Zaručená výhra v očkovacej kampani

6. októbra 2021, malinova, Nezaradené

To nemá bežný smrteľník, ktorý sa prihlási do očkovacej lotérie. To má len odborník ako zarobiť na očkovacej kampani pre farmafirmy:

 

„Pri jednom mediálne pomerne vychytenom mene som našiel 52 položiek od cca 15 firiem, celkovo si pán profesor prišiel za prvých 6 mesiacov 2021 na cca 40 000 eur. Naprednášal sa ako otrok, čo dodať? Ale tento je zvyknutý makať, lebo za roky 2019 a 2020 mu od firiem za prednášky a iné intelektuálne výkony nabehlo cca 150 000 eur. A popri tom stíha ešte aj pacientov a študentov.

 

Tak povedzte, neoplatí sa takým odborníkom naháňať ľudí na očkovanie, keď predaj hrncov tak dobre platí? Keby sa dali len zaočkovať, tak majú minimálnu šancu, že vyhrajú hoci len 10 000 eur. Ale ako odborníci dostanú za predaj vakcín pre farmafirmy akokeby vyhrali očkovaciu lotériu! Ako sa v nej hovorí, to sú obrovské peniaze, čo vám úplne zmenia život!!! A ako sa pýtajú: S kým zdieľate tú neuveriteľnú radosť? Chceme počuť to výskanie, lebo to sa len tak nestane, aby mal niekto také neuveriteľné šťastie, aké majú zaručené odborníci pre farmafirmy. Nepotrebujú sa ani registrovať, ani točiť v bubne, stačí predávať odborne vakcíny a výhru máte zaručenú, čo vám tak neuveriteľne a naprosto zmení život, že sa z lekára stanete odborníkom aj pre médiá!!!

 

Mesík 6.10.:

 

„1. októbra uverejnilo – tak ako mu ukladá zákon – Národné centrum zdravotníckych informácií správu o finančných tokoch od farmakofiriem k lekárom, zdravotným zariadeniam a univerzitám v prvom polroku 2021. Akú časť finančných tokov zachytávajú nevieme, možno je to len povestná špička ľadovca – ale aj tá je zaujímavá.
V linku nájdete aj správy za predošlé obdobia, vždy po polroku. Z linku sa dá excelový súbor stiahnuť a potom už len vyhľadávate kto dal komu toľko a „za čo“ (či prednáška, alebo „prieskum trhu“ alebo „výskum“ alebo výlet na konferenciu). Ja som len námatkovo hodil do vyhľadávania „Pfizer“ a hodilo mi to cca 500 podarúnkov rôznej veľkosti – asi 30 lekárov a profesorov za toho polroka dostalo sumy v tisícoch eur, asi 170 platieb bolo v intervale 500 až 1000 eur, k tomu Pasteurova nemocnica Košice extra dar 76 000 eur atď. atď. Vôľa „umiestňovať produkty“ do tiel veriacich bola slušne podporená.
Keď si do vyhľadávania hodíte priezvisko lekára, ktorý vás zaujíma, môžete nájsť aj veľmi zaujímavé čísla. U mnohých tam nájdete centové položky, ale niektorým, zvlášť ak majú profesorské tituly, sa darí vynikajúco. Pri jednom mediálne pomerne vychytenom mene som našiel 52 položiek od cca 15 firiem, celkovo si pán profesor prišiel za prvých 6 mesiacov 2021 na cca 40 000 eur. Naprednášal sa ako otrok, čo dodať? Ale tento je zvyknutý makať, lebo za roky 2019 a 2020 mu of firiem za prednášky a iné intelektuálne výkony nabehlo cca 150 000 eur. A popri tom stíha ešte aj pacientov a študentov.
Kto umí – umí. Ešte by mu mali udeliť nejaké štátne vyznamenanie za „boj s covidom“ s odmenou 28 000 eur, aby nezostal skrátka.
V demokratickej spoločnosti so slobodnými masmédiami by táto správa NCZI a jej predchodkyne boli mediálnymi bombami: naše vládou kúpené čivavy demokracie a boja s korupciou budú ďalej tíško mlčať. Zvyknite si – na Slovensku je to tak.
http://www.nczisk.sk/…/Sumarne…/Pages/default.aspx

 

 

 

Ja som len námatkovo hodil do vyhľadávania „Pfizer“ a hodilo mi to cca 500 podarúnkov rôznej veľkosti – asi 30 lekárov a profesorov za toho polroka dostalo sumy v tisícoch eur, asi 170 platieb bolo v intervale 500 až 1000 eur, k tomu Pasteurova nemocnica Košice extra dar 76 000 eur atď. atď. Vôľa „umiestňovať produkty“ do tiel veriacich bola slušne podporená.“

 

 

„Kto umí – umí. Ešte by mu mali udeliť nejaké štátne vyznamenanie za „boj s covidom“ s odmenou 28 000 eur, aby nezostal skrátka.“

 

Tuto určite naráža na Sabaku, že Sabaka dostal výhru 28 000 eur a ani nemuseli losovať. Bolo to jasné, že komu a za čo. To smrteľník nezažije, že má v očkovacej kampani tak zaručené peniaze ako zaplatený odborník na predaj.

Naši odborníci sú proste biznismeni a kto nie je, nie je odborník ale šarlatán!

 

 

Najviac ma na tom štve, že on nemusel celému Slovensku v médiách ukazovať, ako doma s manželkou vrieskajú, ako im to celkom zmení život! To bude asi preto, že títo odborníci to majú zaručené a niekoho by mohlo naštvať, že nemusia sa zúčastniť ani losovania, ktoré by už nevyhrali.

Zaručene teda vyhrávajú len odborníci!

 

 

 

 

.