Na čom spolupracujú naši vedci – odborníci, ktorými sa opozícia oháňa

17. februára 2021, malinova, Nezaradené

„ktorými sa opozícia oháňa“

 

VIDEO: Evropská komise vznesla požadavek na evropské země, aby sekvencovaly DNA až 10% svých občanů z odebraných biologických vzorků z testování

„Pamatujete si, jak jsem minulý rok psal o tom, že by mě zajímalo, co se děje se špejlemi a odebranými vzorky z celoplošných antigenních testů na Slovensku a jinde? Mluvil jsem o tom několikrát i na rádiu SVCS, že máme velké podezření, že vzorky od občanů nejsou spalovány v pecích pro likvidaci zdravotnického odpadu, ale že odebraný materiál je postupován dále a je s ním pracováno. Až dosud jsme neměli důkaz, přestože do redakce se nám ozývají zdravotníci a lidé, kteří se účastnili celoplošných testů na Slovensku, ale dosud nebylo jasné, co se se vzorky děje a kdo má o vzorky DNA slovenských občanů zájem. A dnes už to víme.

K odhalení a doslova k odpálení informační vodikové bomby došlo již 11. února/februára na tiskové konferenci slovenského ministra zdravotnictví Marka Krajčího v Bratislavě, když na konci tiskové konference odpověděl na dotaz novinářky ohledně sekvencování DNA. Slovenský ministr šokovaným divákům televize TA3, která tiskovku přenášela, sdělil informaci, že Evropská komise, v jejímž čele stojí bývalá německá ministryně obrany a gynekoložka Ursula von der Leyen, požádala členské země EU, aby provedly laboratorní rozbor a sekvencování 5 až 10% vzorků DNA odebraným občanům v jednotlivých zemích EU z plošných testováni! O tomto výroku na slovenské alternativě jako první informoval Zem & Vek.

A to není všechno. Slovenský ministr dále uvedl, že Slovensko zahájí sekvencování DNA svých občanů co nejdříve, ale kapacitně na to Slovensko nestačí, a že přichází v úvahu, že část vzorků by se mohlo sekvencovat v cizině, kde v některých případech zahraniční firmy nabízí sekvencování DNA dokonce zadarmo. Ano, to je pravda, tyto laboratoře jsou financované ze zdrojů zahraničních vlád, nadnárodních organizací a rovněž fondů a nadací, které jsou úzce spjaty s farmaceutickým, ale i se zbrojařským průmyslem.

Skandál v právní rovině, občané nedali souhlas k nakládání se svým genetickým DNA materiálem vládě ani třetím stranám

 

Prohlášení slovenského ministra zdravotnictví je doslova vodíková bomba v informačním prostoru. Náš právník nám okamžitě sumarizoval výčet několika problémů na úrovni až trestných činů, protože nikdo z občanů, kteří se přijdou testovat, nedává explicitní souhlas s využitím svého genetického materiálu pro sekvencování DNA, a už vůbec nedává souhlas, aby jeho genetický materiál cestoval do zahraničí do soukromých sekvenčních laboratoří. Evropská komise tak usiluje de facto o sekvencování desetiny populace v každé zemi, v ČR je to tím pádem 1 milion českých občanů, na Slovensku zhruba půl milionu, v Německu je to 8,3 milionu obyvatel.

v celé Evropské unii znamená jedna desetina obyvatelstva skoro 45 milionů obyvatel, jejichž DNA má být podle Evropské komise sekvencována.

Pod rouškou virové hrozby tak došlo k mohutnému sběru vzorků DNA v takovém objemu, jaký lidská historie nepamatuje. Ve jménu zdraví se budou sekvencovat desítky a později stovky milionů DNA sekvencí. A všechny DNA půjdou do databáze, do systému, pro potřeby kontroly, pro potřeby nejen farmacie, ale i policie, armády a výzkumných organizací.“

(najväčšia česká konšpiračná scéna)

 

 

Matovič, ešte stále máš chuť sa na tomto len „testovaní“ podieľať? 

 

Vedci pozbierajú a ty budeš zodpovedný za to, čo s tým urobia! 

 

A si lekár – odborník, aby si vedel čo? 

 

Ak je to konšpirácia, dokážte, že odpadový materiál sa takto nepoužíva, že Krajčí to nepovedal, nepovedala to Európska komisia a občania by k tomu museli dať súhlas. 

video 1 minúta:

https://rumble.com/vdw273-slovensk-ministr-zdravotnictv-okoval-e-evropsk-komise-chce-vzorky-dna-oban-.html

 

 

„Krajčí hovorí o sekvenovaní odobratého materiálu ľudí z jesene 2020. Ako to je možné? Ukladajú si vzorky odberov (testovacích tyčiniek), vrátane našej DNA? Kto im dal súhlas? Kto im dovolil posunúť odoberaný materiál občanov výskumníkom a súkromným farmaceutickým spoločnostiam? Kde ich skladujú?

Krajči na tlačovej konferencii nepriamo priznal, že odobratý materiál z testovaní sa odkladá a pracuje sa s ním bez vedomia občanov.

 

Občan SR môže na základe Info zákona č. 211/2000 Z.z požiadať o informácie o odbere biologického materiálu formou plošného testovania, testovania súkromnými centrami, mobilnými odbernými miestami, napr. ako dlho sa odobratý materiál uskladňuje. Kto a ako vykonáva sekvenciu a z akého dôvodu? Či sa materiál posúva tretím osobám a firmám mimo územia SR?“

(Zem a Vek)

 

 

To majú vysvetľovať len politici? Oni tomu rozumejú alebo ich vedci klamú?

To majú vysvetľovať tí vedci – odborníci, čo to vysvetľujú našim politikom, aj prečo to nepovedať občanom, že bez ich súhlasu.

 

 

Vadí toto opozícii? Toto už zázračne nie, lebo ich chcú len vymeniť, nie niečo meniť a v tomto len pokračovať a uvedomelejším politickým tempom. 

 

Vadí toto lekárom alebo len mlčky spolupracujú? A vedia na čom? 

 

Vždy čakám na dôkazy, ako s remdesivirom, ako s ivermektínom, tak aj s testovaním. Aby ste nehovorili, že len konšpiračná teória. Toto už nie je len konšpiračná teória, to sú dôkazy a informácie – kde, kto čo povedal, kde, kto čo zbieral, kde, kto to chce niekde posielať, čo bolo likvidované!

Tak ako ste to likvidovali, keď sa to teraz má zbierať a odovzdávať?

 

 

„Hádejte, co se stane s odebraným genetickým materiálem vašich dětí? Ano, až jedna desetina genetického materiálu vašich děti skonči v laboratořích, kde budou sekvencovat jejich DNA a část vzorků skončí v zahraničí. Bez vědomí rodičů, bez vašeho souhlasu, aniž by vás někdo jako zákonné zástupce dětí žádal písemně o poskytnutí genetického materiálu DNA vašeho dítěte pro forenzní sekvencování.“

 

A nás kde minister školstva informoval, že nielen lekári, ale aj učitelia budú mať zbierať nejaký materiál?

Ak je to taká bohumilá činnosť, vysvetlite to vedci – odborníci národu, na čo bohumilé to poslúži a prečo potom tajne!

 

Alebo aj nás budete vydierať stratou práce? Že naženieme ťa do ohrozenia života medzi aj nakazených a môžeš sa chrániť spoluprácou na nevieme čom?

 

A to sú tí odborníci ??? !!!

 

A zmiznú spolu s touto vládou? Či to má byť divadlo na odpútanie pozornosti od týchto „vedcov – odborníkov“, ktorí budú ďalej parazitovať na politikoch a všetko riadiť?

 

A prečo potom za to nenesú zodpovednosť a polovica Slovenska sa nimi oháňa ako odborníkmi?

 

A čo iné vedia okrem testovania a zbierania odpadu?

Liečenie to iste nebude, drahí „vedci“!

 

 

Armáda s odpadom nenakladá

„Odpad môže byť podľa rezortu takto zhromažďovaný po dobu jedného roka.

Naď doplnil, že rezort obrany a ani vojenská nemocnica nevykonávajú nakladanie s nebezpečným odpadom.

„My ho zhromažďujeme, t. j. dočasne ukladáme na ďalšie nakladanie s týmto odpadom. Následne ho odovzdáme osobe oprávnenej na ďalšie nakladanie s ním,“ ozrejmil.

Odpad si potom podľa neho môže prevziať zariadenie, ktoré je oprávnené na jeho zneškodnenie a nakladanie s ním. Môže to byť napríklad spaľovňa alebo môže byť prevzatý zberovou spoločnosťou.“

https://domov.sme.sk/c/22546190/koronavirus-odpad-plosne-testovanie-uskladnenie-vzoriek-covid.html

https://www.employment.gov.sk/files/sk/koronavirus-pracovna-socialna-oblast/socialne-sluzby/testovanie-zamestnancov-prijimatelov-2.vlna/usmernenie-mpsvr-k-testovaniu_priloha-1.pdf

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/577736-nahodna-kontrola-mom-iek-nedopadla-dobre-hrozia-pokuty-i-rusenie-zmluv/

 

 

Kde sa túla zdravotnícky odpad z celoplošného testovania na Covid-19?

 

https://pado.blog.sme.sk/c/549798/kde-sa-tula-zdravotnicky-odpad-z-celoplosneho-testovania-na-covid-19.html

To by asi neuveril, kde.

 

 

 

 

.