Nebezpečenstvo zmeny pohlavia u detí!

9. mája 2023, malinova, Nezaradené

Považujem sa za liberála. Som za sexuálnu výchovu na školách, som za manželstvá homosexuálov, som proti zákazu interupcií a celkom nič nemám proti zmene pohlavia v dospelosti.

Ako liberál som sa celé roky angažovala svojim písaním za sexuálnu výchovu na školách, za slobodné rozhodovanie žien pri interupciách a za slobodu homosexuálov.

 

A nevidím žiadny dôvod, prečo by som nemohla a nemala upozorňovať na nebezpečenstvo zmeny pohlavia u detí, keďže v dospelosti môžu svoje rozhodnutie z detstva oľutovať.

 

Na to extrémistickí fanatici majú argument, že tieto nebezpečenstvá nemáme brať do úvahy preto, lebo len mizivé % detí svoju voľbu pre zmenu pohlavia oľutuje a preto si toto nebezpečenstvo nemáme všímať.

 

Človek môže oľutovať čokoľvek aj v dospelosti, ale ako dospelý si za to musí niesť zodpovednosť, že sa tak rozhodol ako dospelý človek.

 

Vraj sa takto rozhodujú u nás len desiatky ľudí, preto jednotlivci, čo to oľutujú ešte aj pri rozhodnutí v dospelosti, nie sú tak mizivé %, aby sme toto nebezpečenstvo mohli u detí ignorovať!

 

 

Je veľmi zaujímavé, že prakticky títo istí ľudia kritizovali krsty detí v detstve, že sa o viere majú rozhodovať až v dospelosti, ale o svojom pohlaví a hormonálnej liečbe by sa už mohli a mali samé!

Pritom krst detí a výchova vo viere nemajú také katastrofálne následky, ako môže mať hormonálna liečba, keď si to v dospelosti rozmyslí.

 

 

Tento muž sa tak rozhodol v dospelosti, preto jeho osud ma nezaujíma, že to teraz ľutuje. Ale upozorňujem na extrémistických fanatikov, ktorí sa snažia celú spoločnosť totalitne umlčať, keď niekto upozorňuje na takéto nebezpečenstvá u detí!

 

Nie, nie je normálne, aby to ktokoľvek vnucoval celej spoločnosti a totalitnými metódami, keď ide povedzme o jedenásťročné deti, že sa na takéto nebezpečenstvá nesmie upozorňovať!

 

Keď na to upozorňoval Matovič a doslova ako na nebezpečenstvo u detí, extrémisti sa ho snažili umlčať tým, že kto na to upozorňuje, bojuje proti všetkým v LGBTI!

 

 

Presne to je ich zjavný extrémizmus aj v médiách, keď nútia celú spoločnosť ignorovať tieto nebezpečenstvá u detí!

 

Keď vás niekto bude nútiť, aby ste považovali za normálne, že štvrtina dievčat v jednej triede sa cíti byť chlapcami a chcú si zmeniť pohlavie, máte dočinenia s extrémistami!

 

 

Len extrémisti môžu obhajovať, že v jednej triede jedenásťročných detí je normálny jav 8 transľudí!

 

A len nebezpeční extrémisti vás môžu zastrašovať, že to musíte považovať za normálny jav!

 

 

Nevidím nič hrozivé pre slobodu a demokraciu na tom, že sa o zmene pohlavia budú rozhodovať len DOSPELÍ ľudia!

 

No vidím veľa hrozivého pre slobodu a demokraciu na tom, že vás cez médiá chcú zastrašovať a totalitne umlčiavať, keď povinne neignorujete nebezpečenstvá ktoré hrozia deťom!

 

 

Prípad z Česka, tu sa rozhodoval ako 18 ročný:

 

„Změna pohlaví byla chyba.“ Daniel chce být zpátky mužem a viní doktory

 

Súvisiace články:

 

Podiel progresívnych médií na konfliktoch s LGBTI

 

SME opäť rozoštvávalo spoločnosť proti menšinám LGBTI

 

 

 

.