Psychopatka Remišová, ktorú vôbec nezaujíma liečba, len ako prepláva do novej koalície

18. februára 2021, malinova, Nezaradené

A vraj počúvajú odborníkov a máme počúvať odborníkov!

 

 

Tými odborníkmi sa oháňajú ako im vyhovuje, keďže aj tí odborníci si odporujú podľa toho čomu práve slúžia, či obchodom s liekmi, či obchodom s testami alebo pre zmenu geopolitike alebo politickému boju medzi stranami.

 

 

A táto psychopatka Remišová, ktorú vôbec nezaujíma liečba, len ako prepláva do novej koalície a myslí si, že vakcína je liek, tak bojuje ešte aj teda proti lieku vo vakcíne:

 

Remišová:

 

„Ľudia na Slovensku nemôžu byť opäť pokusnými králikmi,“ hovorila.

 

„Vakcína pre milióny ľudí na Slovensku sa nemá schvaľovať na základe jedného článku v časopise, hoci odbornom časopise.“

 

 

Ako keby sme už neboli pokusnými králikmi pri článku o testovaní, čo sa objednalo na Slovensku bez vedomia občanov. A ako keby sme neboli pokusnými králikmi a bez nášho vedomia sa má náš genetický materiál posielať do zahraničia. A ako keby už učitelia neboli pokusnými králikmi.

 

A ako keby remdesivir bol schválený s nejakým overovaním a nielen na základe obchodov s ním.

 

A ona si ešte teraz drzo osobuje rozhodovať za občanov Slovenska, čím sa nesmú dať zaočkovať kvôli svojmu politickému boju a geopolitike, aby sa zapáčila PS, lebo politicky neuvedomelú ju nevezmú!

 

Vážená psychopatka, 70 % ľudí sa chce dať zaočkovať Sputnikom, tak ukázal prieskum na Pravde. A oni sa nechcú dať zaočkovať ako pokusní králici niečim iným a len preto, že vy potrebujete povaliť vládu a prebehnúť ako politicky uvedomelá do PS a progresívnej koalície so Smerom Hlasom.

 

To si môžete byť istá, že potom sa zaočkovať nedajú! A opovážte sa ich potom za to prenasledovať, keď ste ich chceli nútiť ešte aj čím.

 

Vy máte jedno šťastie, že ste tu teraz v koalícii s OĽaNO a nie v tej, do ktorej smerujete, inak by ľudia videli už teraz, čo za hyeny budete.

 

 

Krajniak:

 

„Nikoho sme nechceli nútiť, aby sa dal zaočkovať a už vôbec nie Sputnikom. Iba sme chceli dať ľuďom možnosť, aby si mohli vybrať aj Sputnik.

 

Budúci týždeň tu mohli byť okrem Pfizera (meškajú a znižujú dodávky), Moderny (meškajú a znižujú dodávky) a Astry-Zeneca (najviac meškajú a dodávky do konca marca znížili o 75 percent) aj vakcíny Sputnik – desiatky tisíc týždenne navyše.“

 

 

Aspoň vidíte, že tohto by ste sa od progresívnej koalície PS – Smer alebo Hlas – SaS – prípadne Za ľudí – nedožili!

 

Tí by vám to hneď geopolitickobyrokraticky vysvetlili!

 

 

„Odborníci boli za !“ – a teraz ich odborníci už nezaujímajú, podľa politickej potreby!

 

„Rokovanie s ruskou stranou o vakcíne Sputnik V odporučila v utorok vláde pandemická komisia. Urobila tak aj vzhľadom na krátenie dávok od iných spoločností.

„Nemôžeme zaháľať, je dôležité ju mať k dispozícii,“ hovoril o ruskej vakcíne v utorok Krajčí.

Marek Krajčí hovoril, že účinnosť ruskej vakcíny bola dostatočne dokázaná. Vedecký časopis uvádza, že má účinnosť 91,6 percenta.“

 

 

Ale na tom ani nezarobia, to nie je remdesivir a obchodná byrokracia a geopolitika nadovšetko!

 

 

Remišová je asi taká kresťanka ako moja papuča. A to aj papuče považujem za zbytočné a chodím len v ponožkách.

 

 

 

 

.