Založ si blog

Mysleli ste si, že niečo tu ovplyvňuje Matovič

Že to Matovič rozkazuje odborníkom, ale Matovič je len bábka, ktorá musí poslúchať týchto odborníkov (alebo vojnových štváčov).

 

Odpovedzte si, či tu Matovič vládne odborníkom, alebo tieto byrokratické štruktúry vláde!

A odpovedzte si, či tu naša vláda rozhoduje o medzinárodnej politike alebo zas iné byrokratické štruktúry o tejto vláde!

 

My nevolíme tých, čo vládnu! My volíme buď poslušných lokajov, menej poslušných lokajov a celkom neposlušným by zrazili % už v predvolebných prieskumoch!

 

 

Denník N:

 

„Zaujímavé je, že riaditeľky Štátneho ústavu kontroly liečiv Zuzany Baťovej a aj ústavu celkovo sa zastal aj hlavný hygienik Ján Mikas. Ten mesiace chodil s Matovičom na spoločné tlačové besedy a zvykol vždy vystupovať skôr zdržanlivo.

 

„Je nehorázne, aby minister vlády a čerstvý expremiér útočil na štátnu inštitúciu a odborníkov, verejne im nadával a obviňoval ich z rôznych – ním vykonšpirovaných – činností. Nehorázne by to bolo, aj keby to urobil radový občan (ako voči biskupom v RKC v dobe temna), o to horšie je, že ide o človeka, ktorý má pomáhať krajinu spravovať, nie jej škodiť,“ reaguje epidemiologička Alexandra Bražinová. Matovič ešte ako premiér aj ju v minulosti kritizoval za jej vyjadrenia.“

 

https://dennikn.sk/2346101/sukl-sa-zastali-vedci-aj-politici-je-nehorazne-aby-minister-a-cerstvy-expremier-utocil-na-statnu-instituciu/?ref=tit

https://dennikn.sk/2345268/sputnik-ma-po-kauze-na-slovensku-reputacny-problem-new-york-times-si-vsima-matovicove-konspiracie/?ref=tema

 

Pridal sa k nim aj Pellegrini:

Zahraničnú politiku nemôže riadiť minister financií Igor Matovič

 

Čekan (je zjavne psychopat):

 

„Prosím, postavme sa dnes za všetkých slovenských vedcov a odborníkov. Už naozaj stačilo!

Toto je dnes pieseň pre slovenských vedcov a odborníkov: https://www.youtube.com/watch?v=9luyW-lcXac
„Ó odpusť Bože, odpusť básnikom
Ach pane odpusť rebelom
veď štekali len preto lebo každý mlčí :/
/: a umierali nato že je stále tma :/“
.
.
„Ach Boze, ta symbolika piesne sa strasne hodi aj do sucasnosti. Nahradit slovo “basnikom” so slovom “odbornikom” a sedi to ako rit na serbli (prepacte za vyraz, inak som memohla)
Ja uz neviem, mozeme len dufat, ze rozum raz v tejto krajine zacne vyhravat… 😢
.
.
.
.
To bol najväčší vtip dnešného dňa!
Keď si lokaj a len poslušný pes zaspieva ako je básnik a oni nejako štekajú keď iní mlčia, čo ich mlčanie práve charakterizuje a boj proti všetkým, čo by sa ozvali ako za čias socializmu.
Za čo už len oni umierali? Práve vďaka nim, týmto odborníkom zomieralo toľko ľudí!
.
.
.
.

„Celý Čekan je nehorázny. Biely koník v úlohe vedca. Firmu mu zakladal Štefunko ako „startup“, aby čerpal dotácie a eurofondy.

Nebyť PCR testov, tak nevyprodukoval nič.“

 

„Od začiatku Čekanovej kariery v SR ma taku spoločensku agitku a vždy v protismere k vlade až začina byť nechutný. A s kritikou začal vtedy, keď neziskal cieľove postavenie ako dodavateľ testov.“

 

 

Lokajstvo zas v provokovaní vojny:

 

Cvičenia pod vedením USA sa budú pripravovať na „ozbrojenú konfrontáciu s Ruskom“

 

 

Chmelár 9.4.

 

„MO SR tvrdí, že presun vojakov je nevyhnutnou súčasťou výkonu ich povolania.
👉Ak to nie je zavádzanie, potom ministerstvo obrany musí uznať aj to, že to isté platí aj o ruskej armáde zvlášť (podčiarkujem) na ich vlastnom území.Ak by americké vojská už niekoľko rokov nestáli na hraniciach s Ruskom, Rusi by nemali dôvod robiť protiopatrenia a demonštrovať silu, podobne ako to robí NATO.
👉Tvrdiť, že súčasné presuny nemajú so situáciou na Ukrajine nič spoločné, je hanebná lož. Len v tomto roku plánuje NATO uskutočniť na území Ukrajiny 7 spoločných cvičení, z ktorých najväčšie sa začne o mesiac. Odcitujem zástupcu Ukrajiny v Trilaterálnej kontaktnej skupine pre Donbas Olexija Arestoviča, ktorý povedal úplne jasne, že cvičenia pod vedením USA sa budú pripravovať na „ozbrojenú konfrontáciu s Ruskom“.
👉Rovnako nie je pravdou, že NATO nemobilizuje jednotky – keďže boli americké vojská v Európe len pred pár dňami uvedené do stavu zvýšenej bojovej pohotovosti.
🇪🇺MO SR tvrdí, že nejde o jednosmerné presuny, ale dátumy a trasy nezverejňuje z bezpečnostného hľadiska.
👉Je to zavádzanie: Ministerstvo každý piatok informuje o dátumoch a trasách presunov smerom na východ, ale nie o presunoch smerom späť. Chce nám navravieť, že z bezpečnostného hľadiska sú rizikovejšie informácie o návrate? Okrem toho, ako som už uviedol v inom príspevku, verejnosť v demokratickom štáte má právo na transparentné konkrétne informácie o cieli a účele každého presunu zahraničnej jednotky cez naše územie, nielen všeobecné oznamy, že tadiaľto potiahnu – práve preto, aby nevznikali fámy.

 

pán Klus včera na TA3 predviedol také eldorádo zničujúcich klamstiev a nenávistných výrokov, že nad niektorými už treba začať uvažovať aj v zmysle, či nespadajú do kategórie trestného činu hanobenia národa. A keďže som pána štátneho tajomníka na obed vyzval na verejnú diskusiu a on zatiaľ zrejme zbiera odvahu, aby túto hodenú rukavicu prijal, obmedzím sa len na vypichnutie najväčších lží.

🇪🇺Martin Klus tvrdí, že „Rusi sú zvyknutí riešiť problémy silou, a to je niečo, na čo my zvyknutí nie sme.“
👉Myslím, že sa z týchto drzých rečí zdvihli všetky piesky Iraku, Líbye, Sýrie a vody Jadranského mora, aby pánovi štátnemu tajomníkovi nadelili takú smršť, akú si zaslúži. Lebo ja ho nepovažujem za hlupáka, ktorý nevie, čo hovorí. Hanbite sa za tie klamstvá, po ktorých ostali milióny mŕtvych.
 
🇪🇺Druhá, už notoricky opakovaná lož (ktorá sa však v istých kruhoch stala pravdou) z úst Martina Klusa znie, že vraj Rusi zaútočili na Gruzínsko a okupujú jeho územie. No už som o tom rozprával veľakrát, existujú o tom dokonca aj medzinárodné rozsudky, ale koho to baví, nech si to vypočuje ešte raz. Bolo to takto…
☝Toto sú čisté fakty. O čo sa opiera štátny tajomník Klus? O čistú propagandu, hoaxy a dezinformácie vyrobené v bruselských trollích farmách. A možno ani tam nie, len v jeho hlave. Podobne ako jeho šovinistické táraniny, že Rusko rozumie len reči sily. Skúsil to s ním niekto niekedy inak? Namiesto všetkých tých tlakov, vyhrážok, podvodov, klamstiev, nedodržaných a jednostranne vypovedaných zmlúv, zatlačovania a zastrašovania – skúsil s Ruskom niekto hovoriť inak? Alebo sú všetci títo vplyvoví agenti Západu tak hlúpi, spupní a namyslení, že si myslia, že taký veľký národ možno ustavične iba poučovať, karhať, šikanovať a ignorovať jeho záujmy? Ak si to naozaj myslia, tak nám vládnu šialenci a ak sa dnes Ivan Korčok čudoval, že prečo Klusovi všetci nadávajú, keď povedal „tvrdú pravdu“, tak natvrdlosť sa s pravdou nikdy nesnúbila.
🕊Nebudem tu vyvracať všetky klamstvá, ktoré šíri rezort diplomacie, lebo stále čakám, že štátny tajomník MZVaEZ SR preukáže intelektuálnu odvahu, príjme moju výzvu na verejnú diskusiu a akademicky poctivo, kultivovane, ale presne si všetky tieto otázky rozoberieme. Ale ak ministerstvo obrany ovládli hulváti a ministerstvo zahraničných vecí šovinisti, len ťažko bude Slovensko v nadchádzajúcom období nachádzať nových priateľov a zlepšovať svoje vzťahy s inými krajinami. Alebo o to nejde?
(krátené)
https://www.facebook.com/ChmelarEduard/photos/a.328767897155109/4157429754288885/
.
.
.
.
A preto táto vláda nepracuje na mieri. Akurát nám hrozí ešte horšia vláda, čistokrvných vojnových štváčov. Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie a nenašli sa ešte väčší psychopati a ešte väčšie ľudské hyeny.
Lekári odborníci zatajujú včasnú liečbu a vedú proti nej dezinformačné boje. Vakcíny sú prostriedkom obchodov s ľuďmi a len geopolitiky.
Politici sú nesvojprávni a len vazalmi aj minulí aj súčasní. A nás má teraz zaujímať o čo nás okradol Smer, keď nám už ide o životy?
No tak nech si ukradnú, čo chcú ale nechajú nás aspoň žiť! Už nám nejde len o majetok, ale aj o životy! A vo voľbách si vyberáme tak – V ktorej strane je menší počet ochrancov vrahov, ktorých vybrali do predvolebných prieskumov? Nie zlodejov! Vrahov! 
Keby to nebolo tragické, tak by to bolo smiešne, že nejaký slovenský politik sa môže považovať za kresťana.
Už dávno nie je aktuálny nápis na tričku, aký politik chráni a len zlodejov. Už celé roky chránia vrahov a ich počet sa len zvyšuje v predvolebných prieskumoch.
Potom sme v absurdnej situácii, že sa tu hádame v ktorej strane je menej ochrancov vrahov? Ja tvrdím, že v Matovičovej, lebo nevieme zrušiť pre nich voľby.
Vždy sa nájdu zapredanci v každej dobe a s novou silou, ako sa na tom ako priživiť a práve tým dajú predvolebné prieskumy najviac %.
V socializme boli viac nútení, dnes sú to ľudské hyeny dobrovoľne a len kvôli nejakému bytu a politickej a pracovnej kariére. Nehrozí im, že ich odstrelia, že ich zavrú, že nebudú môcť ujsť. Hrozí im len to, že nebudú mať nejakú kariéru a doslova sú týmto ľudské hyeny aj len za misku šošovice. Nie v ohrození života. Táto doba nám doslova vylúhovala také ľudské hyeny, aké ste nestretli ani v druhej svetovej vojne pod hrozbou prežitia alebo v socializme pod hrozbou prežitia. Nastupujú dobrovoľné ľudské hyeny aj bez hrozby a len za šošovicu!
Len pre morálnu vymetenosť a ešte horšie ľudské charaktery. Čo by títo robili v druhej svetovej vojne?
Aké „nadanie“ majú títo do novej totality?
A to už tu nie je len jeden Mengele! Zrejme to bude nadanie s využitím medicíny a vedy!
 
Nevolali ho tiež odborník?
.
.
Lokajstvo v neliečení:
 

„Európska EMA a jej verný slovenský papagáj ŠÚKL – pod vedením Baťovej sa svojimi stanoviskami o AstraZenece totálne zdiskreditovali. Ako im máme dôverovať pri Sputniku?

Európska lieková agentúra a jej verný a zrejme aj nesvojprávny papagáj na Slovensku- ŠÚKL pod vedením Baťovej, sa zo začiatku držali hesla – „zatĺkať, zatĺkať a zatĺkať.“

Slovenský “papagáj” ŠÚKL

Ako verný papagáj sa pridal aj slovenský štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL), ktorý sa pod vedením kontroverznej riaditeľky Zuzany Baťovej správa ako nesvojprávna inštitúcia.

EMA a ŠÚKL otočili o 180 stupňov

Kým ešte pred mesiacom ŠÚKL odporúčal pokračovať v očkovaní AstraZenecou, teraz už začína pomaly otáčať a žiada o prehodnotenie očkovacej stratégie.

Kopírovanie stanovísk od EMA-y nestačí. Baťová by mala odstúpiť

Čo vlastne slovenský ŠÚKL pod vedením Baťovej dokáže sám? Papagájovanie stanovísk od Európskej liekovej agentúry nie je žiadna veda. Kým mnohé európske krajiny pozastavili očkovanie vakcínami od AstraZenecy už v marci, Baťovej ŠÚKL vtedy slepo dôveroval Európskej liekovej agentúre, ktorá AstraZenecu obhajovala. A tu je výsledok.

Baťovej ŠÚKL svojim marcovým „papagájovskym“ stanoviskom teda zrejme mohol ohroziť životy slovenských občanov. Je preto na mieste, aby riaditeľka ŠÚKLu Zuzana Baťová vyvodila osobnú zodpovednosť a odstúpila zo svojho postu. Mala by prenechať miesto niekomu kto nebude len kopírovať stanoviská od EMA-y.

Zaujímavé, že pri vakcíne AstraZeneca po viacerých krvných zrazeninách, ŠÚKLu stačilo stanovisko EMA na to, aby očkovanie touto pochybnou britsko-švédskou vakcínou v marci naďalej odporúčal. Prečo vtedy ŠÚKL nepotreboval ďalšie informácie?

Tento dvojaký meter len dotvára obraz o tom, že tu pravdepodobne nejde ani tak o odborné stanoviská, ale skôr o ideológiu a geopolitiku a zisky tých správnych farma firiem. Postavenie občanov nezaujíma ani Baťove ŠÚKL ani Európsku liekovú agentúru.

Voči Európskej liekovej agentúre ako aj voči riaditeľke ŠÚKL Baťovej by mali byť vyvodené trestnoprávne dôsledky za zbytočne vyhasnuté životy, či už ľudia zomreli kvôli nadháňaniu ziskov AstraZnece alebo blokovaniu vakcíny Sputnik V, ktorá takéto smrtiace vedľajšie účinky nemá a už mohla mesiac zachraňovať životy na Slovensku.“

https://www.hlavnespravy.sk/europska-ema-a-jej-verny-slovensky-papagaj-sukl-pod-vedenim-batovej-sa-svojimi-stanoviskami-o-astrazenece-totalne-zdiskreditovali-ako-im-mame-doverovat-pri-sputniku/2494678

 

 

Tiež si myslím, že ľudia, čo robia v svojej práci len papagájov iným, si nezaslúžia žiadne platy za samostatnú prácu, kde by používali aj vlastný rozum okrem len kopírovania pretláčaných názorov. A taký presne je aj Baťo a jeho žena, ktorá nekopíruje len EMA ale aj svojho manžela.

Asi je to najhoršia manželská dvojica „liberálov“ na Slovensku, čo sa za nich len vydávajú a fungujú len ako kopírky cudzích záujmov aj cez horu mŕtvol.

To sú takí liberáli ako inkvizítori kresťania. Tí by iste poslúžili akejkoľvek totalite alebo byrokratickej organizácii aj koncentračného tábora, keby sa im to pekne ideovopoliticky zdôvodnilo. Však množstvo Nemcov nevedelo, čomu slúžia, hlavne že poslúchali a LEN vykonávali príkazy!

Ja ich vnímam ako nacistickú dvojicu. Keby tu bola spravodlivosť, určite skončia na nejakom medzinárodnom súde.

Ale nehorázne je ich kritizovať ako biskupov RKC v dobe temna.

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518437x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie