Čaká sa na precitnutie Matoviča

10. januára 2022, malinova, Nezaradené

Posielam najlepšiu diskusiu k pripravovanej vojenskej dohode s USA. Hostia Chmelár a Nábělek. Od prvej tretiny rovno k veci:

 

 

 

„Vicepremiér a minister financií SR Igor Matovič v relácii TA3 V politike tvrdil, že prezidentka SR Zuzana Čaputová sa stretla v čase vládnej krízy s veľvyslankyňou USA a mali “kuť pikle“.

 

https://www.ta3.com/clanok/223707/prezidentka-reaguje-na-kritiku-matovica-mal-by-zvazovat-komu-pomaha-prebera-retoriku-a-klamstva-od-fica

 

To presne vystihuje Matoviča, prečo naňho musia dávať pozor a prečo musí byť bláznom!

 

Môj zlatý, neboj sa hovoriť, lebo psychopatov máš okolo seba! Aj keď vyzerajú ako kamaráti, sú to psychopati!

Namočia ťa do všetkého a potom budeš musieť ujsť aj s rodinou a ešte na teba to zvalia!

Čo keby si preskúmal podrobne zmluvy iných štátov, ako to máš vo zvyku detailne?

 

Myslím si o prezidentke, Sulíkovi, Lengvarskom, to iste čo ty, už to len rozšíriť na Naďa! Ale to by si už nemal žiadnych kamarátov a aj Naď by ťa nechal odniesť v zvieracej kazajke. Skrečok môj, skutočné neviniatko a baranček, ty si len ich obeť, ale s tebou bude aj tvoja rodina, preto by ťa to malo zaujímať.

Vždy som mala rada prostorekých ľudí, čo pôsobia na iných ako blázni, lebo skutoční psychopati tak nepôsobia. Tí pôsobia ladne ako Čaputová.

 

Ďakujem za zábavné tlačovky o minerálke, až som od smiechu plakala. Škoda, že nikdy neuvidím na tému vojenskej dohody, keby na teba nedávali pozor „kamaráti“!

 

Radím zdržovať, vyhovárať sa na ľudí a hodiť to v ďalších voľbách Pellegrinimu! Žiadne peniaze nestoja za takú vlastizradu.

Čokoľvek sa potom stane, vždy sa bude hovoriť, že to spôsobila táto vláda.

 

 

Čaká sa na precitnutie Matoviča. Keď to nedokážeš, budeš vlastizradca!

 

 

 

 

 

 

 

 

.