Zachráni vás sloboda!

16. decembra 2020, malinova, Nezaradené

Všetky bezpečnostné opatrenia boli nulitné!!!

 

Zachráni vás sloboda, ktorej naprirodzenejšou súčasťou je zodpovednosť (skutočnej, nie predstieranej).

Kto je slobodný  =  skutočne miluje  =  cíti zodpovednosť!

 

 

 

Chmelár:

 

„Ale viem, že zasa prijali opatrenia, ktoré lekári nepovažujú za dostatočne účinné, ale zároveň sú dostatočné tvrdé na to, aby rozhnevali ľudí.

 

Mám vážne obavy, že to fungovať nebude.

 

Čo je to za lockdown, ktorý namiesto príkazov nariadi odporúčania?

 

Dnešnú bitku síce vyhral Richard Sulík, no jeho nemiestna ústretovosť voči biznisu na úkor zdravia môže spôsobiť, že vojnu prehráme všetci.“

 

komentáre na Denníku N k článku: 

 

„Zbabelec

Matovičova vláda sa zľakla hnevu ľudí, tento lockdown nemusí stačiť

 

 

„Pán Filip Obradovič je zrejme nesamostatné decko, bez vlastnej vôle, schopnosti samostatného rozhodovania , a za takých pokladá aj obyvateľov Slovenska , keď potrebuje k svojmu zodpovednému správaniu nariadenia vlády. Keď boli nariadenia vlády doteraz k ničomu, tak môžu také byť aj naďalej. Na nete je toľko múdrych a schopných, že žiadne nariadenia vlády nie sú ani potrebné. Inak hor sa demonštrovať za to, že ste nedostali vami očakávaný príkaz vlády ….

 

Keby dal veľký lockdown pindate , keby nedal žiadny pindate, keby dal polovičný lockdown pindate , keby dal plošné testovanie pindate … Vyhovovalo by vám aj ľuďom vôbec niečo ?

 

…veď ich za to dobre platia aby spochybnili všetko. Keď povalia vládu, uvidíte tie chválospevy.

 

Ludia len dostali to, co chceli. Lebo im ani tak, ani tak nevyhoviete..

 

Už fakt nechápem tú redakciu. Tak Filip Obradovič, keď tak veľmi chce, nech sa nechá zviazať doma na gauči a nevychádza na denné svetlo. Ostatní budeme normálne dodržiavať rozumné protiepidemické opatrenia a správať sa zodpovedne voči svojmu zdraviu a zdraviu iných.

 

Mame jedny z najvacsich obmedzeni, co sa europskych krajin tyka. Bubliny su rozumnejsie a lepsie obmedzenie, nez zakazovat ludom chodit von. Pohyb k zdraviu potrebujes, slnko a cerstvy vzduch tiez. Nerozumiem tejto manii vaznit ludi vo vlastnych domovoch. Akoze..my vas pred tym virusom ochranime, aj keby sme vas mali zabit?
Lyzovacky, kostoly..ok, to je trochu blbost, za tym su lobisticke skupiny.. Lenze to nech si spytuju ti, co volili krestanisticke OLaNO alebo Sme Rodina
.
Viem si celkom živo predstaviť verziu NF pri tvrdšom lockdowne: Matovič sa chová ako diktátor. Vedci neodporúčajú, aby ľudia trávili sviatky sami – on nedovolí stretnutie ani s rodičmi. Vedci odporúčali pohyb na čerstvom vzduchu a slnko – on to zakazuje. Lockdown bude o dva dni skôr – hrozí panika v nákupných centrách. Atď.
Po takmer roku skusenosti s virusom, po vystudovani doktoratov z infektologie a virologie obyvatelov SVK pocas prvej vlny, rastucej popularite vyznavacov slobody a demokracie, protiustavnych a nulitnych nariadeni, diktatorskych praktik psychosa a vysokej inteligencie vacsiny spolocnosti, odporucani vedcov a najdôveryhodnejšom politikovy tieto opatrenia predsa musia stacit…ci?
.
Áno, vždy mnohí kricite a pisete proti a teraz je zbabelec… Teda zas je zle.
.
Tak to skusme podla pani prezidentky. Bez rozdielu politickej prislusnosti, bez rozdielu s kym sympatizujeme, budme zodpovedni jeden k druhemu, respektujme sa a neohrozujme jeden druheho. …a vyhrame vsetci!
.
Môžu dať také či onaké opatrenia. Teraz už nie je čas na vymýšľanie, ako opatrenia obchádzať. Buď budeme mať vlastné tvrdé opatrenia alebo to môžeme zabaliť. U nás primátor vzal veci do vlastných rúk- žiadne podujatia, žiadne kostoly, hromadné testovanie. Už sa dobre rútime, takže už je len otázka , či a aké opatrenia sme schopní zabezpečiť my a čo pre to urobíme.
.
Toto nie je lockdown,ale kliniec do rakvy,pre niektorých nie len symbolicky
.
Vy máte v pláne tráviť Vianoce nejakými rizikovými aktivitami?
.
No ja si myslím že niečo na Slovákov vymysleli, bude to nejaká pasca. Žeby potrebovali viac tzv. pozitívnych.
.
no,ved treba očkovať,tak to bude umelo gradovať
.
presne. A strašiť a deptat ľudí, doviesť ich na samé dno. Potom budú ľahko ovplyvnitelni a to bude vakcinácia šup šup. Všetko majú naplánované, prespekulovane.
.
Nehnevajte sa, ale kazdy svojpravny clovek by mal respektovat stav, ktory je v celom svete a minimalizovat moznosti sirenia virusu. Nemali by sme len cakat na prikazy a zakazy…iba, ze by nie a potom nam len pan Boh pomahaj
.
problem je v tom, ze tento stav nastal prave kvoli nezodpovednosti ludi, takze odvolavat sa na ich svojpravnost je asi riadne riziko.
…a už mal pripravený článok aj keby boli opatrenia tvrdšie? Napríklad: Matovič berie ľudom slobodu. Úbohé, už to veľmi bije do oči, už urážate ľudí.
.

Pan obradovic tie Vaše články uz sú usmevne. Nech by to spravili akokoľvek, vy by ste si do nich kopol. Robíte úplne to iste, co vyčítate Matovicovi. Len kopete okolo seba

.

Veľmi podobný nasmu maju vsade naokolo
Zavrete skoly obchody restiky a stretavanie 2-3 rodin
.
svata pravda. nech vymyslia cokolvek, vzdy je to alebo malo, alebo vela, ani tak, ani hentak…
.
A potom tu mame opozicneho lidra, ktory si meni nazor podla prieskumov volicov. Este donedavna podporoval ockovanie , ale ked vzisiel prieskum, ze len 20 percent jeho volicov je za ockovanie, tak si rychlo spravil videjko.
.
Tento denník ide opäť klasicky progresívne svoje, ak by boli silnejšie opatrenia, to by bolo dojímavého vypisovania, že na Vianoce nemôžeme ísť za rodinou, pričom ešte donedávna sa tu lobovalo za otvorené reštaurácie. Stále účelová kritika, podobne ako zo strany mafiánov či fašistov, ale bez konštruktívnych alternatív. Ak by boli ľudia doteraz čo len trochu neegoistickí a zodpovední, tak by možno ani takéto opatrenia neboli potrebné.
.
neskutočné čo robia pred pár týždňami bojovali za otvorené školy na podpis …strach
.
Preco by sa mali bat ludi?
.
Asi preto, ze vsetci vyjdu do ulic (mozno protestovat alebo natruc), bez rusok a zamorime sa navzajom … Aj keby padla vlada, tak liek na Covid to neprinesie.
.
Je to Sulikov a Caputovej lockdown na nich sa obracajte
Keby Matovič neustúpil písali by ste že je diktátor“
.

„Daj data ako sa nakazili ludia v nasich kostoloch inak su to podla Sulika iba tliachaniny.“

 

 

super článok:

Lockdown si musí urobiť každý sám

„Takže, aký lockdown?

Asi si ho musí urobiť každý sám. Neviem, či zámerne, alebo pod verejným a politickým tlakom, nám vláda vlastne komunikuje, že nám dáva na najbližšie 3 týždne veľký kus slobody a zodpovednosti.

Niečo ako švédska cesta, keď to úrady ,,ponechávajú“ na občanov.

Aj keď sa vážne obávam tých štatistík po Novom roku, zdravý rozum, osobná sloboda a zodpovednosť sú neodňateľné atribúty ľudskej dôstojnosti.

Dúfam, že si to nepokazím.“

 

 

 

 

.