Založ si blog

SaS vraj mala tlačovku

Sloboda a Solidarita zvolala tlačovú konferenciu na tému „Sloboda novinárov na Slovensku sa zhoršuje. Narastá význam whistleblowerov. SaS bude v týchto otázkach aktívna“. Súčasne však liberalisti a slniečkari zdôrazňujú boj proti „nepriateľom systému“. Ako tento rozpor vysvetľujú predstavitelia SaS?“

 

Vôbec ma to nezaujíma a to som volič SaS, za čo som sa už ospravedlnila. SaS si jedno povie na tlačovkách a potom niečo celkom iné urobí, lebo vraj majú slobodu rôznorodosti.

Na čo je to potom dobré počúvať?

Sulík je ako Blaha, vyzerá to, že kritizuje liberálov (tak konštruktívne) a potom netrhá partu. Blaha je ako Sulík, vyzerá to, že kritizuje lokajov (a to trefne) a potom slúži lokajom zo Smeru, čo to všetko schvaľujú. Asi mám radšej na čítanie Blahu, keď už si mám vybrať, ktoré trefné sci-fi na oblb.

 

Takže tlačovku som nepočula a aj bez toho vám napíšem, prečo SaS hovorí blbosti, keď sa dožaduje nejakého čistenia od ideologicky závadných. 

V prvom rade by totiž odpísali SaS a to rovno po ĽSNS.

Z „progresivistického“ hľadiska je SaS strana hnednúca, ideologicky závadná, neľudská a nie dosť „proeurópska“. Keď sa progresivisti dostanú k moci, prečistia aj SaS alebo celkom odstránia pre ideologickú závadnosť. Nie je to dosť proeurópska strana a je populistická. Dovoliť pôsobnosť nejakého hnednúceho polofašistu bude už protištátne a neuvedomelé. To, čo Blaha nazýva, že ich „zožerú“ a ja som hovorila, že budú len výťahom do koalície pre Progresívne Slovensko a Spolu. Ale už nepotrebujú ani výťah, keďže výťahom sú už po novom predvolebné prieskumy, čím sa už aj SaS stala pre nich celkom zbytočná.

Možno zas len nechcú trhať partu, ale do party ich už nepotrebujú.

 

 

Ideologickú závadnosť SaS môžte vidieť aj tu:

 

My tu SaS považujeme za zradcov a na SME bola na Sulíka štvanica slniečkárov.

 

„Pan Sulik,
autor clanku neprska zbytocne, presne pomenoval Vase mentalne nastavenie s xenofobnym a populistickym zakladom. Uz x-ty krat sa velkohubo pasujete za bud.premiera, a je uz smiesne aj malemu dietatu, aka pycha a sebaklam Vas postihol. Volil som Vas v 2016 z nudze, ze nepreleziete 5%, ale uz taku chybu nespravim. Ze vraj solidarita a liberalizmus…nic Vam nie je vzdialenejsie. Uvedomte sa a skorigujte ten harabinovsky kurz, kym je cas, jedine ze by ste vycmuchali potencial klerofasistickeho a rusofilne zblbnuteho elektoratu….“ 

https://komentare.sme.sk/c/22100680/sulikov-euroval-ii.html

 

 

Darmo sa náš zradca bránil komentárom pod štvanicou na jeho „protieurópsku politiku“:

 

„Pán Schutz, prskate zbytocne

Garantujem vam, že okrem zopár snilkov, ktorí si myslia, že my musíme robiť migrantov šťastnými, nebude žiaden koaličný partner súhlasít s migrantmi, konkrétne z Afriky a Blízkeho Východu. Vy samozrejme môžete vo vašich komentároch zhejtovat všetkých ktorí si dovolia to vysloviť nahlas, ale ľudia sa vo voľbách rozhodnú sami a bez jasnej pozície proti migrantom vláda bez Smeru nevznikne. Takze klidek, nasa pozícia je jasná a stala a platí od 2015 a nevidím dôvod v tejto zásadnej veci otáčať.“

Richard Sulík

 

Aj tak mu písali:

 

„Pán Sulík

To ste teda riadne zaklincoval. Kde je tá Vaša európska kresťanská pokora, skromnosť a láska k blížnemu? Nikde. Vy neviete, čo to je. A v tom je ten problém. Vy asi nie ste Európan.

 

„..Mal by ste si zobrať príklad

od pani prezidentky. Tá, na rozdiel od Vás, je skutočná liberálka.“

 

„Sulíka už asi ani pán Osuský

nezachráni. Komu niet rady, tomu niet pomoci.“

 

 

Človek by povedal, že slniečkári už sklapli, aspoň tí obyčajní, čo sú len lokajmi tejto propagandy ako bežní občania, ale nič sa nezmenilo, stále fičia na rovnakom nálepkovaní a zastrašovaní, že kto by to kritizoval, nie je ani Európan a to ani Sulík!

 

Slniečkári nesklapli, naopak, už sa s pomocou manipulatívnych prieskumov prebíjajú k moci.

 

Sulík o Čaputovej – odborník podľa politickej potreby

 

„Zareagoval aj na vyhlásenia Zuzany Čaputovej, ktorá v predvolebnej kampani uviedla, že na mieste Kisku by v politike nepokračovala, niečo podobné potom povedala aj na adresu Sulíka v súvislosti s jeho niekdajším stretnutím s Mariánom Kočnerom.

“Je to začiatočnícka pýcha, tá by vylúčila všetkých, netreba to brať tak vážne…” povedal Sulík.

Vysvetlil ďalej, že keď Čaputová chce, aby Kiska odišiel kvôli kauze jeho firmy za 250-tisíc eur, ktoré potom doplatil na daniach, tak aj ona by mala skončiť, keďže jej brat urobil s firmou dlh 5 miliónov a bývalý líder strany Ivan Štefunko má podľa Sulíka kauzy s eurofondami.“

 

Toto Sulíkove vyhlásenie ma veľmi prekvapilo, keďže liberáli tvrdia, že jej brat je len obeťou výmyslov a Štefunko taktiež. (A ja som uverila, že to boli len prehnané výmysly, keďže tu už klamú všetky strany)

No, keď to už povedal aj Sulík, nemôže to byť výmysel ani v jednom, ani v druhom prípade a keby Sulík klamal a vymýšľal si tiež, predsa by takého klamára, čo o nich vyhlasuje len konšpirácie, nechceli do koalície. Ale oni ho chcú, SaS chcú do koalície, alebo že by chceli do koalície konšpirátora, čo si na nich vymýšľa a je nekompetentný posudzovať kauzy? Lebo potom pozor, rovnako si môže vymýšľať aj iné obvinenia a kauzy koalície!

Tak, vie to posúdiť alebo nevie? Rozumie svojim obvineniam alebo nerozumie? 

Ak rozumie, môžme sa pýtať, prečo sa potom toto označuje za nepravdivé očierňovanie?

A ak nerozumie, prečo ste stále doporučovali takú nekompetentnú opozíciu, čo si len vymýšľa a očierňuje? 

Vie to teda Sulík posúdiť alebo nevie? Nemôže byť, že raz tak a raz onak, ako nám kedy vyhovuje. Buď vie alebo nevie, len to je odpoveď a až do dôsledkov, čo všetko označí za dlh alebo kauzy s eurofondami.

 

Ale hlavne, že obyčajným ľuďom ste za to nadávali, keď náš odborník na kauzy a ekonomiku tvrdí to isté a pre jeho odbornosť ho chcú do novej koalície a novej vlády.

Bude teda kompetentná na posudzovanie kauz alebo nie? A bude hovoriť pravdu alebo si bude vymýšľať, lebo im nerozumie? Či ako sa kedy hodí, že pokiaľ ide o koalíciu, tak pravdu má a verte mu, ale keď povie to isté o nás, tak už tomu nerozumie, čo je kauza a dlh?

Tomu sa potom povie – odborník podľa politickej potreby.

 

 

A Sulík by možno ešte dodal – Netreba to brať tak vážne, že raz som odborník a raz si vymýšľam a preháňam, lebo dôležité je netrhať partu, len sa v nej takto vzájomne kopať. Keď nášho, som pre nich blbec a keď koalíciu, už viem, o čom hovorím a veria mi, že tomu rozumiem.

 

.

A viete, prečo mi je Sulíka viac ľúto, než Blahu (aj keď Blahu radšej čítam)? Lebo jeho ideologicky odkopnú a Blaha bude Lajčákovi slúžiť aj naďalej!

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo silné zemetrasenie, evakuovali školy. Otrasy cítili aj Atény

29.03.2024 11:04, aktualizované: 12:41

Obyvatelia regiónu Olympia hovorili o veľmi silných otrasoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518970x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie