Založ si blog

„Publikovať mená tých ústavných právnikov s ktorými sa Čaputová radila, pretože to, že sa niekto označí za ústavného právnika, neznamená, že naozaj je ústavný právnik! „

SME a progresívni novinári si uvedomujú hlúposť Čaputovej:

 

Peter Schutz:

 

Dodatok prezidentky je nešťastný

 

Tým, že v dodatku menovala základne, vojakov i jadrové zbrane, prezidentka legitimovala všetky absurdné preludy, ktoré šíri opozícia a proruské stavy.

Dodatok takto vysiela posolstvo, že obavy, ktorými strašia tí všetci Ficovia, Chmelári a Čarnogurskí, majú akúsi racionálnu, nefantazmagorickú podstatu. Veď sama prezidentka ich menovala ako podmienku, bez ktorej podpis nebude.

Je to nešťastné. Hlava štátu signalizuje, že nielen opozícia a proruskí trollovia, ale aj lepšia tvár slovenskej politiky má obavy a pochybnosti o americkej prítomnosti na našom území.“

 

 

A nie, nie je to nešťastné, ako to na SME zľahčujú, ale katastrofálne!!!

 

 

z komentárov:

 

Prezidentka pri svojich prejavoch klame ludi aby znizila mieru napatia v celej obcianskej spolocnosti. Robi z hladiska vyuzitia doveryhodnosti k svojej osobe. Obhajuje existenciu obrannej zmluvy a dohody a ludom slubuje bezvyznamne veci ktore sa naplnit nikdy nedaju.

Prezidentka moze podat navrh na posudenie ustavnemu sudu ci je v sulade s ustavou. Pritom generalny prokurator v 35 bodoch, aj sudcovia Bratislavskeho sudu povedali kolko je tam poruseni zvrchovanosti. Prezidentka sa tymito argumentami vobec nezaobera a ani ich nechce riesit inym ustavnym organom.“

 

 

„Týmto dodatkom, či čo to je, padla prezidentka na jednu úroveň s národoboľševikmi a fašistami. Uvedomuje si to ?“

 

 

Ako vidíte, aj z nej by urobili fašistku, keby neposlúchala!

 

 

„Ostava len dufat, ze tu nejaka zakladna casom bude.“

 

 

To je príklad typickej ovce na SME – chcú vojenské základne a novinári k tomu vychovávajú dospelých čitateľov!

 

 

„Absolútny súhlas Prezidentku Čaputovú máme len na okrasu.“

 

 

Ako vidíte, uvedomujú si to aj na SME, že slúži len ako torta na reprezentáciu.

 

 

Je do popuku sledovať ako tu všetci dávajú väčšiu váhu názorom „novinárikov“ zo SME pred prezidentkou, jej poradcami a ústavnými právnikmi, ktorých tam mala pri tomto rozhodovaní. Odkedy si médiá privlastnili patent na pravdu, a to pri každej téme, tak si tu vychovala stádočko bezvýhradných nasledovateľov, ktorí krochkajú Blahom 🙂 pri každom článočku, ktorí títo novinársky hochštapleri vypustia. A to nehovorím že nikto z tejto bandy nemá žiadnu zodpovednosť za to čo vypustia medzi ľudí. Im ide len o počet klikov. Teda aspoň dúfam že to robia len preto.“

 

Zmluva už prešla, lebo ju schválila vláda a prejde aj v parlamente. Takže je čisto na pani prezidentke či ju podpíše alebo nie. Zmluva je zmluva a interpretačná doložka je interpretačná doložka. Platí zmluva tak ako je napísaná ten dodatok je alibizmus.“

 

 

 

 

Aj nejaká diskusia k tomu – aká špinavá hra sa tu hrá s obyvateľmi Slovenska:

 

 

Rozhovory z Bratislavskej kaviarne: Dohoda s USA.

Diskusia o vojenskej zmluve s USA s emeritným ústavným sudcom Jánom Drgoncom, generálom Jozefom Viktorínom, bývalým politikom a diplomatom Petrom Weissom a Chmelárom:
https://www.youtube.com/watch?v=mom58RtsGPk

 

 

od 3 min:

 

„Nikto to nevidel, iba prezidentka tvrdí, že niečo také bude. To je podobné ako veriť na čarodejný prútik.

Predovšetkým by neuškodilo, keby publikovala mená tých ústavných právnikov s ktorými sa radila, pretože to, že sa niekto označí za ústavného právnika, neznamená, že naozaj je ústavný právnik!

To, že ho prezidentka označí za ústavného právnika, mu nedáva kvalifikáciu!“

 

 

 

Chmelár pred 2 hodinami:

 

ŽIADAM O OSPRAVEDLNENIE ZA VYKONŠTRUOVANÉ OBVINENIA

 

„Viaceré propagandistické stránky proti mne včera spustili špinavú kampaň, ktorá očierňuje moju osobu takými primitívne vykonštruovanými obvineniami, že som nútený vydať nasledujúce stanovisko:
Kategorický výrok, že som konfident Ruskej federácie, nie je pravdivý. Kategorický výrok, že tvrdím, že ruská agresia je v poriadku, nie je pravdivý. Kategorický výrok, že toto tvrdenie odznelo počas môjho stretnutia s ruským veľvyslancom Igorom Bratčikovom, nie je pravdivý. Vykonštruované obvinenie, že som na ruskej ambasáde riešil „produkciu normatívov proruskej propagandy“ o DCA, nie je pravdivé. Žiadam uvedené stránky, ktoré tieto čisté lži vyprodukovali a rozširovali, aby do 24 hodín stiahli tento osočujúci status a verejne sa mi za neho ospravedlnili, v opačnom prípade podniknem všetky právne kroky na ochranu svojej cti.
Pohár mojej trpezlivosti pretiekol. Vždy som rešpektoval slobodu prejavu, a to aj v prípadoch, ak išlo o články, ktoré ma poburovali svojou zlomyseľnosťou, demagógiou a urážkami. V poslednom období sa tu však rozmohli stránky s nejasným financovaním, ktoré pod rúškom boja proti dezinformáciám nielenže sami produkujú hoaxy a ničím nepodložené špekulácie, ale v prvom rade sú zamerané na osočovanie nepohodlných osôb s iným názorom, aké má Prezidentský palác alebo Veľvyslanectvo USA na Slovensku. Tieto články nemajú charakter odborných analýz, ale osobných útokov a sú znepokojujúce o to viac, že sú podporované vládou. Nikdy som si nemyslel, že budem pred vami stáť ako štvanec, brániť sa voči vykonštruovaným obvineniam a vyvracať bludy, o ktorých som si myslel, že im nemôže veriť nijaký príčetný človek. Donedávna som sa nad hlúposťou ich autorov smial. Ale ako vysokoškolský pedagóg, ktorý má určitú kvalifikáciu a jeho reputácia je založená aj na dôvere spoločnosti, už nemôžem brať tieto organizované špinavé kampane na ľahkú váhu a musím sa začať brániť. Nie náhodou sa tieto nechutné sústredené útoky objavili práve v tomto období, keď stojím na čele občianskeho zápasu za suverénne mierové Slovensko.
Takže fakty na stôl. S ruským veľvyslancom som sa na jeho pozvanie naozaj stretol 24. novembra minulého roka. Nijako som sa tým netajil, verejne som sa tým dokonca pochválil a veľmi jasne som uviedol aj predmet rozhovoru: rozprávali sme sa predovšetkým o 200. výročí narodenia F. M. Dostojevského, ktoré sme na Slovensku hanebne odignorovali, čím sme sa predstavili ako nekultúrna krajina – ak nemáme na mysli šovinistický rozhovor v Denníku N, ktorý vyzýva verejnosť, aby nemárnila život s „toxickým spisovateľom“, ktorého by sme vraj mali oslavovať asi tak ako vpád Červenej armády do Československa. Po takejto tuposti ducha vás neprekvapí, že s pologramotnými proamerickými propagandistami sa nemôžete baviť o ruskej klasike, aj keď práve Dostojevskij by im mohol byť blízky svojou apológiou vojny (aj z týchto dôvodov mám radšej Tolstého), keby, pravda, čítali aspoň jeho eseje – o tom, že by pochopili metaforu Veľkého inkvizítora, si ilúzie nerobím. Mimochodom, touto nenávisťou k jednému z najväčších spisovateľov všetkých čias antiruskí šovinisti iba dokazujú, že ich biedna výhovorka, že im vadí Putin, nie ruská kultúra, nebola úprimná.
Takže ešte raz: samozrejme, že som sa s ruským veľvyslancom stretol, ale o DCA nepadlo ani slovo. A nestretol som sa s ním len raz – dva mesiace predtým sme sa videli v Starom Tekove, v Banskej Bystrici, na Slavíne a pravdepodobne aj inde. Rovnako som sa stretol s britským, francúzskym, poľským, maďarským, izraelským či palestínskym veľvyslancom, s rakúskou, nórskou i kubánskou veľvyslankyňou, s americkými, španielskymi, bulharskými a fínskymi diplomatmi, s veľvyslancami Číny, Indie, Iránu, Kuvajtu a Venezuely. Snáď som na nikoho nezabudol. Je to bežná diplomatická prax stretávania sa s mienkotvornými ľuďmi. Chápem, že Naďovým anonymným brigádnikom sa toto nikdy nestane, lebo sa o ich názory nikto nezaujíma, ale taký je život. Práve tak ako ma pozývajú na obed vládni či opoziční politici a neznamená to, že spolu kujeme pikle alebo som ich sympatizant, iba ich zaujíma názor ľudí, ktorí majú určitý vplyv. Toto nehovorím preto, že by som sa tým potreboval chváliť (nikdy som to nespomínal), ale preto, aby úbožiaci, ktorí o mne šíria konšpiračné teórie pochopili, že svet nefunguje tak jednoducho ako v ich hlavách.
A už naozaj stačilo. Toto, čo sa robí, už dávno nie je normálne. Ak verejná diskusia prebieha bez rešpektu k oponentovi a bez úcty k faktom, musia byť tvrdo nastavené pravidlá. Tým skôr, ak sa tu niektorí politici stavajú do pózy slušných a na likvidáciu oponentov zneužívajú agresívne anonymné úderky. Môj život je mnohorozmerný, čas príliš vzácny a ja nebudem míňať energiu na vyvracanie absurdných lží a bludov, ktorých jediným cieľom je odviesť pozornosť od skutočného škandálu tejto zlej zmluvy, ktorej ďalekosiahle dopady sa vládna moc usiluje pred verejnosťou zatajiť alebo aspoň bagatelizovať. Odteraz budú musieť takíto nečestní lotri dokazovať svoje výmysly sami. Ak to bude potrebné, aj pred súdom. A nebudem to viac opakovať. Nie som politik, nemusím znášať takú mieru osočovania a rovnako ako znalec mediálneho práva viem, aký je rozdiel medzi kategorickým súdom a hypotetickým. Meno mám len jedno a špiniť mi ho nikto bezdôvodne a beztrestne nebude. Ďakujem za pochopenie.“
.
.
.
https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/5078035125561672/
.
.
.
„V poslednom období sa tu však rozmohli stránky s nejasným financovaním, ktoré pod rúškom boja proti dezinformáciám nielenže sami produkujú hoaxy a ničím nepodložené špekulácie, ale v prvom rade sú zamerané na osočovanie nepohodlných osôb s iným názorom, aké má Prezidentský palác alebo Veľvyslanectvo USA na Slovensku.
.
.
.
zamerané na osočovanie nepohodlných osôb s iným názorom, aké má Prezidentský palác alebo Veľvyslanectvo USA na Slovensku.“
.
.
.
To je ich pracovná metóda – novinárov a propagandistov, že miesto verejných diskusií na závažné témy s odborníkmi, keďže nemajú argumenty proti odborným oponentom, zameriavajú sa len na osočovanie nepohodlných osôb, ktoré by verejné diskusie chceli! To je umlčiavanie občanov Slovenska na výstrahu!
.
.
.
.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5540949x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie