Prečo sú občania hlúpejší než táto vláda a všetci politici!

26. marca 2021, malinova, Nezaradené

Túto situáciu vidím tak, ako keby horelo a miesto toho, aby sa občania dožadovali toho, aby vláda začala hasiť, občania majú zábavnú zlosť z toho, že kto bude v takej domácnosti umývať riad. Lebo ten povedal, že bude umývať v utorok a umýval v stredu…

 

V Európe zomierajú tisíce obetí bez včasnej liečby a mňa má zaujímať, či tam bude Kolíková alebo Sulík, ktorých to nezaujíma? Všetko sú to ale totál zbytoční ľudia, keď v horiacom dome riešia riady. Ale psychopat je tam vraj jeden!

 

Normálny človek vo vláde je ten, koho zaujíma hasiaci prístroj a teda včasná liečba a niečo konštruktívne na záchranu ekonomiky. Z tohto pohľadu sú tam zbytoční všetci. Je absolútne nepodstatné, kto z nich umyje riad v utorok, v stredu, vo štvrtok, v akom poradí, v akých kombináciách, keď v čase požiaru zbierajú ponožky a ten dom horí. 

 

A teraz by ste si pomysleli, že blbci sú tí poslanci, keď horí a oni riešia, koho sú ponožky, kto mal umývať riad v stredu a povedal, že v utorok, ale to ľudia nechápu, že aj tak sú od nich sprostejší občania. Pretože tí poslanci sú platení mocnými elitami za tým, že majú byť ticho o požiari a majú odvádzať pozornosť na blbosti, majú verejnosti hovoriť len o ponožke, kto by mal byť akým ministrom atď a poskytovať občanom takýto „chlieb a hry“.

 

Ale tí občania sú o to sprostejší, že im horí dom nad hlavou a spolu s nimi riešia len ponožky, len ten riad a ten ich „chlieb a hry“. Ani občanov nezaujímajú hasiace prístroje, len kto mal umývať riad vo štvrtok a tak mu treba, že neumýval a teraz bude musieť umývať v sobotu.

 

 

Haló! Vakcíny nebudú fungovať na mutácie. Bude potrebné sústavné preočkovávanie a karantény, teda testovanie, teda obmedzenie pohybu, teda obmedzenie prevádzok, cestovania. Ničoho sa takto nezbavíte a je to jedno, kto kde komu čo v politike povedal, na to doplatil, si myslel. Aj keby tu do zajtra rána bola už nespochybniteľná trojkoalícia alebo päťkoalícia, nič sa na tom požiari nemení, keď sa ten oheň nehasí! A nikto z nich nehovorí o hasiacich prístrojoch!

 

 

Ja nerozumiem všeobecnej hlúposti ľudí, baviť sa dokola o tom, ako sa to zmení k lepšiemu, keby tam niekto nebol, keď nikto, kto tam je alebo chcel by byť, nehovorí o hasení požiaru!

 

 

Alebo si dajme iný príklad, autobus by havaroval a miesto toho, aby tí ľudia riešili ako ho opraviť alebo ako sa odtiaľ dostať, by sa tam začali mlátiť a riešiť, kto koho zmlátil čestnejšie alebo oprávnenejšie. Pritom ľudia sa bavia na tom, že to robí len vláda, ale poslanci majú odvádzať pozornosť od zlyhaní EÚ, ale robia to všetci občania. Nezaujíma ich požiar nad ich hlavou, nezaujíma ich ako sa z miesta pohnúť, len absolútne nepodstatnosti na ktoré je im odvádzaná pozornosť.

 

 

Vrcholí len politický boj, ktorý absolútne nijako nerieši situáciu s liečením a s ekonomikou. Keď tam bude progresívna koalícia, bude to len horšie, či tam bude trojkoalícia, dvojkoalícia alebo štvorkoalícia a akékoľvek mená, nič to nerieši samo o sebe, keď nikto z nich neprejavuje záujem hasiť oheň alebo takto zachraňovať ekonomiku.

 

 

A otvorím médiá a diskusie a stále ľudia riešia, že stačí odstrániť Matoviča akokeby to bol nejaký Stalin v celej Európe a máte po problémoch aj s očkovaním aj liečením. Tak mi nehovorte, že hlúpi sú tí politici! Veď to národ je tak hlúpy, že odstránením Matoviča príde hasiace auto, ktoré ani nepotrebujú!

 

Ešte tak poviem. To, čo robia politici, ešte nejakú logiku má, keď vedia, prečo sú zbabelci a boja sa o tom hovoriť, že je potrebné hasiť, ale občania sa čoho boja? Tam už máte už čistú sprostosť, že celé dni riešia o tých politikoch absolútne nepodstatnosti.

 

Keby tam bol rovno ktokoľvek a nezačne hasiť a nezačne o tom ani hovoriť a nemá to ani v úmysle, čo si myslíte, že sa tak zmení? No celkom nič!

 

 

Zhorí vám dom nad hlavou, lebo obete budú naďalej, obmedzovanie pohybu naďalej, kovid pasy takto len prejdú a bolo by to tak aj keby Matovič umrel! 

 

Na akú vládu čakáte? Ktorá čo urobí?  Viete vôbec, čo má urobiť?

 

 

A ak to tí iní vedia, hovoria o tom?

 

 

 

Nezaujíma ma, kto tam bude, okrem progresívnej koalície. Nech by tam bol ktokoľvek, či v pondelok, či o týždeň, či v osemkoalícii, pokiaľ nebude hovoriť o včasnej liečbe a tým záchrane ekonomiky, je tam aj tak zbytočne a len ako pandrlák! Tu sa nedelia politici na neschopných a schopných, lebo o liečbe tu prehovoril len Blaha. Tu sa politici a to doslova delia len na pandrlákov do počtu a nebezpečných pandrlákov, čo v čase požiaru ešte zakážu hasiace prístroje!

 

Takže okrem nebezpečných pandrlákov sa bavíme len o pandrlákoch a to je jedno, čo utvoria! Či pavúka, trojicu, šesticu, o týždeň, v stredu, keď hasiaci prístroj nespomenú!

 

Neviem, prečo by ma takí ľudia mali zaujímať. Majú nejaký prínos alebo iní, čo sú s nimi o tom podstatnom ticho?

 

 

 

Čaputová – nikdy o včasnej liečbe nehovorila, pekne rozpráva a dohromady nikdy nič nepovie, čo by ste už nevedeli, je absolútne zbytočná, aby sa ňou niekto zaoberal

 

Matovič – pokiaľ je tam Matovič, nemôžu tam byť progresívci, rozumiete, štupel na vani!

 

Naď – z pohľadu hasenia o ničom, môžete si porovnávať len počty rusofóbov, do počtu štupel

 

Sulík – z pohľadu hasenia o ničom, škoda reči

 

Kolíková  =//=

 

Remišová =//=

 

Kollár =//=

 

Fico =//=

 

Blaha – jeden, no jeden!

 

Pellegrini – budete mať aj po hasiacich prístrojoch

 

progresívci =//=

 

 

 

Čo oni tu riešia? Veď nič! 

 

A čo riešia občania? Tých o ničom!

 

 

 

Horí vám dom nad hlavou!  A vy riešite politikov o ničom!  

 

Musíte im vy povedať – Bež po hasiaci prístroj! Bež po hasiaci prístroj! A to je jedno, komu z nich to poviete – Bež po hasiaci prístroj!

 

 

 

Viac než zaoberanie sa politikou vám dá rozhovor o medicínskych štúdiách v tomto čase:

 

 

od 70 min:

 

Téma: Klinické štúdie a štatistika v medicíne. Farmakologická lobby v praxi.
Hosť: MUDr.Vladimír Kuric

 

 

 

 

.