Založ si blog

“Presvedčenie niektorých politikov, že pandémiu sa podarí zastaviť len očkovaním, je podľa WHO mylné“

Nemyslím si, že nás chcú pred koronavírusom zachrániť nejakým očkovaním, lebo to by ich najprv zaujímala liečba a prevencia a teraz keď klesli počty nakazených, nezaujímalo by ich očkovanie len pre politiku a obmedzenie pohybu a kontrolu. Tu vôbec nejde o tie obete, ktoré boli všetkým odborníkom v liečbe a prevencii ukradnuté, len o to očkovanie a preočkovávanie a obmedzenie pohybu neočkovaných. Koronavírus je k takej kontrole a obmedzeniu pohybu len zámienkou.

Nikoho tu zjavne nezaujíma, že očkovaní môžu naďalej šíriť koronavírus a spôsobovať jeho agresívnejšie mutácie. Aspoň bude znovu dôvod len k ďalšiemu očkovaniu a preočkovávaniu a ďalším kontrolám občanov a ďalšiemu obmedzovaniu pohybu.

 

Uvedomujem si, že už týmto opäť žijeme v totalite, čo si zvlášť mladí ľudia neuvedomujú lebo ju takú nezažili a nemajú skúsenosti s tým, ako sa v nej ľudia správali. Ako uvedomelo opakovali, že to, čo sa deje, je pre naše dobro a len hlupák to nechápe. Napríklad ako tá riaditeľka ZŠ, čo obvinila Blahu, že nechápe, že jediným riešením a jedinou záchranou pred každou pandémiou je len očkovanie a on si dovolí s tým nesúhlasiť keď hovorí o akejsi slobode v očkovaní.

Znovu som počula len poslušného lokaja nového režimu, presne s takou istou hlúposťou a aroganciou obhajovali aj bývalú totalitu, v ktorej ste ale ešte mali kde bývať, mali zdravšie potraviny a mohli cestovať do Česka napríklad. Do mnohých krajín ste mohli cestovať a bez obmedzenia.

Dnes nemôžete nikde a to mi môže byť celkom jedno, že tam nie sú ostnaté drôty, keď sa tam nedostanete a rodinu neuvidíte!

 

Socializmus bol totalitou, ale to, čo nastupuje teraz, bude ešte horšou totalitou než sme kedy doteraz zažili. Navyše mne osobne v tejto dobe veľmi vadí nielen to, že sa môžem pohybovať len na Slovensku a už aj Česko sa stalo pre nás nedostupným západom, ale aj to, že v tom socializme sme sa nebáli chodiť do lesa ani na dlhé túry, ani do parkov, ani neskoro v noci po meste. Túto slobodu pohybu som využívala a nebála sa aj len s manželom chodiť v dvojici na celodenné túry, ani s deťmi v škole v prírode po lese. S kočíkom alebo s bicyklom som mohla chodiť ďaleko od mesta každý deň a považovala to za samozrejmosť. Z práce domov som sa mohla vracať aj neskoro v noci po meste a nebála som sa.

Dnes je už kvôli medveďom nebezpečné chodiť osamelo po lese. Kde sme chodili s deťmi po lese v škole prírode, tam o dva týždne bolo napadnutie človeka medveďom. Dnes rodičia deti nepustia samé ani do školy, keď nebývajú celkom blízko, lebo sa už všade boja o ich bezpečnosť. Ja som sama chodila do školy a dnes veľké deti, ešte aj tretiakov odprevádzajú rodičia do školy, čo tí tretiaci sú aj väčší ako ja. Keď som sa ich pýtala, či by ich pustili samé bicyklovať sa tam, kde som sa ja bola ako desaťročná každý deň, tak to je pre nich nemysliteľné, že by toto dopustili a takto riskovali ich bezpečnosť. Uvedomujem si, že dnešné deti už nemajú žiadnu voľnosť pohybu a akú ja som mala nie samozrejmú, ale dnes neobyčajnú! Dnes tam, kde som chodila v lete každý deň a to už aj v dospelosti s kočíkmi alebo celkom sama na prechádzky, dnes tam neodporúčajú chodiť ani dospelým. A dnešní mladí zmagorení ľudia to obhajujú, že keď idete do parku, musíte čakať, že tam budú zvieratá – aj v parkoch a ľudom patria už len ulice pred domom a v meste, čo ešte aj na tých musia aj tretiakov rodičia sprevádzať, aby ich asi neukradli.

To je tá sloboda pohybu, už nielen západ, už ani okolité krajiny, už ani Česko, už ani les, už ani park a po chodníku s dozorom. Chvalabohu, že som ešte zažila socializmus, kde som mala slobodu pohybu pre dnešný svet nevídanú, myslím každodennú.

 

Ale mnoho ľudí sa teší, že môže ísť každý deň do Egypta alebo do Kambodže a to chápu ako slobodu pohybu, keď na to 1x za život vôbec majú. Koľkí to využili a mohli využiť, keď chceli aj mať kde bývať? Osobne by som si vybrala radšej les a park pre deti každý deň, ako možnosť cestovať 1x za rok na dovolenku, keď nepotrebujem byt a nemám hypotéku. A dnes aj to budete mať len vtedy ak súhlasíte, že sa necháte experimentálne zaočkovať experimentálnymi vakcínami a aj to nie dobrovoľne ale po vydieraní, že inak svoje deti alebo rodičov neuvidíte!

Kto nechápe, že toto je totalita, je na tom celkom rovnako ako ten, čo to nechápal v socializme, lebo bol poslušný lokaj vtedajšieho aj keď miernejšieho režimu.

 

 

Mesík 9.5.

 

 

došlo už aj vedeniu WHO a teraz hlásajú že  “Presvedčenie niektorých politikov, že pandémiu sa podarí zastaviť len očkovaním, je podľa WHO mylné“

 

 

Tak už to došlo aj vedeniu WHO, ale naši odborníci, ani médiá, ani ľudia to nevedia, lebo o tomto sa nikde nepíše a nešíri sa to. A čo sa nešíri, lebo sa to ako omyl nehodí, to akokeby neexistovalo. Ďalej budú hlupáci a poslušní lokaji tvrdiť aj v diskusných reláciách v TV, že jediné riešenie je očkovanie, lebo toto dobre pochopili, že týmto sa zapáčia a budú politicky uvedomelí, keď budú opakovať len starý omyl, lebo ten bol pretláčaný. Pravda o omyle zaznie, ale zostane nepovšimnutá.

 

To, že zbytočne zomrelo toľko ľudí, tisíce ľudí na Slovensku, lebo im bola odopretá liečba a miesto liečby zažili len testovanie, to nikto nerieši, ani nespomína!

 

 

Mesík:

 

„To neviem, ale evidentná je jedna vec: EMA, FDA a iné úrady nemajú problémy schvaľovať na masové používanie novo vyvinuté super-drahé lieky v cene pár tisíc eur za balenie, ktorých účinnosť a vedľajšie účinky boli testované pár mesiacov na pár tisíc ľuďoch. Problém im robí schváliť super-lacné lieky po 1 euro za balenie,  vysoko účinné, super-bezpečné a otestované na stovkách miliónov ľudí, ako je ivermectin. Zatiaľ ich za to nikto nevyšetruje a Európania sú napriek miliónu mŕtvych spoluobčanov zdá sa celkom spokojní. Dokedy taký stav vydrží, neviem odhadnúť.

Liečba, o ktorej  vy dlhodobo  hovoríte ako o priorite, sa  teda  stáva aj prioritou EÚ. Lebo samotné očkovanie problém nerieši. „Očkovanie zachraňuje životy, ale zatiaľ nedokáže zlikvidovať COVID-19. Potrebujeme silné postrčenie v oblasti liečby, aby sme obmedzili potrebu hospitalizácií, urýchlili čas zotavenia a znížili úmrtnosť,“ vyjadrila sa eurokomisárka pre zdravie a bezpečnosť potravín Stella Kyriakidesová. Nie je to trošku  neskoro,  takéto vyjadrenie? Alebo si máme vydýchnuť, že lepšie neskôr ako nikdy, čo  ale ťažko pochopia príbuzní obetí, ktoré sa možno dali  zachrániť?

 

Dobré ráno pani Kyriakides! Kde ste boli, keď v Európe mesačne zomierali stovky tisíc ľudí?

 

Na partičke s Matovičom a Krajčím?  Včera som sa dočítal, že to došlo už aj vedeniu WHO a teraz hlásajú že  “Presvedčenie niektorých politikov, že pandémiu sa podarí zastaviť len očkovaním, je podľa WHO mylné.” Začiatkom novembra 2020 som uverejnil dokument „Návrh opatrení na zníženie zdravotných a ekonomických dopadov pandémie COVID”, poslal ho niekoľkým členom Matovičovej vlády a od 14. 11. 2020 je každému verejne dostupný na webe.

Karpatské médiá ho ako jeden muž odignorovali a počas celého masakru Slovákov boli hlásnymi trúbami profesorov s mozgami pracujúcimi na polovičný výkon (nikto nech sa neuráža, ja len jedného z nich citujem!) a ďalších, poberajúcich desiatky tisíc eur ročne na „všimnom“ od farmakofiriem.  

Oficiálne pol miliardy – reálne to bude oveľa viac – eur spreneverených na špajdľovanie nosov je toho klasická ukážka, nabalili sa ale aj obchodníci s remdesivirom alebo s vakcínami. Taký Pfizer si vďaka epidémii údajne tento rok príde na 26 miliárd dolárov (viac ako 21 a pol miliardy eur). To už je pekná suma – z tej sa dá zaplatiť kde-kdo a nejeden profesor, doktorka, politik, či karpatský redaktor sa dajú najať na kdejaké služby a službičky.“

 

 

Mesík 12.5.

 

„Bezpochyby: táto pandémia sa dala v januári- februári zastaviť, ak nie úplne, tak minimálne tak, že by mala rádovo menej obetí a rádovo nižšie ekonomické straty. (Slovensko to na jar 2020 aj celkom slušne dokázalo – a mnohé krajiny to dokazujú dodnes.) Lenže to by WHO a mnohé ďalšie inštitúcie – napr. EMA, či bližšie doma vládu SR a MZ SR – museli viesť skutoční experti s celými mozgami, nie politickí nominanti a ľudia dlhé roky na výplatných páskach farmakofiriem.“

https://www.aljazeera.com/news/2021/5/12/world-could-have-prevented-covid-19-catastrophe-expert-panel?fbclid=IwAR01zOagSaL6W-1BQYAlCKZdJw5Q1dH8o4CMIG86hHj3M3wD6it0WipHqiI

 

„Odporúčam si pozrieť tento aktuálny dokument – inšpiratívne rozhovory so skutočnými svetovými kapacitami. Produkcia rak. ServusTV – na takýto hodnotný a triezvy dokument by sme sa na Slovensku žiaľ nezmohli ani o 100 rokov…
Držiteľ nobelovej ceny Michael Levitt, ktorý radil a tvoril stratégiu na Floride
Profesor Roland Wiesendanger z Hamburskej Uni – ktorý otvoril diskusiu o hypotéze laboratórneho pôvodu nového koronavírusu s cieľom zalarmovať povedomie o nebezpečnosti Gain of Function výskumov
Dr. Pierre Kory, ktorého protokol tu presadzoval aj p. Mesík, (v tomto dokumente potvrdili in vitro účinnosť Ivermektínu pod vedením prof. Zatloukala z Uni Graz) iní renomovaní odborníci z celého sveta“ https://youtu.be/yvhzWmniXSA

 

 

Mesík 14.5.

 

„Dobrý deň, včera vyšiel rozhovor s Dr. Macháčovou – reálne skúsenosti s liečbou reálnych pacientov, žiadne karpatské denníkárske fantazmagórie o zvýšených pečeňových testoch. Vrele odporúčam – „

 

MUDr. Macháčová: Ľudia, ktorí brali Ivermectin, majú menšie postcovidové následky

 

https://www.40plus.sk/vhodna-prevencia-pred-covid-19-mudr-machacova-ludia-ktori-brali-ivermectin-maju-mensie-postcovidove-nasledky/?fbclid=IwAR1aWCA3d985pDl0BNXaq1LXlrMl5lUzr3bJE5SnQ3lgWgRWcrxniAxD6Og

 

 

Mesík  10.5.

 

„Včera Slovensko ticho „oslávilo“ 12 000 oficiálne oznámených obetí pandémie. Ich reálny počet je pritom viac ako 17 400. Napriek tomu sa masmédiá aj mnoho ľudí tvári, akoby najväčší masaker obyvateľov Slovenska od Druhej svetovej vojny ani nebol realitou, len nejakou lacnou reality show…
Od 26.10. 2020 keď vláda dokumentom „Terapeutický manažment pacientov s COVID-19“ prikázala ambulantným lekárom neliečiť pacientov s covidom stúpol počet oficiálnych obetí:
v Singapure o 7 obetí
v Nórsku stúpol 2,5 – násobne
vo Fínsku stúpol 3,5 – násobne a
na Slovensku stúpol 77-násobne
No ale prešpajdľovali sme rádovo 1000-krát viac nosov a zadlžili naše deti o najmenej pol miliardy eur naviac…“

 

 

 

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509903x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie