Založ si blog

Občania majú právo na verejné diskusie k závažným témam

Občania majú právo na verejné diskusie k závažným témam, hoci žijeme v spoločnosti, kde verejné diskusie k závažným témam odmietajú s klamstvami, že nikto s nimi diskutovať nechce. 

Predstavte si akékoľvek, hoci aj malé pracovisko, kde by šéf odmietal akékoľvek diskusie s dôvodom, že nikto s ním diskutovať nechce. Ako by volali na akomkoľvek pracovisku takého šéfa. Ale verte tomu, že vždy sa nájdu svine, čo by podporovali takého šéfa s tvrdením – Má pravdu, jeho dojem je správny, nikto s ním diskutovať nechce. Celkom nikto a preto tu žiadne diskusie nebudú! Tento jeho dojem, len dojem šéfa, by bol faktom. Ale evidentné žiadosti o diskusiu by boli len dojmom! To sa vám len zdá, že niekto chcel a to sa vám len zdá, že občania majú právo na verejné diskusie k závažným témam.

 

Neznášam spoluobčanov, ktorí šlapú po mojich právach a spolupracujú na umlčiavaní občanov. To isté by ste robili za nacizmu, za socializmu a v spolupráci na akejkoľvek totalite. Rozdiel je len v tom, kedy sa narodili a v ktorej dobe a totalite mohli iným škodiť a spolupracovať na nej.

 

Keď existujú akékoľvek žiadosti na verejné diskusie k tak závažným témam, je totalita, keď sa žiadne nedejú. A na dojmy proti tomuto faktu, že sa nedejú, od nejakých zapredaných lekárov a vraj odborníkov, vôbec nie som zvedavá. Dovolávajú sa faktov a oháňajú sa len dojmami. Fakt je, že sa také diskusie nedejú a to nie je dojem, ale fakt, že sa nedejú, hoci občania majú na ne právo. 

 

No tu sa nájdu tak sprostí občania, že vás ešte budú umlčiavať, že na ne nemáte právo a neexistuje tu nikto, kto by chcel diskutovať k verejným závažným témam. A týchto toliťákov ešte volajú odborníci.

 

 

Váš výsledok 42 % očkovaných je presne výsledok týchto klamstiev, že kto klame, tomu už ľudia v ničom neveria. A to som sa pôvodne chcela dať očkovať, písala som o tom. Koľko z tých očkovaných ste k tomu len dovydierali a donútili? Koľko % dobrovoľne očkovaných by tu bolo pri toľkých klamstvách?

V každom prípade je to výsledok jednej sprostej propagandy, ktorá bola prešpikovaná klamstvami a preto máte taký úbohý výsledok, hoci si kupujete lekárov ala Sabaka.

 

 

Drvivá väčšina ľudí vidí, že sú tu oceňovaní práve najväčší zapredanci a to od prezidentky po hochštaplerských odborníkov, ktorí si ani neprdnú bez odporúčaní farmafiriem. Hnus väčší než za socializmu a to si myslí tá drvivá väčšina, inak by ste tu mali inú zaočkovanosť!

Vy ste tou sprostou propagandou odradili ešte aj tých, čo sa očkovať chceli dať a viete ich k tomu akurát len vydierať a mediálne prenasledovať, nie presvedčiť touto tupou propagandou.

 

 

Daniš, Postoj 23.9.:

 

 

Ak sa bude aj ďalej potláčať otvorená polemika o bezpečnosti nových vakcín a ak sa budú výhrady tabuizovať, výsledkom bude deformované prostredie. Také, v ktorom výrobcovia vakcín nebudú pod prísnou verejnou kontrolou.

Žijeme v absurdnej ére. Na jednej strane tu je tlak na „dobrovoľné“ očkovanie miliónov ľudí novými látkami, pri ktorých nevieme, či majú dlhodobé následky. Súbežne s tým je tu sústavný tlak proti každému, kto sa opováži vystúpiť s kritikou, pochybnosťami, výhradami…

Do sporov o očkovanie vstupuje polícia. Verejnými útokmi na tých, ktorí masovú vakcináciu odmietajú.

Podobne to, žiaľ, vyzerá aj v iných krajinách. Hoci v menej primitívnej miere.

 

 

Jednoducho: polícia si prišla kopnúť do vyštudovaného lekára len preto, že kritizuje štátnu očkovaciu politiku.

Ak si na tieto praktiky polície zvykneme, onedlho môže „Polícia SR“ verejne lynčovať vás alebo vaše deti. Za to, že v názoroch vybočia zo štátom predpísanej propagandy (pri akýchkoľvek témach).

Po tretie, facebookové komando „Polície SR“ ukazuje, prečo lekári a vedci, ktorí majú výhrady k očkovacej kampani, neprehovoria. A radšej mlčia.

Mlčia, lebo iné ako kampaňové názory zvyknú trestať úderky mediálnych aktivistov a tretieho sektora (štedro financovaného vládami). 

Alebo úderky facebookovej divízie polície.“

https://www.postoj.sk/88811/matovic-sa-zrejme-boji-svojich-vlastnych

 

 

Taká spoločnosť, kde sa toto deje, sa volá totalita!

 

 

Taktiež v socializme sme mali veľa oviec, čo sa s vami ešte hádali, že máte len dojem, že ide o totalitu a to z toho dôvodu, že ste len hlúpy a neprispôsobivý občan, ktorý nechápe, čo vzdelané ovce chápu a svojou hlúposťou ohrozuje iných! Je to úplne to isté len s dnešnými ovcami a dnešnými napomáhačmi na totalite.

Aj o dnešných sa bude ešte veľa hovoriť a budú sa schovávať ako minulé, za slová, že inak sa vraj nedalo a bez toho by ste nemohli byť tam alebo tam a pracovať a celkom rovnako budú zatajovať, ako aktívne a snaživo na tom dobrovoľne spolupracovali a umlčiavali spoluobčanov.

 

Mesík a Markovič k tomu:

 

„Osobne na výplody vládou kontrahovanej Pfizerjugend z princípu nereagujem – štvrťo-vzdelanými zväzáčikmi zo Sme, Nka a z podobných agitprop kanálov úprimne pohŕdam. Len ich ľutujem, že sa chudáci nenarodili o 20-30 rokov skôr – aké skvelé uplatnenie by tie teliatka našli ako cenzori a propagandisti boľševických médií!

Situáciu stručne a úplne presne vystihol Milan Markovič, keď o nich v rozhovore v SRo 13.9.21 povedal “ „Akí strážni psi demokracie prosím vás? Tí už neuhryznú. Tí už ani neštekajú. Tí už len tak kňučia a vrtia chvostíkom, keď im ktosi čosi prihodí“.
Ich jediným zmyslom zostalo živiť svojich zamestnancov a generovať aspoň nejaké zisky pre majiteľov. Keďže počet tých, čo si ich propagandu kupujú je limitovaný a bude len klesať, rozhodujúce sú kontrakty so štátom a samozrejme reklama pre bohaté firmy.
Ak ešte niekto náhodou má zvyšky ilúzií o našich kňučiacich a chvostíkom vrčiacich „strážnych psoch demokracie“, v Centrálnom registri zmlúv nájdete kto koľko od ktorého štátneho úradu inkasuje. Napríklad vydavateľ denníka Sme Petit press takto – koľko inkasujú od farmabiznisu nevie nikto, len oni sami. Keď si dáte do vyhľadávania Zoznam, Markízu a iné firmy, nájdete ešte radostnejšie sumičky…“
.

 

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518886x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie