod nepáčil!

14.06.2024

Zakaždým, keď si niekto normálny prečíta SME alebo Denník N, tie klamstvá mu môžu dvihnúť tlak. Preto ich toľkí ľudia ani nečítajú! Dalo by sa písať ku všetkým klamstvám doradu a to by ste mohli celé dni. Zareagujem tak na každé dvadsiate klamstvo. Dnes ich šéfredaktorka SME v poslušnej óde na Čaputovú napísala, že „Ohádzali ju blatom a potom na ňu [...]

Čitateľ SME: „Niekedy mam pocit, ze aj Marx by bol pre nich pravica a vlavo od nich su snad iba pol Pot a Mao Ce-tung. . . „

10.06.2024

Nie vždy sú čitatelia SME a N vymytí do správnej podoby, niekedy sa vymývajú ťažšie (majú viac rozumu než progresívni novinári). Pozrela som aj na český iDnes a aj tam ide vymývanie ťažšie. Aj pre morálne uvedomelých bola Nerudová Danuše – Blbuše. Nasledujú komentáre ťažšie vymývateľných: Čitatelia SME dnes ku článku: Krajná pravica [...]

Kde je táto blogerka SME Anna Brawne scenzúrovaná? Nikde, pracuje pre stranu, ktorá voličov iných strán vyhlasuje za nacistov a ľudský odpad!

08.06.2024

Na blogoch SME blogujú blogeri, ktorým nevadí, že SME cenzúruje iné názory. Podľa mňa toto charakterizuje ich boj za demokraciu a že im nevadilo, že ľudí s inými názormi než vyžadovanými, nálepkovali ich novinári ako nacistov a dezolátov, keď povinne nevolili ich stranu. Akoby sa im páčilo, keby ich niekto umlčiaval a cenzúroval? Jednou z tých žien, [...]

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

väzeň, väzenie, mreže

V ruskej base zajali väzni dvoch dozorcov. Zasiahli špeciálne jednotky, útočníkov zabili

16.06.2024 11:40

Skupina šiestich mužov sa v nedeľu vo väzenskej väznici v Rostove na Done na juhozápade Ruska zmocnila dvoch dozorcov.

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

Nemci zaznamenali už dve tisícky nelegálnych migrantov, ktorí prešli cez Bielorusko

16.06.2024 11:20

Nemecká spolková polícia za prvých päť mesiacov tohto roka zaregistrovala 2215 nelegálnych migrantov, ktorí do krajiny dorazili tzv. bieloruskou cestou.

Valko

V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania

16.06.2024 10:36

V kauze vraždy advokáta Ernesta Valka stále nie je na Mestskom súde Bratislava I známy termín hlavného pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,521
Celková čítanosť: 5598211x
Priemerná čítanosť článkov: 3681x

Autor blogu

Kategórie