Založ si blog

Klimatická spravodlivosť

„Vitajte v realite!“ – prihovor novodobej propagandistky

„Kto je proti kvotam, ma opustit EU.

A ked toto je EU, tak to nie je ziadna silna EU.

Solidarny princip, ktory drzi EU pohromade, bol preruseny.

Samozrejme potrebujeme kvoty, aby sa Grecko a Taliansko nepolozili.

Co ineho inak znamena solidarita? Vsetci sa na tom musia podielat.

EU musi byt silna a solidarna. Kto to kompletne odmieta, musi si najst inu spolocnost. Inak EU oslabuje a rozpusta ju.“

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = 'https://connect.facebook.net/sk_SK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12'; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opusťte EU. Moderátorka vyzvala Polsko, Českou republiku a Maďarsko k přijetí uprchlických kvót nebo odchodu z EU.Isabel Schayani, studovala islámské vědy, lidská práva a novodobé dějiny v Bonnu. Vedle toho autorka pro veřejnoprávní rozhlas WDR Hörfunk a moderátorka na ZDF pořadu ZDF-Kindernachrichten Logo. Dále redaktorka ARD-Morgenmagazin celoplošné veřejnoprávní televize ARD, poté moderátorka a Redaktorka Cosmo-TV na WDR.V současné době je autorkou a redaktorkou politického magazínu Monitor na ARD a komentátorkou pořadu Tagesthemen – denní témata. Zdroj: web WDR a ARD.

Posted by Welcome to Reality – Freedom for Europe on 2. február 2018

 

Nuz, aku to ma logiku. Zastavi to tok migrantov? Ak nie, tak ziadnu, akurat miesto Grecka a Talianska sa polozi cela Europa a to bude ta silna EU, ze bezpravnym statom sa stanu vsetky.

 

Silna EU nie je silna ekonomikou, ale stupnom ludskej civilizacie. Ked v nej prestanu platit zakladne ludske prava a rozsiri sa nerovnopravnost zien, tak to nielenze nebude silna EU, ale ani civilizovana EU.

Redaktorka sa podiela na klamstvach, ze ludi, co nedostanu azyl, je mozne vracat do Afriky. Su to rovnake klamstva mainstreamu, ako ked boli plateni za to, ze budu ludi presviedcat o nutnom zasahu v Iraku. Nikde s nimi procesy za klamanie ludi o nutnosti vojen a obeti neboli. Boli len spoluzodpovedni za ludske obete bez potrestania.

 

Ano, chcem si najst inu spolocnost a nechaju nas ist? Pekna arogancia (a dobre platena), ked vsetci vieme, ze odist by nas nenechali, lebo ked sa polozime aj my, uz sa Taliansko a Grecko nepolozi? Ked vymysleli este klimatickych migrantov?

 

EU parlament 16.1.2018 KLIMATICKÁ SPRAVEDLNOST !!!

 

S odsouhlasením tohoto dokumentu, se vyzývá Komise a Evropské státy, aby se ,,podíleli na Globálním paktu pro bezpečnou, spořádanou a pravidelnou migraci“, aby se mohla „ochránit klimatická spravedlnost uznáním změny klimatu jako migrační motor.“

 

Vysoký Komisariát OSN pro uprchlíky, již vypočítal, že do roku 2050 by mohlo být 200 až 250 milionů klimatických / ekologických uprchlíků. Zkrátka rychlý na snadný způsob, jak realizovat Sorosův projekt etnické substituce.

Europoslankyně Mara Bizzotto v předvolebním spotu Ligy upozorňuje na invazi nelegálních migrantů.

 

https://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=646188

Toto nie je hoax, lebo na toto upozornovali aj samotni propagandisti na SME.

 

Kazdy, kto rozmysla logicky, si musi uvedomit, ze rovnopravnost ludi konci, lebo moslimovia si casom a uplne legalne vo volbach odhlasuju sariu a ludsku nerovnopravnost zien, Zidov, homosexualov a inak veriacich.

 

Cesky bloger – vzdelany moslim v clanku „Terorizmus v ČR“:

 

„A teď už chápu, proč islám dosáhl tak škodlivých rozměrů v Evropě, je to jen kvůli vašemu laxnímu a nezodpovědnému přístupu. Nejsem slepý a zírám, zírám, zírám.

Každá civilizace nakonec způsobí vlastní zkázu.

Není spíš důležitější najít ty skutečně zodpovědné, přímo či nepřímo a ty, kteří formují konvertity, aby se pak vymkli kontrole a často vystupují místo Arabů a brání je, aniž by věděli, o co jde.Přestaňme akreditovat takové organizace, které jsou schopné vyrábět takové lidi.

Neřešme produkty, řešme továrnu.

 

Myslím si, že začíná vznikat vážný problém, že si lidé kvůli skutečným dezinformacím postupně zvykají na skutečné propagandy a dezinformace a přestávají vnímat skutečné hrozby a včas nereagují.“

 

https://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=645817

https://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=645311

 

Muslimská obec Praha mi umí pokazit i dovolenou v Tunisku.. A to tím, že její konvertité obhajovali ženskou obřízku. A pak jsem pochopil, že islám nemá žádnou budoucnost v Evropě.

Islám a muslimové v Evropě jsou jen pouhou karikaturou islámu a muslimů.
Kdyby ti dnešní konvertité přijeli k nám, aby nás „učili“ ty nesmysly, které píšou v Evropě, tak bychom je hned odvrhli jako divné magory. A není náhodou, že největší zvěrstva páchané IS byla ze strany evropských konvertitů. Je mnoho svědectví, jako od Syřanů, tak od Tunisanů, jak konvertité začali nenávidět původní muslimy, když nepřijali jejich evropské praxe islámu ve svých zemích. Původní muslimové ve svých domovinách nechápou, jaká forma islámu vznikla v Evropě.

 

https://berrezouga.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=639489

.

 

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518576x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie