Založ si blog

Nebyť extrémistom je dnes ŤAŽKÉ

A nie preto, ze vas to laka, ale preto, ze vam budu z obidvoch stran nadavat.

Su ludia, co chcu byt za kazdu cenu dobri. Keby boli s oranzovymi, tak pochlebuju oranzovym a keby boli s fialovymi, tak pochlebuju fialovym. Ich motivaciou je asi pacit sa a nevycnievat. Nejde im o vec, nejde im o to, na co by chceli upozornit, pre co su zapaleni, chcu sa len pacit, byt ostatnymi prijimani /mozno malo sebavedomia, ze by ich mal niekto rad takych, aki su, mozno to nezazili/ alebo sa boja, ze nepreziju, keby vyjadrili svoj nazor a preto podla prostredia menia farbu aj nazory.

No mne ide o vec, ide mi o nieco celkom konkretne, ci sa vam to bude pacit alebo nie.

V spolocnosti vznikli zhruba dve skupiny extremistov a medzi nimi existuje masa ludi o ktoru je boj, aby sa pridali bud na jednu stranu alebo druhu.

Jednu skupinu extremistov by sme strucne mohli nazvat slnieckari a servilni lokaji EU. A druhu skupinu extremistov by sme mohli nazvat nacisti, ako pisem v minulom clanku, doslova nacisti alebo fasisti, ktori su schopni v mene svojho extremizmu aj vrazdit. O masu ludi medzi nimi bojuju extremisti z obidvoch stran, ktori sa vzajomne nenavidia.

Vec o ktoru mi ide, uz od maja 2015 je, aby sa ludia nedali zblbnut ani jednym extremom. A robila som pre to toto:

Povedala som si, budes pisat proti slnieckarom a servilnym lokajom EU. A najlepsie to bude na SME, kde uz mam blog, lebo tam je takych slnieckarov a naivnych lokajov najviac.

Ale mozno som stihla napisat len par clankov a uz ma vyhodili z vyberu clankov, vzapati aj z pomedzi vsetkych clankov a celkom odstavili pre tu kritiku.

Povedala som si, tak pojdes na Dennik N a budes im to tam pisat pod nos, ze robia propagandu a ze su zradcovia tohto statu a len lokaji EU. Tam som preto bola blazon, ved ziadna propaganda neexistuje, ved kde? To mam len z konspiracnych stranok, iste som raz smerak, potom fasista, potom putinovec, potom nech sa odstahujem do Ruska, potom som agent, kolko za to beriem, ale ja som to nevzdavala, ved ludia raz musia uvidiet, aka propaganda tu vladne. A nevideli a to bolo frustrujuce. Ked vam tvrdia, ze ste blazon, ked nejaku propagandu vidite a mate to len z konspiracnych stranok, ako by na to nestacil aj vlastny rozum, aby ludia to vsetko nelogicke a klamstva videli.

Ale na N-ku zas mazali diskusie, tak som to pisala zas na SME rovno pod clanky tych novinarov, ze je to nelogicke, ze je to propaganda, na ziadne otazky nikdy neodpovedali a stado naivnych diskuterov, co servilne obhajuju politiku EU vas tam zadupe. Tak to bolo este pred rokom.

Ked sa tam pozriete dnes, je ich stale viac a viac, co sa uz zadupat nedaju, ze ich nestihaju mazat a uz nemozu mazat.

Takze tam som pre mnohych bola fasista, lebo nesuhlasim s ich nazormi a dovolim si pytat sa a nieco spochybnovat – tu ich propagandu.

 

Tak ukazka z tohto roku, co som na N-ku slnieckarskym extremistom pisala:

Zabudol si na co si sa pytal? Dokaz, ze je to rok omielane. Ako dokazes rok? No urcite ho nedokazujem 7 prikladmi. 

Ale keby existoval na N-ku archiv komentarov, tak si bud isty, ze pri tebe si tu namahu dam, zoradit ti takych tvojich komentarov 50 v priereze roku.

Ale viem si predstavit, co by si na to napisal, ze je to stale len jeden priklad a kde su dalsie?

A keby sa nasiel clovek, co by ti ich zostavil pre 50 ludi, co pisali v priebehu roku minimalne 50krat, tak protiargument by znel, ze to je nejaky cudny clovek, co to zbiera a co tym vlastne sleduje?

Skus ty dokazat, ze ludia maju fasisticke reci. Uved na to dostatocne dokazy mnozstva ludi, ked to mas citovat nie ako par primitivov, ktorych si vypichnes. No uved dokazy.

Ale to je dobry napad, odteraz sa slnieckarov pytat, kde maju dokazy na to, ze obcania Slovenska koketuju s fasizmom. Lebo uz u nich sa ziadne dokazy na to nepytaju. Zrejme pocitaju s tym, ze to kazdy vidi aj bez dokazov. Ale keby niekto napisal nieco o nich, co oni pisu rok, kde su dokazy? A kde su dokazy, ze uz rok?

A chces povedat, ze slnieckari uz vyse roka nenadavaju ludom do primitivnej fasistickej luzy, ked s nimi ludia nesuhlasia?

Tak isto ti poviem, uvedte dokazy a nie par primitivov s IQ 88 ako to robi Bencik. Jeho par prikladov Slovensko nezastupuje.“

Tam som sa vzdy hadala, ze vsetci ludia na Slovensku nie su extremisti. Ze fasistami oznacuju kazdeho, kto by s ich extremistickym slnieckarstvom nesuhlasil a zarovno s ich servilnou propagandou – ako nas chce napadnut Rusko ako novy Hitler, aka je migracna politika ludska atd. A za to vsetko som bola pre nich len to, cim ste pre nich aj vy – clen hlupeho a primitivneho naroda. To si tam vsetci tito extremisti pisu a opakuju, v clankoch a komentaroch uz dva roky dokola ako papagaje a teraz len zurivejsie. Myslia si, ze ked zakazu, scenzuruju opacny extrem, tak masy ludi sa povinne budu musiet priklonit k nim. 

No ked mi uz zablokovali aj diskusny nick, tak som uz celkom presla sem. Nevedela som, kto tu je, kto to cita, kto tu pise. Dnes mam pocit /mozno mylny/, ze zvacsa volici LSNS. 

Nie, vobec si o vas nemyslim, ze ste extremisti, hoci aj tu sa podsuva myslienka, ze bud si jeden extrem alebo opacny. Myslim si, ze ste tu prave ta masa ludi medzi tym, o ktoru dva extremy bojuju. Pre slnieckarov som spolu s vami „ta biela fasisticka luza, co nerozumie politike a preto koketuje s fasizmom“. A pre etremistov na opacnom konci som jednou „z tych servilnych slnieckarskych fasistov, co su len lokajmi EU, Sorosa“ a  mna sa pytaju, ci o tom neviem, co si o TAKYCH FASISTOCH myslim, co sice nikde na FB nepisu, ako by niekoho poslali do plynu, ale kludne elegantne aj nas vsetkych zatiahli do vojny, ak si na tom zarobia. 

Som clovek v strede. Mozno kazdy z nas si mysli, ze je v strede. 

No ja si myslim, ze naozaj v strede su len ludia, co vidia tychto nebezpecnych fasistov /nacistov/ na OBIDVOCH stranach, lebo odidva extremy su nebezpecne.

To je ta vec, o ktoru mi ide. 

To vam potom nadavaju ludia z obidvoch stran. Pre jednych ste na opacnom konci, pre opacnych na opacnom konci a nepaci sa to ani jednemu extremu, ze ste sa nevyhranili jasne k tym alebo k tym, lebo to je asi velmi podozrive, ci nepatrite k opacnemu od opacneho. No to je udel vsetkych v strede, ze vas tahaju do svojho a nakoniec ste mozno pokrytec, co sa povinne nevyhranil do niektoreho. Ale zas nic nie je tak ciernobiele.

Chcem prispiet len k tomu, aby sme slobodne mohli kritizovat a nesuhlasit s migracnou politikou EU a s vtahovanim do vojny s Ruskom. A mozem k tomu prispiet len tak, ako viem.

A EXTREMY na obidvoch stranach toto ohrozuju!!! 

Nie je to ciernobiele!

Diskutovat nebudem, zajtra som dlho v praci.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518992x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie