Nie, Valášek neodchádza. „Valášek“ prichádza!

2. marca 2021, malinova, Nezaradené

Ešte nedávno ste tu vypisovali, že Matovič je líder liberálov a s ním vládnu naši liberáli.

 

Ale ako teraz vidíte, teraz čítajte, ako je to ich „líder“ a robí to, čo chcú!

Až teraz uvidíte nástup liberálov, ktorým Matovič a OĽaNO a táto vládna koalícia len zavadzali v ich geopolitickom rozlete!

 

Ak bude úradnícka vláda, tak taká, aká im vyhovuje!

Ak budú predčasné voľby, tak sa utvorí objednaná koalícia PS – SaS – Za ľudí (ak komplet neprebehnú do PS) – Hlas (ktorý tejto koalícii má doniesť hlasy voličov Smeru).

 

Chceli ste ju, tak sa radujte, že bude stop ivermektínu, bude stop Sputniku a bude stop slobodnému písaniu, lebo opozícia sa už nebude potrebovať voziť na konšpiráciách! Využívali ich len na destabilizáciu za novú koalíciu, len preto boli tolerované a mali taký nevídaný rozmach!

 

Zakaždým sa potešte, že ste sa zbavili Matoviča, lebo s ním podľa vás odídu všetci liberáli a všetci neodborníci, čo nemali záujem o včasnú liečbu. 

Zbavia sa len Matoviča a OĽaNO, ale liberáli naopak budú mať ešte väčší geopolitický rozlet a progresívni „odborníci“ vám zostávajú tí istí!

 

Zlikvidujú lekárov s ivermektínom, aby ich bolo veľmi málo, čo si trúfnu liečiť EÚ neodporúčanými liekmi, zlikvidujú vám možnosť vybrať si vakcínu (Čekan vie, kam vás s tým poslať spolu so svojimi odborníkmi). Zavedú vám aj nepovinné očkovanie a covid pasy.

 

 

A hlavne, že ste sa zbavili toho testovania, ktoré u nás podľa vás zaviedol Matovič! Testovanie vám zostane! A bude nie raz za nejaké plošné, ale aj 2x týždenne, ako poznajú ich odborníci len testovanie a trasovanie, ktoré zlyha aj im!

 

Gratulujem, tešte sa. Aspoň uvidíte, kam vedie len politický boj s novinármi, odborníkmi a prezidentkou!

Ale môže vás tešiť, ako ste tým zle urobili len Matovičovi, lebo s ním podľa vás zmizne všetko! Vedeli, kým vás zaujať a ako vašu nenávisť, že len on je všetkého príčina, zúročiť!

 

Aj keby boli predčasné voľby, nikdy to vaše malé straničky nevyhrajú, keď ste sa dali takto nachytať – na príčinu v jednom človeku! Bude to Hlas a progresívna koalícia s poslušnou a servilnou časťou Smeru. 

 

OĽaNO nie je ideálna strana, ale stále sú lepší od toho, čo nám tu chcú dosadiť! A včetne ešte frekventovanejšieho testovania a dobrovoľnejšieho očkovania!

 

Im vládne len geopolitika a ich geopolitické záujmy!

 

 

Matovič, európsky problém

 

 

„Nákup Sputnika je medzinárodná hanba.

Ešte pred pár dňami stelesňoval Igor Matovič slovenský problém. Síce čoraz väčší, ale náš. Svet mal málo dôvodov zaoberať sa ďalším narcistickým populistickým babrákom a jeho neschopnými prisluhovačmi z východnej Európy. Vyšinutých lídrov sa nájde nadostač aj vo veľkých štátoch – v USA Trump minulý týždeň na republikánskej konferencii stýkrát klamal, že vyhral voľby, a popletené masy jasali.

Lenže nákupom Sputnika V sa Matovič mení zo slovenského na celoeurópsky problém. Práve v čase, keď sa hovorí o sprísnení sankcií a azda aj o zastavení dostavby podmorského plynovodu Nord Stream 2, Slovensko legitimizuje režim, ktorý týra demonštrantov a neváha vraždiť vlastných občanov vrátane lídra opozície. Hrozná a medzinárodná hanba.

Nejde len o zbabraný atentát na Navaľného, ku ktorému sa tajná služba FSB s typickým sovietskym hochštaplerstvom nechtiac priznala. Aj tradične mlčanlivá Ruská federácia priznáva od nástupu Putina 21 vrážd známych novinárov. Znalci však hovoria o stovkách mŕtvych žurnalistov, hlavne v regiónoch, pričom páchateľov sa po šírej vlasti našlo asi toľko ako špičkovo vybavených nemocníc. Slabnúci režim zosilnil brutalitu a nedávne protesty potlačil násilím ako za starých kágebáckych čias.“

https://dennikn.sk/2292666/matovic-europsky-problem/?ref=copy
.
.
.
.
.
Nie, Valášek neodchádza, Valášek prichádza!
Len sa potrebuje lepšie za svoju politickú uvedomelosť presadiť!

 

Valášek: Viacerí v koalícii sú zdesení zo smeru, ktorým sa vybral Matovič

https://video.sme.sk/c/22608564/rozhovory-zkh-tomas-valasek-a-odchod-z-koalicie-video.html

 

EÚ aj USA naraz uvalili sankcie na Rusko za Navaľného, ten by už mal byť v obávanej väznici

 

„Moskvu vinia z Navaľného otravy novičkom aj experti OSN a požadujú medzinárodné vyšetrovanie.

 

“Vôbec prvý raz tak EÚ využila svoj Globálny sankčný režim na ochranu ľudských práv,“ povedal Denníku N hovorca šéfa diplomacie EÚ Peter Stano.“

https://dennikn.sk/2292920/eu-aj-usa-naraz-uvalili-sankcie-na-rusko-za-navalneho-ten-by-uz-mal-byt-v-obavanej-vaznici/?ref=copy

 

 

 

 

Koho jedného budete nenávidieť za všetkých nabudúce?

 

Opäť len toho, koho vám len predhodia? Aby pre seba zúročili vašu primitívnu nenávisť?

 

 

 

A tejto byrokracie ste sa nijako nezbavili:

 

Svinská byrokracia s liečením na Slovensku a kto za ňu môže

 

Koľko „Matovičov“ sa muselo nájsť, aby sa toto stalo? Či Matovič je na všetkých týchto miestach psychopatov, ktorým to bolo jedno?

To by ho ako museli naklonovať, aby to stíhal, za toľkých ľudí toľkú ľahostajnosť k dusiacim sa.

 

 

 

 

.