Už aj 2x očkovaným prajú smrť

21. novembra 2021, malinova, Nezaradené

Uvedomelí očkovanci na SME už aj 2x očkovaným prajú smrť, keď sa nechcú dať zaočkovať aj 3x. A takto to bude pokračovať a ideologicky čistiť, že 6x očkovaní budú za antivaxerov vyhlasovať 5x preočkovaných a budú im priať za takú hlúposť zomrieť. Z toho vyplýva, že najlepší človek a čistý vyextrahovaný nedezolát sa dá poslušne zaočkovať nie 20x, ale koľkokrát si bude Pfizer priať!

 

A nebude to každých 6 mesiacov, ako som sa bála, ale dnes som pod Sabakom v diskusii čítala, že rakúsky kancelár povedal, že vakcíny chránia len do štyroch mesiacov a preto každé štyri mesiace!

 

Aké budú potom následky, keď sa možné vedľajšie účinky, až po smrť, budú opakovať každé štyri mesiace alebo pol roka?

 

Teraz sa nerozhoduje o povinnom očkovaní tretíkrát, ale o povinnom očkovaní pravidelne, lebo KEĎ HO RAZ UROBIA POVINNÝM, už nebude žiadny problém túto povinnosť len predĺžiť na povinné pravidelné ďalšie preočkovávania. 

 

Keby v tomto štáte naozaj niekomu záležalo, aby sa kovid nešíril a nie len na očkovaní, tak by očkovaných po stretnutí s nakazenými dávali do karantény, aby nešírili kovid. Ale keď toto nikoho nezaujíma, že ho šíria, tak tu zjavne nejde o zdravie a záchranu ľudí alebo nemocníc. 

 

A prečo ho očkovaní šíria!

 

Ak účinnosť vakcíny klesla po štyroch mesiacoch na polovicu, potom asi logicky klesá aj akási bezpečnosť pri neroznášaní. Menej sú chránení sami a menej logicky chránia aj iných, čiže začínajú roznášať kovid ako neočkovaní. A toto nikoho nezaujíma, len a len vakcíny a nie to, že roznášačmi sa nám tu stávajú práve očkovaní, keďže tí do karantény nechodia a netestujú sa!

 

Mohli by dať do karantény aspoň ľudí, čo majú 5 mesiacov po očkovaní (po stretnutí s nakazenými) a už im klesá účinnosť vakcín a tých, čo majú nakazených priamo doma a je už len otázkou času, kedy sa nakazia a budú roznášačmi bez obmedzení!

 

Ak sa na toto kašle, potom sa nepýtajte, prečo kolabujú nemocnice!!!

 

Veď tu sa kašle na roznášanie kovidu!!!

 

 

 

 

 

.