Môj postoj k referendu

3. mája 2021, malinova, Nezaradené

Znovu pripomínam, že OĽaNO sa dostalo k moci nie kvôli Smeru ale kvôli progresívcom!

Keby boli voliči chceli bojovať proti Smeru, mohli voliť presadzovaných progresívcov alebo SaS alebo iné pretláčané strany, ale tak veľmi veľa ľudí volilo OĽaNO len preto, že sa báli progresívnej vlády a tém ako lokajstvo EÚ, vnucovanie migrácie, vojenských základní a propagandy. Takto sa dostali k moci obyčajní kresťania, ktorých je tam viac a obyčajní ľudia, čo v politike neboli a nemali žiadne skúsenosti. Mohli ukázať, ako nebudú predajní a len lokaji. A naopak sa ukázalo, že ešte aj pozberanci z ulice a ľudia, čo sa volajú kresťanmi, sa okamžite stanú lokajmi, keď sa dostanú do politiky. Už zrazu chcú tiež poslúchať a byť poplatní len tomu, čo sa od nich zhora vyžaduje a nie slúžiť občanom. 

A preto si už nezaslúžia byť vo vláde a už žiadne strany oháňajúce sa konzervativizmom alebo kresťanstvom. To sme mohli rovno voliť progresívcov, keď tiež poslúchajú ako ratlíci, keď sa tiež neozvú a nezastupujú občanov ale príkazy zhora a plnia len funkciu drábov. Ich vlastného lídra Matoviča vláčili mesiace médiami, keď neposlúchal, ale jeho vlastní ho kľudne obetujú, len aby sa oni udržali, oni už budú poslúchať. Nevedia nič kľúčové skritizovať, lebo sa boja. Čo si asi tak myslia, že načo tam sú? Lebo ich potrebujeme ako drábov?

Za slobodu slova nebojovali. Assangea by sa neodvážili spomenúť. Výsledky vyšetrovania Vrbětíc by sa neodvážili žiadať. Neodvážili by sa neposlúchať a všetko len kvôli ich poslaneckým platom. V čom ste iní než progresívci? A preto vás ľudia volili, aby ste takí neboli! Takže si už nezaslúžite vládnuť a už tam nie ste v mene občanov, ktorí vás volili, čo vidíte na predvolebných prieskumoch. Tí, čo vás chceli miesto progresívcov, aby ste ukázali, ako inak by ste to robili, vidia, že nič iné, len to isté lokajstvo. Preto aj ja sa zúčastním referenda a budem za odvolanie tejto vlády. Stále vôbec nehrozí návrat zlodejov, len takých istých lokajov ako ste už aj vy! Ale ľudia budú mať šancu nezvoliť ani ich progresívneho lídra Pellegriniho, ani vás, čo už sa s nimi podobáte ako vajce vajcu. A takto si doradu zaslúži padnúť každá vláda, ktorá nebude slúžiť občanom, len obchodom zhora a vnucovanej propagande.

 

 

„Progresívny líder opozície Peter Pellegrini …“

 

 

 

Bojovníci proti dezinformáciám:

 

 

Chmelár 3.5.

 

„Nie, priatelia, sloboda prejavu nie je určená pre Bárdyho, Šnídla a Schutza, aby mohli beztrestne manipulovať verejnosť, a médiá dnes nie sú spojencami ľudu, ako to bolo do konca 19. storočia. Dnes patria medzi mocenské štruktúry a našou úlohou v 21. storočí je vydobyť si slobodu voči tomu, čo španielsky novinár a spisovateľ Ignacio Ramonet nazval „tyraniou médií“. Viac vo videu.

 

Sloboda médií dnes garantuje akurát tak bezpečnosť vládnucich vrstiev – ich nedotknuteľnosť a nepripustenie závažných otázok do verejného diskurzu. Neexistuje žiadne také ľudské právo ako je „sloboda médií“. Medzinárodnoprávne dokumenty garantujú slobodu prejavu ako právo každého občana, nielen novinárov. Ako toto právo môžu chrániť naše skorumpované a zaujaté médiá, ak úplne znefunkčnili aj taký štandardný nástroj ochrany občanov ako je právo na opravu?

 

Ak lživo tvrdí, že „v uplynulom roku sa angažovala v prospech prenasledovaných nezávislých novinárov a podnikala kroky na podporu zadržaných novinárov a blogerov – a ani slovom nespomenie väzneného Juliana Assangea, ktorý urobil pre slobodu prejavu viac ako všetci novinári hlavného prúdu dohromady. Ak Úrad vlády SR vyhlási, že „sloboda tlače garantuje bezpečnosť nás všetkých“ a ako príspevok k nej vyčlení 25 miliónov eur na boj proti dezinformáciám. Slovensko patrí medzi krajiny s najnižšou mierou plurality médií v EÚ (čo ohrozuje samotnú demokraciu), verejnoprávna televízia je slúžkou vládnej koalície, ale tá vyhlási, že ju bude chrániť proti politickým tlakom? Ale toto všetko je strašný podvod.“

 

3.5.

Eduard Chmelár: Žiadajme slobodu voči médiám

 

 

 

Mesík 3.5.

 

„Pozor-pozor! Slovensko a karpatskú tlač obchádza strašidlo zvýšených pečeňových testov z IVM! Citujem:

„Všeobecná lekárka hovorí, že pacienti proti covidu skúšali rôzne kokteily, lieky, piate cez deviate, čo si pozháňali, a potom sa jej priznali. „Mám pacienta, ktorému Ivermektín nie že nepomohol, ale tak mu zhoršil pečeňové testy, že teraz musíme riešiť to,“ hovorí Jana Bendová.“
Tak pre pani kolegyňu a iné čivavy trochu o hepatotoxických liečivách, ktoré mnohých karpatských lekárov netrápia 🙂 Okrem kopca antibiotík, napríklad aj taký paracetamol – bežná to súčasť oných kokteilov „piate cez deviate“. Našťastie pani doktorka a karpatská tlač (v tomto prípade aj bez RCT) spoľahlivo vedia, že problém bol IVM. Keby blbosť kvitla, je Slovensko jeden veľký ružový sad a keby nadnášala, tak nepotrebujeme cesty.
Stručný článok k téme tu https://www.praktickelekarenstvi.cz/pdfs/lek/2013/03/06.pdf
https://www.facebook.com/photo?fbid=10222547332446039&set=a.10209443570900190
.
.
.
.
.
„Rezolúcia tiež „naliehavo vyzýva inštitúcie EÚ a všetky členské štáty, aby nepokračovali v dostavbe plynovodu Nord Stream 2 a požadovali zastavenie výstavby kontroverzných jadrových elektrární budovaných spoločnosťou Rosatom“. Predstavitelia českej vlády kvôli prípadu Vrbětice oznámili, že Rosatom nebude pripustený do tendra na výstavbu nových blokov elektrárne Dukovany.“
.
.
.
.
.
To nie je kvôli Vrběticiam, ale Vrbětice sú kvôli obchodom!
.
.
.
.
.
.