Vydýchla som si, že táto vláda bude pokračovať

28. marca 2021, malinova, Nezaradené

Bola by som veľmi rada, keby si všetci v strane SaS spomenuli, ako ich vždy novinári SME a Denníka N zhadzovali a my, čo sme ich bránili, nás volali „svedkovia Sulíkovi.“

Novinári týchto denníkov SaS len zneužívali a štvali proti Matovičovi a OĽaNO, aby si ako predtým Most a Sieť pretláčali progresívcov s Hlasom.

 

Ako voliča tejto koalície ma nezaujímalo, čo o Sulíkovi povravel Matovič, že je zodpovedný za nejaké obete, keď každý súdny človek dnes už vie, že za obete môžu naši odborníci lekári, čo nič o včasnej liečbe nepočuli! Tieto obete na životoch sú výsledkom zatajovania včasnej liečby a nie politikov, ktorí boli tiež odborníkmi klamaní, že žiadna taká liečba neexistuje!

 

Rozoštvávanie medzi politikmi novinármi SME a Denníka N by mali politici vládnej koalície ignorovať a uvedomiť si, že to nerobia v záujme ľudí, ale len a len v záujme pretláčania svojich strán PS a Hlasu, ako to robia na objednávku od oligarchov v pozadí.

 

Ja som vždy mala rada Sulíka a stranu SaS, pokiaľ týchto progresívcov nepočúvali. To, že sa nechali nachytať na ich rozoštvávanie, som prijala s veľkou nevôľou.

Drvivá väčšina Slovenska si neželá progresívnu vládu PS-Hlas-SaS! Nechceme žiť v novej totalite, ktorú by títo politici a ich lokaji v Hlase priniesli.

 

Dúfam, že v budúcnosti budú obaja, aj Sulík, aj Matovič ignorovať ich rozoštvávanie od novinárov, na ktorom budú celkom určite pokračovať v prospech svojich strán, ktorým slúžia. 

 

 

Nenechajte politický osud Slovenska v rukách týchto novinárov, neslúžia Slovensku, ale svojim špecifickým záujmom, prečo chcú zlikvidovať túto vládu!

 

 

O politickom osude Slovenska by nemali rozhodovať novinári, ale voliči!  Ale vieme, že dnes títo novinári rozhodujú aj o povalení vlád a súdnych procesoch manipulovaním verejnej mienky.

 

 

 

 

Nesúhlasím s Chmelárom:

 

„Existuje ešte jedna možnosť, ako to zvrátiť. Ale to by musela byť v Prezidentskom paláci zrelá politická osobnosť štátnického charakteru, ktorá túto frašku neprijme a začne diktovať vlastné podmienky v súlade s očakávaním verejnosti. Neverím, že toľko odvahy a autonómie Zuzana Čaputová v sebe má. A tak to všetko zostáva na nás, milí priatelia a priateľky, občania a občianky, ľud Slovenskej republiky, od ktorého podľa ústavy pochádza všetka moc v štáte: podpíšte petíciu za referendum o predčasných voľbách. Vládu im zrekonštruujeme my. A tentoraz poriadne.

 

 

 

Chmelár absolútne ignoruje, že po predčasných voľbách by nastúpila do vlády len progresívna koalícia, ako si ju už teraz oligarchovia cez Hlas pretláčajú!

Udržiavať ľudí v omyle, že tentokrát by to vyhrala iná maličká strana, je od Chmelára čisté zavádzanie a klamanie občanov! 

Keď to tak raz bude, ukáže sa to už v predvolebných prieskumoch!

 

On si môže snívať o neexistujúcej strane a o tom, čo by on ako prezident urobil, ale ani keby bol prezident, tak by takú stranu nestvoril bez podpory ľudí, ktorej ľudia nijako nepomohli a nemajú o ňu žiadny záujem, len o zradný a podvodný Hlas!

 

A pokiaľ to tak bude, je jeho nereálne snívanie len zavádzaním a klamaním občanov, že by sa niečo po predčasných voľbách zmenilo. Zmenilo, ale len k horšiemu!

Progresívna koalícia nebude nič lepšie, len mnohokrát horšie!

 

 

 

 

.