Založ si blog

Akých mužov si môžem vážiť

Kazdy z nas to pozna, ze denne v diskusiach stretavame ludi aj s uplne opacnymi nazormi. Nikdy mi nevadili, lebo kazdy ma plne pravo nerozmyslat ako ini a chciet aj nieco celkom opacne. Mnozstvo ludi napriklad nenavidi Havrana alebo Kisku, ale pre mna, pokial je ten clovek zjavny – co chce a preco to chce, mozem s tym nesuhlasit, mozem to kritizovat, ale aspon jeho pristup k tomu nie je necestny, ked to ludia zjavne vidia v prospech coho pracuje.

No ma si pravo clovek zelat, aby sme patrili do prvej ligy EU a tvorili s nimi jednu homogennu masu? Ma!

Taky clovek je presvedceny, ze toto nas ochrani a budeme sa mat lepsie.

Napriklad mi tu diskuter mat4 napisal do diskusie svoje teorie a priklady, preco on tak rozmysla, ako rozmysla. Mozno by tym niekoho nastval, ale mna nie, ze si to, kam smeruje a comu veri, vie zdovodnit a jasne tam smeruje. Nemusi byt predsa ako ja a chciet to, co ja.

Sam Fico povedal, ze sa maju samotni volici vyjadrit, co chcu, ci ist do toho uzsieho jadra a posluchat vo vsetkom EU alebo nie. A sam Rostas povedal, co by mnohi radi zatajili, ze to povedal, ale ta diskusia s nim je zaznamenana, ze absolutne toleruje a respektuje rozhodnutie obcanov, co chcu.

Tu sa diskutuje nad tym, kde je tych 70 %, co to chcu, ci neboli tie prieskumy sfalsovane. No asi neboli, ked tu denne narazate na ludi, ktori obhajuju strany – ako tie lepsie a schopnejsie, ktore chcu ist do takehoto jadra a do takejto politiky (zbrojarskej a migracnej) a napomahaju likvidovat a kritizovat a odradzat volicov od vsetkych stran, ktore tomu hovoria nie. Samotni volici na tom pracuju, aby sa potom cudovali, kde sa tych 70 % vzalo!

Este si mozem vazit muzov, co aspon pristup k tomu maju cestny a nelaviruju medzi tym, ze vlastne som proti, ale vlastne pomaham likvidovat strany, co su proti, ako napriklad blogeri cudzinec a tribunaludu.

Keby som ja nieco vytkla Sulikovi, tak jeho postoj k LSNS, lebo aj tato strana je proti.

Ja som uz napisala, ze vsetky strany, ktore su proti takejto politike, by mali spolu drzat a nie sa medzi sebou potapat. A vsetci su zastrasovani tym, ze budu preto fasisti a hnednu. Presne takto zastrasuju vsetci aj SaS.

Nie, nemusite byt proti. Mozte, podla mna naivne dufat, ze u Fica je to len strategia a u vsetkych sorosovcov je to len strategia, aby este homogennejsie Slovensko s EU len preplavalo s co najmensou ujmou. Mate pravo tomu takto naivne verit a dufat v to do posledneho dychu.

Ale netvarte sa, ze nie ste toho spolutvorcami, ked aktivne pomahate kritizovat a likvidovat vsetky strany, ktore tomu akoukolvek mierou hovoria nie (od vyhrad proti jadru az po uplne vystupenie). Lebo taki ludia uz nemaju ani len cestny pristup k tomu, kto sa tu o to postaral. Politici bez volicov nie!

Viete, podľa čoho spoznáte progresívneho primitíva? Má názor, že všetci k EÚ len natŕčame paprče

16.06.2024

Takto zjednodušene ich vymyli progresívni novinári, že EÚ nás má na to, aby nás veľkoryso kŕmila pre ich „hodnotovú politiku“. Vždy keď je reč o diskusiách odborníkov, ktoré u nás neexistujú, čo sa týka ekonóma, myslím najviac na Ilonu Švihlíkovú. V českej televízii si ešte také diskusie môžete vypočuť. Uvádzam celkom dole v porovnaní s iným [...]

Čaputová sa „ohádzala“ volebným podvodom a nás kritizujú, že sa nám volebný podvod nepáčil!

14.06.2024

Zakaždým, keď si niekto normálny prečíta SME alebo Denník N, tie klamstvá mu môžu dvihnúť tlak. Preto ich toľkí ľudia ani nečítajú! Dalo by sa písať ku všetkým klamstvám doradu a to by ste mohli celé dni. Zareagujem tak na každé dvadsiate klamstvo. Dnes ich šéfredaktorka SME v poslušnej óde na Čaputovú napísala, že „Ohádzali ju blatom a potom na ňu [...]

Čitateľ SME: „Niekedy mam pocit, ze aj Marx by bol pre nich pravica a vlavo od nich su snad iba pol Pot a Mao Ce-tung. . . „

10.06.2024

Nie vždy sú čitatelia SME a N vymytí do správnej podoby, niekedy sa vymývajú ťažšie (majú viac rozumu než progresívni novinári). Pozrela som aj na český iDnes a aj tam ide vymývanie ťažšie. Aj pre morálne uvedomelých bola Nerudová Danuše – Blbuše. Nasledujú komentáre ťažšie vymývateľných: Čitatelia SME dnes ku článku: Krajná pravica [...]

Nitra, Kynek, záplavy

V Nitre opäť vytopilo Kynek aj mestské kúpalisko

16.06.2024 19:55

Prívalový dážď, ktorý v noci zo soboty na nedeľu zasiahol Nitru, spôsobil po nedávnych záplavách ďalšie problémy.

Donald Trump

Trump označil Zelenského za najlepšieho predajcu všetkých čias: Len čo odišiel so 60 miliardami, už si pýta ďalšie, treba to zastaviť

16.06.2024 17:25

Americký exprezident Donald Trump sa v noci na nedeľu sťažoval, že žiadosti Ukrajiny o podporu od Spojených štátov "nemajú konca".

Kaaba, Veľká mešita, hadž

Púť do Mekky má už najmenej 19 obetí. Teploty stúpajú nad štyridsiatku

16.06.2024 17:09

V Mekke panujú v posledných dňoch vysoké teploty, ktoré sa dostali aj nad 45 stupňov.

kalinák

Šéf NR SR stále chýba. Čaká sa na Fica? Kaliňák: Nejde o dohodu medzi SNS a Hlasom, Pellegrini odišiel, situácia sa zmenila

16.06.2024 17:00

Kaliňák zatiaľ nepočul o žiadnych personálnych zmenách v koalícii. Pellegriniho už do koaličnej zostavy nepočíta.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,522
Celková čítanosť: 5598844x
Priemerná čítanosť článkov: 3679x

Autor blogu

Kategórie