Dnes ste ešte väčšie ovce vy!

27. júna 2021, malinova, Nezaradené

Skutočne mám plné zuby takz. dnešných liberálov, čo v spoločnosti prebrali rolu bolševikov s ich ideologickou propagandou.

 

Tu sa ich osvietená režisérka, čo opísala svoju učiteľku ako mamuta zo socializmu, pýta, že čo sa stalo, že už nie sú takými mamutmi len poplatnými režimu?

Keď som ja nastupovala do školstva, tak si ma zavolali do kancelárie, či viem, že sa nesmiem sobášiť v kostole a piť pivo na verejnosti lebo reprezentujem. Dnes pre týchto novodobých boľševikov reprezentujete asi očkovaním lebo sme opäť v totalite, kde nemá učiteľ na výber?

 

Ale ja, páni novinári, nemám hypotéku ako vy, ani sľubnú kariéru, aby som robila takú trápnu ovcu, z akých ste sa smiali, že aké boli ovce v socializme. Dnes ste ešte väčšie ovce vy! 

 

Politický plátok SME, asi ako nejaká komsomoľská pravda:

 

„Čo sa to stalo s učiteľmi“

„Kto sú ľudia, ktorým každý deň o ôsmej hodine odovzdávame deti?“

 

https://komentare.sme.sk/c/22690796/co-sa-to-stalo-s-ucitelmi.html

 

 

Z diskusie pod zamknutým článkom sa dozvedáme, že ide o propagandu očkovania. Inak by pani režisérka asi tiež bola vyzývaná aby vrátila titul:

 

 

„Nuž pani autorka, asi takto. Nič sa nedeje, všetko je v poriadku. Sám som učiteľ, ktorý nie je a ani nebude zaočkovaný. Konšpiračnými teóriami a inými bludmi sa nezaoberám. Jednoducho som sa rozhodol na základe toho, čo pre seba pokladám za najlepšie. Moje rozhodnutie neočkovať sa nie je prejav vzdoru, protestu, hlúposti a pod. Jednoducho som sa na základe dobrovoľnosti očkovania slobodne rozhodol s vedomím výhod, nevýhod, rizík oboch alternatív.“

 

 

Ale niečomu ako slobode inej než v sexe a v pohlaví oni nerozumejú!

 

Ešte sa jej ospravedlňuje, že má politicky bezúhonné myšlienky a našu socialistickú vlasť nezrádza. Ešte aby ju presviedčal, že preto nemiluje Putina.

No aj tak mu tam už nadávajú, k čomu ich denník SME štve, aby tu ľudia útočili na iných a tak zabezpečia propagandu, za ktorú sú platení:

 

 

„Veľmi obohacujúci príspevok odchovanca osobitnej školy.“

 

 

A potom, že kto vás núti očkovať sa! Však to novinári robia mediálnu štvanicu, koho by tak mohli nútiť na očkovanie experimentálnymi vakcínami na nikoho zodpovednosť?

A ja som sa vám kedy odovzdala o 8,00 ráno do prevýchovy, aby ste dospelých otravovali a hrali sa na učiteľov dospelých? Ale čo sa čudujeme, veď takz. liberáli pod značkou slobody, si myslia, že požrali všetku múdrosť sveta a majú nadpráva nad učiteľmi, vychovávať a to nielen učiteľov ale aj všetkých dospelých!

Ale vy nie ste opatrovníci nesvojprávnych, ale novinári. Ani režisér nemá kompetenciu prevychovávať občanov a štvaním proti nim.

 

Ja žiadne deti v školstve nevychovávam k tomu, či sa majú, nemajú dať očkovať a slušnosť by vám kázala rešpektovať slobodu aj u ich rodičov, aby ste neštvali deti proti rodičom. Ale títo drzáni si myslia, že môžu vychovávať dospelých a školiť učiteľov len o ich želaniach, čo si oni prajú a začo berú peniaze, aby vás na to školili a donucovali politickým a všemožným zastrašovaním.

 

Ešte raz, ja som dospelá a nikomu sa o 8,00 neodovzdávam do výchovy a prevýchovy, ako si to SME drzo a politicky osobuje. 

Preto tak ľudia neznášajú liberálov, lebo nieže nič nemajú so slobodu, ale sú totaliťáci s politickou agendou, ktorú vnucujú celému štátu. 

S komunistami poriadky nenarobili. Ja dúfam, že s vami raz áno, za túto totalitu, čo nám tu hustíte do hláv. Dúfam, že vám sa to už neprepečie.

 

A tu máte video so Šnídlom z Denníka N. Vysvetľuje, keď si to vypočujete, ako odlíšite spoľahlivú informáciu, ktorej môžete dôverovať, od nespoľahlivej!

Keď sa niečo dozviete, niečo si prečítate, tak máte hľadať –  Kto je pod tým podpísaný a za to zodpovedný!!!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=6T0CB7UyH3Y

 

 

Takže, keď sa len držíte ich vlastných rád, pohľadajte si, kto je zodpovedný za vakcíny a ich následky a hneď viete podľa Šnídla, že ide o podvodníkov, ktorí za to nezodpovedajú a žiadne meno tam nefiguruje!

 

 

Napokon, najväčší konšpirátori sú na ich stránkach, len sa nimi necítia, lebo tie konšpirácie nemajú z vlastnej hlavy, ale z manuálu na podobné ovce. 

 

Opakujem, ja hypotéku na byt nemám. To je váš problém, že teraz musíte robiť uvedomelých otrokov ako v socializme. A ani na byt nemáte!

 

 

 

 

.