Založ si blog

Úplne opačná propaganda k rovnakým zásahom

Neviem, ci si spominate, co sa pisalo po 11.9.2001. Ak nie, tak vam to chcem pripomenut.

Kazdy den nas novinari strasili teroristami, ze sa mozu presmyknut do Europy, co bude mimoriadne nebezpecne a preto sa musime branit a chapat nutny zasah v Iraku.

Velmi dobre sa pamatam, ako sa vsade vypisovalo, ake je to nebezpecne a ze tuto hrozbu nemozme podcenovat, strazit hranice, kazdeho kontrolovat a hlavne zas zasah v Iraku…

Bola to jedna obrovska propaganda o nebezpecenstve terorizmu, ako sa mozu presmyknut do Europy a to nesmieme v ziadnom pripade podcenovat! O terorizme sa pisalo v jednom kuse. Cielom bolo, aby sa ludia terorizmu bali a preto suhlasili so vsetkymi zasahmi. Spravny citatel to nemal podcenovat, ale chapat zavaznost tej hrozby a co sa dalej preto bude diat.

Mohli by sme napisat, ze platilo kredo – Nepodcenuj terorizmus! Musime sa branit pred terorizmom!

Pamatam si na to, ako sa ludia pytali: „A je vobec mozne, ze by sa do Europy pri takej kontrole dostali? Ved ako?“ Ale novinari im stale vysvetlovali, ze sa dostat mozu, ze si mozu sfalsovat doklady, ze uplne staci, ze sa presmykne len par takych ludi a moze to mat nedozierne nasledky ako v Amerike. Novinari museli ludi o tom presviedcat, ze toto sa podcenovat neda a preto…

 

Preslo 16 rokov a novinari pisu v novej propagande presny opak! 

 

Kazdy den nas len alternativne media vraj strasia nebezpecenstvom terorizmu. Este nedavno sa smiali z primitivov, co si myslia, ze by sa mohli teroristi nachadzat medzi tisicami biednych utecencov, lebo ved teroristi lietaju len prvou triedou. Po 16 rokoch to uz bolo este menej nebezpecne a teraz po 16 rokoch sa uz nemame bat terorizmu, ale vlastnej neludskosti. Uz teraz nemame chciet strazit hranice a kazdeho kontrolovat, teraz je to naopak nezelane!

Teraz prisla obrovska propaganda o hoaxoch z nebezpecenstva terorizmu a len primitivny citatel by sa dozadoval toho, coho sa mal pred 16 rokmi. Teraz ma chapat tu zavaznost hoaxov z hrozby terorizmu, ze to sa len absurdne stvornasobne precenuje! Teraz ma chapat nieco ine, co sa bude diat, a to presny opak, lebo postavit mur, to bolo nutne pred 16 rokmi a teraz opak! O prehanani sa dnes pise v jednom kuse a kto prehana, je rasista a fasista. To mali robit novinari pred 16 rokmi a nie teraz vy! Aj teraz vam predsa novinari ukazuju, ze mudry je naopak uplny opak, hoci nebezpecnestvo terorizmu odvtedy naozaj stuplo.

Ale dnes tito novinari su uz moralnejsi a preto prisli na to, na co nemohli prist ti pred 16 rokmi, ze najlepsi zasah bude pochytat sa za ruky a odkazat teroristom, ze sa ich nebojime a ziadne mury preto stavam nebudeme, uz len tie vojenske zasahy nadalej, aby sa ten prud nezastavil, ked aj tak nemoze kvoli suchu!

Mohli by sme napisat, ze teraz po 16 rokoch plati uplne opacne kredo – Neboj sa terorizmu! Ved aj tak viac ludi sa utopi vo vani a havaruje na cestach!

Zazivame, ako sa ludia pytaju zas to iste, len to je rovnake: „A je to vobec mozne, ze by sa do Europy pri takej kontrole nedostali? Ved ako?“ Ale novinari zas rozumeju aj uplne opacnej propagande najlepsie a musia ludi presviedcat, ze toto sa prehanat nema a preto…

 

Od 11.9.2001 presli roky a mnohi novinari precitli z propagandy, co bola vtedy a tocili aj videa, kde ludom vysvetlovali, ze take len mali prikazy a netusili, nevedeli… a dnes je im velmi luto, ze sa takto priamo podielali na vojnovej stvacskej propagande, ktora si len potrebovala takouto propagandou ospravedlnit svoje vojenske zasahy. Dnes je im luto, ze aj ako novinari prispeli k tisickam obeti na zivotoch.

Co bude, ked od tejto propagandy prejdu roky a mnohi novinari zas precitnu z propagandy, co je dnes. Budu sa este moct tocit videa, ze take len mali prikazy a netusili, nevedeli… a dnes je im velmi luto, ze sa takto podielali na novej stvacskej propagande, ktora si zas len potrebovala takouto propagandou ospravedlnit svoje buduce vojenske zasahy voci tisickam obeti, ktore este ziju?

 

Prajem vsetkym novinarom, aby sa tiez dozili doby, ze ich este budu moct natocit. 

 

 

Velmi dobry clovek – moslim, sa nas vsetkych pyta:

„Proč nevnímáte tu většinu muslimů mezi mými “bratry”, která s tím nesouhlasí a je sama v zajetí? A co ti mocní jedinci mezi vašimi “bratry”, na které jste krátcí, kteří poskytují veškeré vymoženosti, aby se ten můj “bratr” stal teroristou?

A nemusím vám připomínat, u koho ty zbraně končí, jako obvykle u „osvobozeneckých“ armád, které mají i méně atraktivní marketingové názvy.

Ani v islámských ani v evropských zemích před tím byznysem, které se jmenuje Arabské jaro a před ním irácká válka a také ta shovívavá azylová politika pro extremisty, jak v Anglii, Belgii a dalších evropských zemích, terorismus nebyl na pořadu dne a ani jev, se kterým se musíme naučit žít. 

Je mi líto vašich ztrát na životech a je mi líto také našich ztrát, které jsou myslím exponenciálně větší. Věřím, že každý život je stejně důležitý, ale pochopte to jednou provždy, jak muslimové, tak nemuslimové, jsme pro tyhle byznysmeny jen vedlejší ztráty.

Můžete ventilovat svou zlobu a zoufalství na obyčejné muslimy, ale nechtějte od nich, aby zastavili, o čem ani vy nerozhodujete. Člověk by se neměl smířit s terorismem, ale aspoň ať má odvahu se smířit s tím, že jsme všichni ovce a pěšáci a můžeme si dál nadávat a nenávidět se, ale stejně nám uniká velký obraz. A i kdyby nám ten obraz neunikal, nevěřím, že stádo je schopno cokoliv změnit, když jejich pastýřem je vlk.”

http://malinova.blog.pravda.sk/2017/05/24/ako-si-zapad-vybudoval-islamsky-stat/

 

 

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5542105x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie