„USA si pripravujú mediálne predpolie pre začatie vojny a obvinenie Ruska z agresie“

6. apríla 2021, malinova, Nezaradené

Naivitu voličov a čitateľov SME vystihuje napríklad aj to, že ešte tento týždeň sa mi vysmievali, že o akej vojne to píšem, keď žiadna nehrozí! Ani len pár dní pred takými spávami nevedia, kam ich ženú sponzori vojnových štváčov. Pokým im to nenapíšu v SME, tak je to absurdné. Možno od včera už nie, keď im to už napísali, že čo bolo absurdné predvčerom, od včera už absurdné nie je. A už sa tam hecujú na pokyn médií do spravodlivej vojny a humanitárnych zásahov. A zneužívajú na to mladých čitateľov ako teľce.

 

 

„Treba si uvedomiť, že relatívny kľud na Donbasko – Luhanskej hranici bol iba vďaka veľmi zmierlivej politike Donalda Trumpa. Teraz však po voľbách, keď sa cez klan Bidenovcov dostali k moci zase vojnoví jastrabi a štváči naberá vojna medzi Ukrajinou a Ruskom reálne kontúry.

 

 

Aj na tomto príklade vám chcem ukázať nebezpečnosť progresívnej vlády. Vo všetkých veľkých stranách máte lokajov a teda aj vojnových štváčov, ale progresívci ich majú najviac lebo predstavujú tie progresívne a štváčske sily najviac poplatné tejto propagande. Keby dnes boli vo vláde, tak máme vo vláde takých síl najviac.

 

Ak ste také sily mať vo vláde nechceli a teda ideálnu stranu, ktorá by tomu dokázala vzdorovať, mali ste voliť Chmelára a Socialistov alebo iné malé straničky, ktoré lokajsky neslúžia vojnovým štváčom. Ale určite je ich menej v nie progresívnej vláde a najviac práve v progresívnej. Majú plnú hubu rečí o slobode, za čo sa len schovávajú, ale na pokyn svojich sponzorov by poslušne rozpútali akékoľvek peklo, čo by mnohí ľudia zaplatili životmi. Taký je ich skutočný boj za nejakú slobodu, že ohrozujú iných na životoch.

Aj keď sú aj v tejto vláde vojnoví štváči, sú tie sily predsa len slabšie než keby sa celkom dostali k moci ako plánovali a plánujú. Aj cez túto vládu dokážu škodiť, čo ste videli najlepšie pri Sputniku, kvôli ktorému chceli aj zlikvidovať vládu, ale stále majú menej síl ako by mali v progresívnej vláde, ktorú si chcú cez médiá presadiť.

 

A preto, nie je to terno, že ich tam stále máme, ale keď ste nechceli voliť malé mierové strany, aspoň sú inou vládou oslabení a môžu im teda odolávať už len pozberanci z ulice, keď sa považujú za kresťanov. Teraz môžu ukázať, či sú naozaj kresťania alebo budú poslušne lokajmi vojnových štváčov ako nekresťania!

 

 

Tá moja prvá požiadavka mier vôbec nebola taká samozrejmá, že by ste chceli mier aj vy! Kto je raz lokajom takýchto síl, no nie je kresťan! To si uvedomte, že tu sa ukáže vaše kresťanstvo a nie pri naháňaní len žien v núdzi, že sú vrahyne! Teraz môžete vy patriť alebo nepatriť k vrahom, čo rozhodujú o tisícoch detí, či budú žiť.

Takže vám znovu pripomínam, aby ste neskončili v pekle práve vy a nie tie ženy v núdzi, čo takú moc ako vy nemajú. To vy rozhodujete teraz o životoch a o svojom Poslednom súde. Prijali ste zodpovednosť spolu s mocou, teraz ide o vaše duchovné životy, keď sa cítite kresťanmi. Na to sa nestačí len cítiť. Teraz sa to ukáže, teraz máte tú skúšku vy, či dokážete odolávať takému lokajstvu, čo je o zabíjaní ľudí. 

 

Nikdy som vo vaše úprimné kresťanstvo neverila, lebo naháňať ženy v núdzi a cítiť sa veľký kresťan, to je nehodné kresťanov len farizejov. Ale ako váš volič som vám dala šancu, keď sa teda cítite kresťanmi, tak ako kresťania niečo urobte. Vzdorujte vojnovým štváčom a teraz ukážte ako nebudete farizeji, že musíte slúžiť pod nátlakom, že nebudete si to farizejsky ospravedlňovať a nechali by ste sa podľa vás aj levom roztrhať kvôli svojej viere, čo stačí len vzdorovať a nemusíte sa preto nechať roztrhať.

Dokážete aspoň to? Ak nie, o svojom kresťanstve už nehovorte. Práve teraz a v tomto máte ako kresťania šancu a nie pri potratoch ako len pri výkladnej skrini na kresťanstvo, kde si trúfate len na slabé ženy v núdzi. To by bolo predsa nehodné mužov, tárať o viere len ženám v núdzi a vojnových štváčov sa už báť, lebo to sú už muži a ja si ako muž trúfam len na slabé ženy.

 

Nemáme už nikoho okrem vás, čo sa voláte kresťania. A chceli ste konzervatívnu vládu, že by bola lepšia ako liberálna, čo máte pravdu, keď nie sú ani liberáli.

Ale teraz sa ukáže aj to, či je tá konzervatívnejšia lepšia a či to nie sú len rovnakí lokaji!!!!!!!

 

 

 

Máte tu teraz tú arénu s levmi a je to len pár vojnových štváčov. Zľaknete sa ich a vzdáte sa svojej viery, že ju zradíte? Lebo takému žvaneniu, že ste sa jej nevzdali, už nikto nebude veriť, keď to sa ukazuje na činoch a rozhodnutiach a nie len na žvanení o nej.

 

 

 

Mier nie je samozrejmosť, vyžaduje veľkú duchovnú silu a skutoční kresťania ho dokážu brániť.

 

 

 

 

.