Vo vojne ich bude len viac mŕtvych!

12. apríla 2022, malinova, Nezaradené

Odsudzujem pri vínku a rasizmus v EÚ.

 

 

Tak ja som sa z vojnovej progresívnej propagandy naučila, že keď teroristi držia rukojemníkov, máme sa im posmievať a vyprovokovat ich k tomu, aby rukojemníkov zabili, lebo ich zabiť nemali.

 

A zbabelé je ich zachraňovať, lebo nikto ich nemá čo obmedzovať, keď si chcú nakúpiť. Majú na to právo a je zbabelé pristúpiť na požiadavky teroristov.

 

Je naopak hrdinské ocakávať, že rukojemníci sa obetujú za nás a naše práva slobodne si nakúpiť, za čo im ďakujeme a teroristov odsudzujeme. 

 

 

„A neprežívaj to tak“, mi potom napísal jeden správny človek, čo by SME vyhovoval, že zajtra si ide zaplávať, dá si vínko a pustí si pekný film. (záznam je tu v komentároch)

 

Samozrejme až potom, keď si dá ukrajinskú zástavu na fb a napíše slovo „odsudzujem“ bez akýchkoľvek dodatkov alebo otázok, aby tento prístup nespochybnil.

 

 

 

Rasizmus v zahraničnom mainstreame si po svete všímajú!

 

 

Tiež je zaujímavé, že silným mužom (to ako liberálom) ukvapla slza až po toľkých rokoch, keď ide o ich suseda. Pokiaľ šlo o deti v Iraku a inde – Ačohentizmus, to opisovali aj na SME ako „vojnovú akciu“ a mŕtve deti v médiách neexistovali. Je to ich rasizmus?

 

Iste si myslíte, že rasizmus nie, lebo presvedčili vás, že rasisti nie sú. A tu sú dôkazy aj o (zahraničnom) mainstreame, že sú rasisti a spomínajú „modré oči“ a „civilizovanejších SUSEDOV“ dokonca v mainstreame! V rámci rozohnenia za novú propagandu, zabudli, že si na svoj rasizmus majú dávať pozor:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dozvedela som sa to od tejto blogerky z Denníka N, ktorá tam darmo upozorňuje na to všetko, o čom píše:

 

„A  zvyšný svet nás sleduje a sleduje správanie EÚ voči utečencom z Ukrajiny. A ozýva sa nejeden kritický hlas poukazujúci na dvojaký meter, pokrytectvo a dokonca rasizmus EÚ https://www.youtube.com/watch?v=KBRwmTVVKQk, Zatiaľ čo Ukrajinci majú otvorené dvere, utečenci zo Sýrie, Afganistanu, Nigérie sa nestretli s tak ústretovým prístupom. Nezabúdajú pripomínať, z akých dôvodov sa tieto osoby stali utečencami.https://www.youtube.com/watch?v=vMvA9vozEjs

A nezabúdajú ani pripomenúť, ako „humánne“ zaobchádzalo Poľsko s utečencami prechádzajúcimi cez Bielorusko a ako to EÚ zrazu schvaľovala, hoci predtým bola stavba oplotenia zo strany Maďarska veľkým problémom. My tu doma o tom hovoriť nesmieme, lebo máme slobodu slova.“

 

https://dennikn.sk/blog/2781629/armada-nasadena-na-benzinovych-pumpach-ludia-zomieraju-cakajuc-na-palivo/

 

 

Myslíte si, že našich sa to netýka? A svet ten ich rozdielny prístup k obetiam aj mŕtvych civilistov už nevidí?

 

 

Síce nespomínajú modré oči, ani „civilizovanosť našich susedov“, ale rozdiel medzi deťmi v Iraku a inde od Ukrajiny robia. Zaujímajú ich výhradne mŕtve deti Ukrajincov, iné už nie.

Keby boli živé a len na úteku, ešte by sa im do propagandy hodili. Ale kto ich zabil, už nie! Mŕtve sa už do propagandy nehodia. Neuznávam rasizmus, že mŕtve deti zabité vo vojnách kdekoľvek na svete sú niečo menej než mŕtve deti na Ukrajine. No keby sme si to naozaj mysleli, tak všetky správy o vojnách sú prešpikované na pozadí ich zábermi, čo tieto vojny priniesli a prinášajú, aby ľudia volali po mieri a nielen účelovo v rámci vojnovej propagandy po vojne proti niekomu. Nieto ešte po tretej svetovej!

 

A naši poslanci by sa neodvážili povedať v parlamente, že niektorá krajina si mŕtve deti „zaslúžila“ alebo „zrovnanie jadrovými zbraňami so zemou“, ako poslanec našej vlády. A to ho nikto za to nepovažuje za psychopata a nacistu!

 

 

 

Chmelár 12.4.2022:

 

„Všimnite si, čo tento veľký človek prízvukuje. On nevolá „zastavte boje, až keď vyhráte“. Nevyzýva na mier až po zničení nepriateľa. Netvrdí, že máte nechať nepotrestané zločiny. On požaduje okamžité zastavenie zabíjania, ktoré doteraz nechcú vypočuť ani v Moskve, ani v Kyjeve, ani vo Washingtone, ani v Bruseli, ani v Bratislave, ani vo Varšave. A to je na tom to strašné. Keď naši eurohujeri volajú po postavení Vladimíra Putina pred medzinárodný tribunál, nemám s tým najmenší problém. Ale nech sú potom potrestaní všetci vojnoví zločinci: George Bush, Tony Blair, Barack Obama a ďalší, z ktorých každý jeden nechal zavraždiť viac ľudí ako ten nenávidený Putin; nech sa medzinárodná spravodlivosť poráta s predstaviteľmi izraelského apartheidu i saudskoarabskej tyranie, nech vidíme v putách všetkých, ktorí sa previnili voči svetovému mieru. V opačnom prípade je táto selektívna spravodlivosť len pokryteckou mocenskou hrou, pri ktorej najviac jačia tí, ktorí majú krvavé svedomie.

Táto mocenská garnitúra na čele so Zuzanou Čaputovou, jednostranné médiá, skorumpovaní analytici a podobní ohýbači pravdy, nás držia v ilúzii, že celý svet sa spojil a Rusko už nemá priateľov. Je to fatálny omyl. Všimnite si, kto bol proti alebo kto sa zdržal hlasovania pri návrhu na vylúčenie Ruskej federácie z Rady OSN pre ľudské práva. Okrem Ruska to bola Čína, India, Indonézia, Brazília, Nigéria, Bangladéš, Mexiko, Vietnam, Etiópia, Egypt, Irán, Kongo, Thajsko, Juhoafrická republika atď., skrátka tie najľudnatejšie krajiny, dohromady 82 štátov s takmer 4 miliardami obyvateľov – ale v našich médiách ste sa dozvedeli iba to, že 93 krajín hlasovalo za potrestanie Moskvy… Takto ten pomer síl vyzerá úplne inak. Rodí sa koalícia Západu proti globálnemu Juhu a len čistý šialenec si môže želať vojenskú konfrontáciu týchto blokov. Nežijeme v ideálnom svete a našou civilizačnou povinnosťou je zabrániť ešte väčšiemu krviprelievaniu a nedopustiť, aby sa Ukrajina stala tým, čím bolo Sarajevo v roku 1914. Preto dnes najprezieravejšiu politiku robí paradoxne Vatikán, ktorý už pred niekoľkými rokmi (opäť bez záujmu západných médií) zavrhol politiku tzv. spravodlivej vojny. Tento konflikt sa nevyrieši na bojisku, ale za rokovacím stolom. Skôr či neskôr to pochopia všetci. Otázkou už len je, za akú cenu.“

 

https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/5321287894569726/

 

 

 

Dôkaz, že vojnu, ktorej obeťou boli tisíce detí, nazývali „vojenskou akciou“!

 

 

Nie vojenskou operáciou, ale vojenskou akciou, tiež pekne podľa svojej vojnovej propagandy. Prečo to vtedy nebolo dovolené kritizovať, keď obeťou tejto vojenskej akcie boli tisíce detí? A v ktorých médiách ste videli na pozadí pri správach bežať zábery na tie mŕtve deti? Majú bežať na pozadí pri všetkých vojnách!

 

SME 11.12.2003

 

„Krajiny, ktoré boli proti vojne v Iraku, sa nebudú môcť podieľať na jeho obnove. Rozhodlo tak americké ministerstvo obrany.
Nejde však len o zárobky pre vyvolenú skupinu, ktorá sa postavila na správnu stranu. Američania tvrdia, že v hre je aj bezpečnosť. Krajiny, ktoré boli proti vojne v Iraku a celý čas slovne útočili na Ameriku, predsa nie sú zárukou, že sa teraz budú správať k spojencom lojálne.
Prezident Bush opakovane povedal, že tí, čo sa nepridali na stranu spojencov, za svoj postoj zaplatia. Vylúčenie niektorých krajín je prvým konkrétnym činom. Doteraz išlo skôr o diplomatické gestá: Bush si odporcov vojenskej akcie (napríklad Schröder) nepozýval na svoj texaský ranč.“

 

https://www.sme.sk/c/1199965/kto-bol-proti-vojne-do-iraku-sa-nedostane.html

 

 

SME 5.4.2003

 

„Vďaka Afganistanu a Iraku je americká armáda synonymom úspechu. Preto je pre prezidenta určite výhodou, keď do kampane bude vstupovať v pozícii úspešného vrchného veliteľa ozbrojených síl a hlavne s nezabudnuteľnou fotografiou v leteckej kombinéze a medzi americkými hrdinami

Historik Douglas Brinkley povedal denníku The Washington Post, že Bushovo vystúpenie na lietadlovej lodi bolo „víťaznou trofejou“ prezidenta. „V jeho životopise to bude moment sladkého víťazstva,“ tvrdí Brinkley. Analytici k tomu dodávajú: zúročí to už skôr – vo voľbách 2004.“

 

https://www.sme.sk/c/885459/bush-hlasi-domov-dobojovane.html

 

 

To je dôkaz, že agresorov v požadovaných vojnách nevoláme Hitler, ale „hrdinami v leteckej kombinéze“ a v ich životopise to bude „víťaznou trofejou“ a „momentom sladkého víťazstva“, čo zúročia pri voľbách. To už bez masových hrobov a bežiacich záberov mŕtvych civilistov v každých správach. V „humanitárnych vojnách“ sa mŕtvi civilisti len ignorujú a cenzurujú také zábery. A volá sa to „ačohentizmus“. Napriek toľkým obetiach na civilistoch boli vojnoví štváči do týchto vojen u nás povýšení. U nás sa ani len neospravedlnili, ani to neoľutovali a obhajujú si tie vojny s tisíckami obetí doteraz.

To Rusko neospravedlňuje, ale o morálke nám tu kážu vojnoví štváči, ktorým stále nejde o tých civilistov, len o novú vojnu, teraz len v Európe, aby sa do nej zapojili všetky štáty. A rovnako do ekonomických plánov týchto mocností, ktoré Európu len ožobráčia. Na to, ako vždy, len mediálne manipulujú svoje čitateľské ovce, hoci drvivá väčšina obyvateľov Európy chce mier.

Mŕtvi civilisti sú zneužívaní na rozoštvávanie ľudí do tretej svetovej vojny v Európe, ktorá môže priniesť len ešte viac mŕtvych civilistov. Dnes nebojujú vojaci, dnes sa bojuje cez civilistov! A preto musíme každú vojnu zastaviť! Každý, komu záleží na životoch civilistov!

Ak to nerobíte a nesnažíte sa o mier, tak vám na ich životoch nezáleží! Vo vojne ich bude len viac mŕtvych!

 

 

 

 

.