– Tá noha zo šestky! –

14. februára 2021, malinova, Nezaradené

A mohla by som pokračovať, ako sa moja mama stala v nemocnici len nohou, lebo oni tak volajú ľudí a po chodbe na svojom pracovisku kričia:

 

– Tá noha zo šestky! –

 

Možno lekári nemajú radi ľudí, lebo pacienti sú otravní a sú to, raz darmo, dospelí ľudia a preto ich majú plné zuby! Iste je to ťažšie než s deťmi, lebo deti sú veselé, roztomilé, na zjedenie aj keď zlostia. Možno by som tiež bola nevrlá a cynická, keby som pracovala s dospelými. Rozumiem tejto sťažnosti.

Ale keďže teda pracujeme s deťmi, v školách to stále vyzerá ako u ľudí. Nekričíme, že ide po chodbe tá s ADHD alebo ten brblavý. Neposielame deti od dvier k dverám, tu nemáš byť, ani tu nemáš byť, choď s taškou ďalej, zisti si, kam máš ísť, tu nie. Tu sa každý pri deťoch, aj lekárov, zastaví a povie – Poď, zistíme to, hoci ho čaká celá trieda. Vždy vidím tento ľudský prístup našich učiteliek aj učiteľov. Neviem, ako na druhom stupni, ale na prvom stupni rozhodne je a každý jeden prežíva ich cudzie deti ako svoje vlastné a poznáme aj deti z vedľajších tried, ktorým mávame a pribehnú sa spýtať, kedy znovu prídete aj k nim?

Chápem, deti nie sú dospelí ľudia. Ale predstavte si, že by sme k nim mali taký vzťah, k deťom lekárov, ako oni majú k pacientom. To by si asi neželali!

 

Na začiatku korony sme lekárom tlieskali, tým v prvej línii. Chápem, že všetci tam nepatria, ale dnes, po tom čo sa o lekároch a vedcoch ukázalo teraz a ako im pomáhajú v ich svinskej byrokracii aj obyčajní lekári, by som na balkóne len búchala nejakou palicou – len buchot o kov, že ich liečba nezaujímala §

 

Dnes, keď chcete mať o vzdelaných ovciach v medicíne predstavu, títo dvaja to vystihujú. Celkom ako keby som videla členov KSČ:

 

 

Najväčší nepriateľ Slovenskej lekárnickej komory: lVERMECTlN

https://www.youtube.com/watch?v=GWOZQWZDn-M

 

 

Toto je váš obraz, lekári! 

Nie tých pár, ktorých to zaujímalo! Váš všetkých ostatných! 

 

Ste všetci vzdelaní, ale ako ovce, lebo ste zhora nedostali príkaz, že môžete a máte liečiť. Ešte aj keď ho dostanete, že môžete, ešte budete bojovať, že nebudete, lebo sa len bojíte, že to bude na vás, že ste liečili a ešte museli bojovať za liečbu. 

 

A od učiteľov náhodou nechcete, aby bojovali proti byrokracii na školách a zlému školstvu?

A to už prečo? My sa báť nemáme? My už nič a našu prácu neriskujeme? 

 

Veď aj ja môžem byť taký učiteľ ako vy lekári, že sa budeš držať len nariadení! Viete, ako by som tým deti mohla ničiť, keby som sa oháňala len nariadeniami a nemala v sebe ľudskosť v momentálnej situácii?

Neviete? Tak vám to popíšem:

 

Aj ja môžem byť nevrlá a nemusím byť a pomáhať tam, kde nemusím byť. Vášmu dieťaťu môžem povedať, keď bude na chodbe plakať, že nech ide za svojou učiteľkou a nemusí ma zaujímať, kde je, či tam vôbec je.

Keď mi príde do triedy dieťa, ktoré mi na papieri nepridelili, môžem mu povedať, že ja ho na papieri nemám, nech ide ďalej a v ďalšej triede mu aj moja kolegyňa môže povedať to isté a vaše dieťa môže chodiť od dvier k dverám. 

Aj ja môžem povedať, že vás do školy nepustím, lebo o tejto hodine už tu nemáte čo hľadať a ja mám vyučovanie, bodka, vybavte si to inak. 

Ja vám môžem do interného telefónu povedať, že ešte vyučovanie neskončilo a preto čakajte hoci aj polhodinu na koniec. 

Ja vám môžem povedať, že písomka sa neopakuje, koniec.

Ja vám môžem povedať, že úlohy si zistite od iných rodičov.

Ja vám môžem nezdvihnúť môj súkromný telefón.

 

A teraz, ako to vyzerá v realite:

 

Aj keď sú mnohí rodičia voči nám drzí, že nás ani nepozdravia a rútia sa do školy, stojíme tam a vykonávame ich želania, koho zavolať, kde je, odovzdať niečo zabudnuté, vybaviť miesto kolegyne. A to všetko, aj keď už mala byť zavretá brána, ešte im ukážeme – prejdite tadiaľto a riskujeme, že nás prichytia, že kvôli tomu meškáme do triedy, ale rodič niečo súrne potreboval alebo o svojom dieťati. 

Keď sa k nám zatúla dieťa, ktoré k nám podľa papiera nepatrí, tak riešime kam patrí. 

Keď sa rodič pomýli a príde po dieťa skôr, nenechám rodiča čakať, ale zvážim, či ho môžem pustiť a pustím ho, hoci nemám a ja za to nesiem zodpovednosť, že som nemala.

Keď majú deti zlé výsledky na písomke, ja si robím dokola robotu, že budeme toľkokrát opakovať a toľkokrát sa môžu opravovať, pokiaľ to nevedia. To ma stojí úplne najviac času.

Ja som na svojom súkromnom telefóne k dispozícii rodičom aj v noci, aby som im mohla vymenovať, čo presne ich dieťa potrebuje, keď je choré a doma, čím sa nemajú zdržovať, na čo sa majú zamerať. 

Ja svojim rodičom preposielam aj iné verzie budúcich pisomiek, aby mali rodičia predstavu, čo majú ich deti vedieť, keby im chceli pomôcť. Mňa to stojí námahu tie verzie vymýšľať, hoci vôbec nemusím!

Ja vymýšľam, ako vašim deťom, ktoré nie sú moje, začať deň tak, aby sa dobre naladili všelijakými rozprávkami a nielen že to nemusím, ešte na moje triko, že nezačnem rovno učením a len memorovaním. A musím? Nemusím, stojí ma to len čas.

 

A ak sa vám zdá, že my už stresy nemáme a nemáme byť cez prestávky naraz na troch miestach súčasne, ani my vám to isté nemusíme veriť!

Ale práve preto vám to verím, lebo aj v školstve je to rovnaké! A dospelí nie sú deti, ale zas tak nekričia, že by ste už boli rovnako ohluchnutí ako my!

Opravára si počas práce nezavolám, lebo zabudnem aj na to, že mám aj vlastné deti alebo si ho zavolám z WC. To je jedine miesto na škole, odkiaľ môžete nerušene volať.

 

A to som nerátala, koľkokrát som pašovala rodičov do triedy na vlastné triko, že budem mať nepríjemnosti, keď ich uvidia, aby videli vyučovanie alebo nejaké divadlo, čo sme nacvičili.

 

Nepíšem o námahe, ale o ľudskosti. A predpísať liečbu nesúvisí s únavou ťahať dlhé šichty. Ako moja ľudskosť nesúvisí s tým, že potom od únavy zaspím aj v autobuse. To nie kvôli ľudskosti, ale kvôli stresom v práci. A fyzicky náročnú prácu si viem predstaviť, lebo som sedem rokov robila robotníka kamenárku a to sme sekali do kameňa aj v daždi, v zime alebo v páľave. A preto si dovolím tvrdiť, že práca kamenára je ľahšia ako práca učiteľa. Len to!

A že v práci lekárov by sa mali zaujímať o liečbu a nielen o očkovanie. Len to!

 

 

Mesík 13.2.:

 

„Slovensko obchádza strach. Strach z ivermectinu!
Týka sa aj lekárov, aj laickej verejnosti. Je čiastočne prirodzený a čiastočne živený médiami. Je celkom prirodzené báť sa vecí, s ktorými nemáme skúsenosť. Platí to aj o liekoch – tých ktoré „poznáme“ sa nebojíme, ani keď sú vážne nebezpečné. Tých, ktoré nepoznáme sa bojíme, aj keď sú bezpečné aj pri 10 x vyšších dávkach ako sú terapeutické, čo je prípad IVM.
Keď pridajú svoju otiepku raždia do ohňa strachu médiá, bojíme sa ešte viac – takto napríklad krajine, kde máme masovo rozšírený hlboký deficit vitamínu D v krvi populácie žije národ v čulom strachu z veľmi zriedkavej hypervitaminózy D.
Položme strach z IVM do bežného kontextu: Prakticky všetci občania Slovenska v živote užívali rozličné antibiotiká, mnohí ich berú opakovane, smelo ich podávame aj našim deťom. Pri liečbe covidu ich používame tiež – slúžia na liečbu bakteriálnych superinfekcií nasadajúcich na oslabený organizmus – napr. na liečbu bakteriálnej pneumonie dorážajúcej oslabené pľúca po covide.
A teraz k veci: pozrite si rozhovor s patológom Michalom Palkovičom – ak nemáte čas pozrite si aspoň časť od 6:00 do 6:45 minúty rozhovoru. Dr. Palkovič tam hovorí na čo zomiera čoraz viac pacientov po dlhej liečbe covidu – totiž na zápaly čriev. Prečo? Lebo im lekári pri liečbe podávaním antibiotík rozvrátili črevnú mikroflóru. Inými slovami vedľajší účinok podávania ATB u časti pacientov s covidom je smrť pacienta na vredový zápal čriev.
Tie ATB lekári pacientom podávajú bez bázne a hany, hoci dobre vedia, aké vážne majú ATB vedľajšie účinky – vrátane smrteľných. ATB poznajú – a tak sa ich neboja. Boja sa rádovo bezpečnejšieho – ale im neznámeho – ivermectinu!
Ono sa to zmení – ale až keď si kritické množstvo lekárov ivermectin „ohmatá“ a získajú s ním vlastnú skúsenosť. Čím rýchlejšie to bude, tým menej bude aj tých, čo zomierajú na vedľajšie účinky ATB!
PS: Ak ste ambulantný/á lekár/ka a chce u svojich pacientov odskúšať liečbu s použitím IVM, ozvite sa mi cez messenger.“
.
.

Patológ: Prečo neklesá počet mŕtvych a čo pri liečbe covidu-19 nezaberá?

 

 

 

„Aktuálne vyjadrenie ŠUKL. Prísne prehliadky.. podľa mňa majú špeciálne nariadenie vyhľadávať Ivermectin. Takže sme v prdeli!“

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207771968574118&set=p.10207771968574118&type=3

 

„a pak se divi ze lidi pouzivaji veterinarni, to si fakt pomuzou“

 

 

„Odborníci poukazujú, že dôvodom sprísnenia opatrení bola prítomnosť britskej mutácie. Britskú mutáciu vo vzorkách analyzovali na základe Čekanovych testov. Je to pekný konflikt záujmov, keď štát sa spolieha na súkromnú firmu a politicky inkriminované osoby, aby mali dopad na priebeh pandémie. Je logické, že cieľom Čekana a jeho ľudi je očkovať čo najväčši počet populácie (opakovane nepochopiteľné vyjadrenia Čekana – Čekán je vedec, nie lekár) a taktiež testovať, z čoho mu ide kšeft.

Čekan bol dlho v USA a pracoval na Rockefellerovej Univerzite. Rockefellerov fond financoval štúdiu, ktorú uverejnili Jarčušku a Krajči s klamlivými údajmi v medicínskom časopise.“

O prepojeniach Čekana na Rockefellera, Sorosovu otvorenú spoločnosť, Progresívne Slovensko sme písali tu:

 

Vedec Pavol Čekan, jeho prepojenia na štátne dotácie, Štefunkovu firmu z PS

 

„Spojovacou osobou je Michaela Jacová, tá figuruje vo viacerých zaujímavých firmách, aj s Ivanom Štefunkom (Progresívne Slovensko).

 

V samotnej firme MultiplexDX figuroval aj Ivan Štefunko, ten je známy predraženými tendrami počas vlády SMERákov, spojenie aj s firmami Jána Počiatka:

 

Čo z toho vyplýva? Vedu na Slovensku sa oplatí robiť, ak ste progresívny, liberálny a máte to správne politické zmýšľanie.

 

„Ano, ved Pociatkove (smmeracke) prachy vyrobili PS.
Cize aj Smmer ma svoj podiel zodpovednosti za tuto vladu tym ze stvoril PS a chcel koaliciu s SDKU v 2012tom, vsetko bolo odhodnute.
Preto Smer vyzval volicov na testovanie.
Oni vsetci vratane ukecanej Kalisakovej vedia co sa deje a diat bude.

Na 99% tusim az viem, ze tu stale vladne top chobotnica SDKU, Miklos je casto v SME (Penta) a ostatnych USembassy mediach. Dzurinda sa bezne hybe po Ba a ja sa nestacim cudovat…“

 

Prepojenie Čekana, testovania na COVID na Progresívne Slovensko

 

 

„Majitelia testovacich spločnosti na COVID chcú zarábať a zarábajú tým lepšie, čím viac testujú. Prečo sa však vyjadrujú vo veľkom pre média je otázkou, nemajú na to právo a média by nemali robiť takúto skrytú reklamu súkromným firmám.

 

Prikladom je Pavol Čekan, ten je z východu, potom odišiel do USA, pôsobil na Rockefellerovej Univerzite. Figuruje vo firme MultiplexDX spolu s Ivanom Štefunkom (zakladateľ Progresívneho Slovenska), prepojení je však cez viaceré firmy viacerými osobami.
Jeho firma MultiplexDX poberala dotácie od štátu aj počas vlády SMER-SD, aj teraz je podporovaná vládou Igora Matoviča.
Štefunko je už s kauzami dotácií od štátu spájaný aj v minulosti, za vlády SMER-SD a prepojenia na Jána Počiatka.“
https://ekonomika.sme.sk/c/22043133/stefunko-ma-podiel-vo-firme-ktora-dodavala-predrazene-sluzby.html
.
.

Vedci podali podnet prezidentke, šírenie poplašnej správy, Čekanov kit na určovanie „britskej mutácie“ je nepresný

 

„Odborníci poukazujú, že dôvodom sprísnenia opatrení bola prítomnosť britskej mutácie. Britskú mutáciu vo vzorkách analyzovali na základe Čekanovych testov. Je to pekný konflikt záujmov, keď štát sa spolieha na súkromnú firmu a politicky inkriminované osoby, aby mali dopad na priebeh pandémie. Je logické, že cieľom Čekana a jeho ľudi je očkovať čo najväčši počet populácie (opakovane nepochopiteľné vyjadrenia Čekana – Čekán je vedec, nie lekár) a taktiež testovať, z čoho mu ide kšeft.

Čekan bol dlho v USA a pracoval na Rockefellerovej Univerzite. Rockefellerov fond financoval štúdiu, ktorú uverejnili Jarčušku a Krajči s klamlivými údajmi v medicínskom časopise.“

 

 

 

Otázka:

 

Zmenia sa lekári odborníci, keď miesto tejto vládnej koalície bude Čekan  a podobní vedci a odborníci pomáhať novej vládnej koalícii PS – SaS – Hlas?

 

 

Vy môžete vymieňať vlády, keď lekári odborníci a vedci, čo teraz spoluriadia vlády, zostanú tí istí!

 

 

A preto je opozícia ticho a nikoho z nich nekritizuje, žiadnych odborníkov a lekárov a výlučne len Matoviča alebo OĽaNO, lebo ich chce len vymeniť a v základnom pláne, čo sa deje aj teraz, len pokračovať!

 

 

 

 

 

.