Založ si blog

Schvaľovať rúška neznamená schvaľovať skafandre

Ja schvaľujem aj solenie polievky, ale to neznamená, že schvaľujem stupňovanie solenia do pol kila na hrniec polievky. A schvaľujem dáždniky, keď prší a to neznamená, že schvaľujem nosenie skafandrov v daždi. Všetko je to zas len o etrémizme ľudí na opačných koncoch.

 

Omyl, že ja som zmenila názor na rúška. A opíšem vám, ako to nie je normálne pre žiadnych extrémistov na žiadnom konci.

 

Je extrémom vyzývať ľudí k zahadzovaniu rúšok, keď nemáte žiadnu inú pomoc pre ľudí v čase pandémie, ktorá trvá nie celý život, ale určité časové obdobie za ktoré sa nikto nezadusí a keď ide o životy ľudí. Čiže ja som celkom nikde neoľutovala, že som ich schvaľovala v MHD, v obchodoch, v miestach, kde je veľa ľudí, v dave a najmä hovorím o rúškach a nie o respirátoroch až skafandroch.

 

Aj teraz považujem za rozumné a život zachraňujúce takto používať rúška. Ale tu sa našli extrémisti, čo vyzývali ľudí aby nenosili rúška ani v MHD, ani v obchodoch, ani na miestach, kde je veľa ľudí a dokonca ani v dave a vyzývali ľudí, aby si ich a práve v dave na námestiach dávali dole a mysleli na svoj kyslík a svoje dýchanie a nie na životy iných! To je extrémizmus, keď žiadnu inú pomoc nepoznáme a nemáme a môže to zachrániť životy. Takže ja som svoj prístup k týmto extrémistom vôbec nijako nezmenila. A to som pritom nepatrila k ľuďom, ktorí by takých prenasledovali a niečo im hovorili či v MHD alebo na ulici. Kritizovala som to výlučne na svojom blogu, ktorý nikto nemusí čítať, že čo sa potom čudujú nákaze a obviňujú z toho iných a vládu, keď ich nenosia a klamú, že nosia? 50 % ľudí na to kašlalo a mali výsledok – nákazu, núdzový stav, zatvorené školy a firmy. A už za to ma kritizovali, že aj ja mám zahodiť rúško, strčiť si ho do rozkroku alebo dať výpoveď, aby som to týmto extrémistom nekazila, takýto nezmyselný boj proti rúškam, ktorý by nič nevyriešil!

 

 

Keby boli toľko energie a času vrazili do boja o včasnú liečbu a ako voči tomu podávať trestné oznámenia, koľko vrazili do nezmyselného boja proti rúškam v dave, tak už by tu nebol núdzový stav!

A to vyčítam aj infovojne a všetkým alternatívnym médiám, že strácali čas a energiu na nezmyselné boje voči nepodstatným rúškam celkom nekonštruktívne a nezamerali sa celou svojou silou len na konštruktívny boj za včasnú liečbu a záchranu ľudí, ktorá by bola doniesla zníženie stavu obetí a koniec núdzového stavu!

 

 

Vy nemôžete nechrániť ľudí, keď im neviete inak pomôcť!

A už predtým som celé mesiace písala, že schvaľovanie rúšok neznamená, že ho schvaľujete nosiť tam, kde nikto nie je (v lese) alebo na chodníku, kde nikoho ani nevidíte. A vtedy moje kolegyne nenosili ani rúška a stačilo nosiť rúška, keď iné nebolo a okolo sme mali nakazené kolegyne a žiakov, keď sa ešte navyše ignoroval semafor a nechodilo sa do karantén ani po nákaze ľudí naokolo. Tak vtedy nenosili!

 

 

Ale odvtedy sa zmenili podstatné veci:

 

1. Už vieme o včasnej liečbe, pribúdali štúdie, vyliečení nakazení a vyliečení pacienti včasnou liečbou. Keď niekomu radím dáždnik, tak predpokladám, že sa s ním nevyberie v daždi aj na túru. Že prejde odniekiaľ niekam s dáždnikom a dočasne si takto pomôže. Tiež by sa mi nepáčilo, že tak potom, stačia vám dáždniky a môžete ísť aj na 20 kilometrové pochody s dáždnikmi, lebo obhajujem do dažďa dáždniky. Predpokladáme, že pomôžu dočasne, nie že od dnes už stavbári a pracujúci vonku nepotrebujú žiadne prístrešky, lebo existujú dáždniky.

Mala nastúpiť včasná liečba, ambulantná pomoc, zníženie počtu nakazených, uvoľnenie nemocníc, koniec núdzového stavu. To, že tomu ľudia neveria, to je zásluha dezinformačnej kampane proti včasnej liečbe. Keby na tom bolo podnikateľom záležalo, aby im nekrachovali prevádzky a podnikanie, tak sa mali zapojit do boja o včasnú liečbu! A ak sú tak sprostí, že im to nedošlo, no tak budú krachovať. Doplatia na to svojim podnikaním a svojim živorením.

 

 

2. Miesto pomoci a nejakého konštruktívneho riešenia včasnou liečbou sa tu vymysleli na nosenie respirátory. To tiež vymysleli tí neschopní odborníci, čo o včasnej liečbe nikdy nepočuli a nikde o nej nehovorili. Ale to už respirátory nepripisujte mne, lebo ja tu nie som odborník s korupčným pozadím. Keby som obhajovala dáždnik do dažda, tak tým neobhajujem pre vás skafander do dažďa a zastavenie výroby prístreškov. Tiež obhajujem bitku pre neposlušné deti a to zas neznamená, že obhajujem facky, mlátenie detí palicami alebo s následkom modrín. Ale aj to by mohol niekto chcieť zo mňa vyrobiť, že buď si za bitku alebo nie si, buď musíš byť extrémista, ktorému budú deti skákať po hlave a deti šikanovať rodičov aby ti ich nezobrala sociálka alebo musíš byť extrémista, ktorého deti budú mlátené ani nevedia za čo.

Odkedy sú respirátory, majú sa ľudia dožadovať práce z domu! Ale to sa zjavne školstva netýka, keď učiteľov naopak vyženú učiť a rozprávať v respirátoroch aj na dve smeny, že škola aj družina za jeden jeden a celý deň rozprávaj v respirátore! A keby to malo aspoň logiku, že v škole sú všetky deti, ale takto dusiť sa máte kvôli 10 deťom a druhá polka zostane doma bez akejkoľvek pomoci! No ale SaS potrebuje %, že otvorilo školy, tak sa preto dusiť musíme a druhá polka musí zostať bez pomoci. To zas budú riešiť až o pol roka, keď na to prídu, ako rozbili online vyučovanie aj tým, čo mali mali možnosť pripojenia a zostali bez pomoci.

 

 

Pokým som to dopísala sem, zavolal mi jeden otecko a okrem školských vecí o nástupe jeho dieťaťa do školy mi porozprával ako berie jeho svokra ivermektín. Tak som to využila a spýtala sa ho od ktorého dňa jej ho predpísala lekárka. A začala ho brať na štvrtý deň po vysokých horúčkach a pomáha jej. Taktiež vraj v dedine mali jednu ženu, čo už bola na tom veľmi zle a začala brať len tú konskú pastu a horúčky jej prešli. On mi oznamoval ako to zaberá. Nevie o mne, že sa nejako zvlášť zaujímam o ivermektín a preto mi povedal takú novinku, že lekári ho nechcú predpisovať ale oni sa ním liečia. Tak som sa ho spýtala, že to má odkiaľ. A on že jeho žena pracuje… a ďalší pracuje… – vedia to od zdravotníkov a zdravotných sestier, že lekári sa ním liečia.

Takže tak, lekári ho nechcú predpisovať, lebo je ho aj málo ale oni sa ním liečia! A ovce v dezinformačnej kampani môžu pokapať, lebo korupčné obchody.

Denník N si bude vypisovať dezinformačnú kampaň o jednom prípade, ale že tiež je jeden prípad ich novinár, čo sa ním vyliečil a to rizikový pacient, to už sa im tam dezinformačne nehodilo. 

Ten mal politicky uvedomelo kvôli ich predajnosti a propagande umrieť. A verte, že by ho umrieť aj nechali pre svoje hypotéky a politickú kariéru.

 

Ako sa novinár Denníka N vyliečil ivermektínom!

 

 

Chmelár 8.4.

 

„Namieste je otázka, či vôbec máme vlastnú zahraničnú politiku.

 

Slovenská diplomacia tento svoj potenciál ani zďaleka nevyužíva. Vybíja sa v emočných a demagogicky ladených kampaniach, ktoré skôr prilievajú olej do ohňa. Štátny tajomník ministerstva zahraničných vecí Martin Klus vychrlil vo včerajšom vysielaní TA3 nie po prvý raz také škandalózne množstvo zavádzajúcich informácií, neprávd a osočovaní jedného štátu, až to hraničí so šovinizmom. Jeho výmysly nemožno pripísať ani omylu, ani inému názoru, ale vedomej lži. Je to správanie nehodné diplomata, ktorý má vzťahy s inými štátmi zlepšovať, nie zhoršovať. Preto ho aj touto cestou vyzývam na verejnú diskusiu o Ukrajine, ak sa nebojí konfrontovať svoje bludy s faktami.
Obaja sme akademici, obaja sme docenti, preto očakávam od neho úctu k faktom a odvahu k polemike. „Zbrane“ pre tento gentlemanský súboj (médium a moderátora) si môže vybrať sám.“
 
(Ale títo lokaji nikdy nevedia argumentovať a preto sa vyhýbajú diskusiám!)
„Rovnakú zdržanlivosť vo vyjadreniach očakávam aj od ostatných predstaviteľov slovenskej diplomacie. Je vysoko neštandardné, ak veľvyslanec Róbert Ondrejcsák, ktorý zastupuje Slovenskú republiku vo Veľkej Británii, zverejňuje svoje „súkromné názory“ v denníku N a kreslí demagogické mapky s pohybmi ruských vojsk na vlastnom území. Odporúčam mu, aby ich doplnil o pohyby vojsk NATO v blízkosti ruských hraníc, až potom bude informácia o tom, kto koho provokuje, úplná a relevantná.
Dnešné slová ministra zahraničných vecí Ivana Korčoka, že slovenská diplomacia využíva všetky prostriedky na upokojenie situácie, vyznievajú v svetle jeho konkrétnych krokov veľmi nepresvedčivo. Rezort diplomacie má obrovské rezervy v napĺňaní svojho potenciálu, z jeho pôdy nevzišli žiadne relevantné iniciatívy a samotný minister pôsobí skôr ako miestodržiteľ impéria, ktorý tlmočí domácemu obyvateľstvu pokyny Washingtonu a Bruselu, než suverénny predstaviteľ slovenskej zahraničnej politiky. Naša zahraničná politika je dlhodobo málo tvorivá, nevznikajú tu žiadne podnetné koncepcie, predstavuje len byrokratický servis rozhodnutí, ktoré sa prijímajú mimo Slovenskej republiky. A to je strašne málo. Preto vyzývam predstaviteľov slovenskej diplomacie: Prestaňte vyhrocovať napätie a pracujte v prospech mieru! Vyviňte maximálne úsilie o to, aby Slovensko prispelo k odvráteniu vojny na východe od našich hraníc. Ponúknite Bratislavu ako sprostredkovateľa mieru. Odborný potenciál a technické zázemie na to máme. Chýba už len politická vôľa a odvaha.“

 

 

 

Ale čo by sme to od zlatého pavúka na retiazke – Korčoka chceli, že?

No ten môže škodiť a štvať do vojny, lebo nikto nevidí, že je psychopat, keď si ešte neodfotil ponožky. Iste vedel prečo! Až vtedy by na to ľudia prišli, lebo psychopat pre nich nie je vojnový štváč ale niekto, kto si odfotí ponožky a preto nepôsobí seriózne!

Bez fotky na motorke pôsobí na ovce seriózne!

 

 

Ja naopak viem, že keby si dal aspoň raz na tlačovku šľapky, je to dobrý príznak, že nemá čo skrývať o svojom duševnom zdraví. 

 

Verte tomu, ale vy tomu neuveríte, že všetci tí transvestiti a ľudia, čo si zmenili pohlavie, sú duševne aj duchovne oveľa ďalej ako tieto seriózne politické záprdky, ktorým stačí kravata a už to nevidno!!!

 

 

Matovič:

 

„Rokovanie sa bude týkať, samozrejme, vakcíny. Akékoľvek pokútne a systematické snahy zabrániť tomu, aby sa Sputnik V na Slovensku mohol používať, z hĺbky duše odsudzujem a urobím všetko preto, aby boli nakoniec neúspešné a milión ľudí sa Sputnikom V mohol na Slovensku konečne začať očkovať. O výsledkoch budem informovať.“

 

Verím mu to, lebo medzi toľkými psychopatmi by sa to ťažko podarilo aj Chmelárovi. A ja to vidím tak, že tam robia psychopati hon na Matoviča, že je psychopat.

Ale on šľapky na tlačovke mal!

 

 

A čo sa týka Sulíka. Chce ukázať, že je hoden tých psychopatov, aby si ho vybrali do progresívnej plánovanej vlády a sponzorovali ho aj v prieskumoch. Preukazuje im svoju politickú uvedomelosť ako keby sa uchádzal o prijatie do KSČ. Nijak inak by to nerobil ani v socializme. Zo socializmu ušli jeho rodičia, nie on! 

 

 

 

Toto charakterizuje progresívne akvitity a budúcu plánovanú progresívnu vládu!

.

.

„12:20 SLOVENSKO – Predseda vlády Eduard Heger by sa mal dištancovať od pracovnej cesty ministra financií a bývalého premiéra Igora Matoviča do Moskvy.

Vyzýva ho k tomu europoslanec a podpredseda mimoparlamentnej strany Progresívne Slovensko Michal Šimečka, ktorý v tejto súvislosti poukázal na situáciu na východných hraniciach Ukrajiny, kde sa sústreďujú ruské vojská.

„Je krajne nezodpovedné, aby člen vlády SR odletel rokovať do Moskvy bez mandátu vlády, v mimoriadne napätej geopolitickej situácii, keď Putinov režim presúva čoraz väčšie armádne jednotky na hranice s Ukrajinou a vyhrocuje tým aj vzťahy s EÚ a NATO,“ upozornil Šimečka.

Podľa neho by súčasný premiér mal konať a verejne sa dištancovať od zahraničnopolitických Matovičových „avantúr“. Podotkol, že minister financií dáva do rúk ruskej propagandy svojou cestou zbytočné tromfy.“

https://domov.sme.sk/c/22633357/koronavirus-slovensko-nove-pripady-minuta-po-minute.html

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549621x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie