Založ si blog

Za rúška a núdzový stav môže Babiš

Ľudia, ktorí nemajú radi Babiša, si ho stotožnili s rúškom. Nenosia rúška na znak odporu a odboja proti Babišovi. To Babiš môže za to, že v Česku majú chaos s koronavírusom a vymyslenou pandémiou, ktorú síce Babiš nevymyslel, ale pomáha predstierať.

 

Na Slovensku si ľudia, ktorí neznášajú Matoviča, stotožnili s rúškom zas Matoviča na znak odporu a odboja proti Matovičovi. To Matovič môže za to, že na Slovensku je tiež chaos s koronavírusom a tiež vymyslenou pandémiou, ktorú ani Matovič nevymyslel, ale tiež pomáha predstierať.

 

Zaoberajme sa tými, ktorí tú pandémiu vymysleli a ktorí prikázali Babišovi a Matovičovi aby ju predstierali. Ako vieme z alternatívnych webov, celá pandémia je vymyslená kvôli očkovaniu a biznisu s očkovaním.

Myslíte si, že si stvorili len pandémiu alebo stvorili aj vírus? Logicky, kto si chce pre biznis stvoriť pandémiu, musí si k tomu stvoriť aj vírus.

Ak to umelo stvoril je zločinec a potom aj vírus vám stvorili zločinci. Myslíte si, že zločinci, ktorí vás chcú ekonomicky zničiť a ovládnuť do koncentrákov, vám stvorili neškodný vírus?

 

Áno, tomuto ľudia veria, že zločinci boli natoľko ľudskí a ohľaduplní voči ľuďom, že hoci ich chcú zničiť a pozatvárať do koncentrákov, stvorili im len neškodný vírus. Neumierajú hneď, takže je len neškodný. Chcú mať v koncentrákoch pozatváraných zdravých ľudí. Veria, že inak, ako koncentrákmi ich poškodiť nechcú. A preto im vymysleli len chrípku s kýchaním. Neveria, že by ich inak chceli poškodiť, len koncentrákom.

 

A čo ak by sa niektorí ľudia chceli schovať v pivnici? Majú šancu?

Môžem sa napríklad ja schovať v pivnici? Nezopakujem, že ja by som sa ani v pivnici nenudila. Mne totiž nechýba ku šťastiu káva na terase.

Raz som videla jeden katastrofický film, v ktorom ľudí začali zabíjať nejaké roboty. Ja také filmy nemám rada, ale konkrétne na tomto filme ma zaujalo, že sa ľudia nedali nimi pozabíjať ale schovávali sa. Nerozumela som tomu, prečo sa schovávajú, keď aj tak je to márne a tie roboty a veľmi úspešne všetkých doradu zabíjajú.

Odpoveď prišla až na konci, keď zostanete prekvapení, že ich nepozabíjali všetkých. Oplatilo sa im schovávať sa!

Celý film som nerozumela tomu, aký to má zmysel, nechať sa prenasledovať, toto zažívať, schovávať sa, však vás aj tak zabijú, tak sa dajte zabiť hneď a máte pokoj.

No napokon sa ukázalo, že aj na tieto roboty niečo platí, čo ešte len nevedeli čo a prežili všetci, ktorým sa podarilo za tú dobu schovať.

Mali zmysel tie dni neskutočného strachu a štvanice, boj o blízkych a deti, aby ich schovali, lebo napokon, všetci, čo to nevzdali – prežili.

 

Medzi mnou a mnohými inými ľuďmi je ten rozdiel, že ja ako iní neverím v ľudskosť a dobrosrdečnosť svetových zločincov, že si vymysleli celosvetový koncentrák a k nemu len neškodný vírus. Ja zločincom ako vy nedôverujem a neverím, že vymýšľajú len neškodné vírusy. A preto si myslím, že má zmysel prežiť túto štvanicu so snahou schovať sa pred následkami toho vírusu. Nielen kvôli životu, ale aj pred následkami.

 

Ale musím povedať, že ma viera v dobrosrdečnosť zločincov u ľudí prekvapuje. Stále si vôbec nevedia predstaviť, že by ich chcel niekto poškodiť aj na zdraví a nielen rúškom. Možno, keby ste ich poznali, radšej by ste boli aj s vrecom na hlave. Ale vaša dôvera vo svetových politikov je neobyčajná.

Alebo v tom filme by ste radšej patrili k tým, čo sa dajú radšej rýchlo zlikvidovať, aby mali pokoj. Nepatrili by ste k tým, ktorí chceli niekoho zachrániť a nakoniec sa to mnohým podarilo.

 

 

Ale máme tu aj inú verziu, lebo veď nikto nevie, ako to presne je.

Ak je ten vírus neškodný a nie umelý, ale celkom prírodný, potom ho nestvorili zločinci a zločinci by naň prirodzene nečakali.

Potom sa nemusíte báť, že pandémia by trvala do celosvetových koncentrákov a nestojí to za to, aby ste obetovali ľudí okolo seba.

 

 

„Odpor proti rouškám, který se objevil v poslední době, je pro mnoho lidí výrazem odporu proti vládě, uvedl v rozhovoru pro iDNES.cz hlavní epidemiolog Institutu klinické a experimentální medicíny IKEM Petr Smejkal. Zároveň podle něj vláda zaspala v osvětě. „Lidé si neuvědomují, že rouška není politická, ale způsob prevence,“ uvedl.

 

Tyto názory se objevují proto, že je to politika? Že jsou lidé nespokojení s vládou, vědí, že by roušku nosit měli, ale odmítají to nosit z politických důvodů?
To je pravda. Hloupé je, že lidé, kteří nemají rádi Babiše, s ním roušku sloučili. To je ta politika, o které jsem mluvil. Rouška je pro ně symbolem pro jednoho politika. Ale neuvědomují si, že rouška není politická, ale způsob prevence. Nemá s politikou ani se svobodou co dělat.

Můžu rozumět tomu, že někdo nemá rád nějakého politika a snaží se mít nějaký názor, ale zrovna tím, že nebude nosit roušku, je to nejhorší, co si může jako politický statement vybrat.“

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/petr-smejkal-imunolog-ikem-rozhovor-rousky-ockovani.A200926_145846_domaci_vlc

 

 

Oplatí sa vám ohrozovať sa kvôli bojom politických strán? Oplatí sa vám veriť tomu, že sa všetko môže v Česku Babiš a u nás Matovič a len oni dvaja?

 

 

 

 

„Dnes som bola u obvodného lekára —prázdna ordinácia veľké prekvapenie vždy bola plna Pýtam sa máte nakazených pacientov na Covid ? Poznáte niekoho aspoň?nie nikoho Len bežne prechladnutie Práve teraz mame malo pacientov V mojom veľkom okoli nikto nie je chorý Ani v Nemecku v Rakúsku mám veľa známych a oni majú známych a nikto nie je chorý Veď všetci ľudia všetko vedia a aj kde je pravda To je charakter —-takto klamať svoj vlastný ľud za peniaze ….“

 

 

„Výborne. Preč s touto vládou.“

 

Aj v Česku, aj na Slovensku, všade! Zosaďte ju tam aj tu. Naozaj veríte tomu, že iné vlády v Česku a na Slovensku už zrušia rúška a všetko pootvárajú?

Tvrdí niečo také Pellegrini? Či len Kotleba by vyhral?

 

 

Neverím tomu, že školy obvolávajú rodičov kvôli kýchaniu, keď neoznamujú ani nákazu rodičov covidom.

Máme dve deti v karanténe len za jednu triedu a nič. Však by to ani nestihli obvolávať, keby mali za všetky kýchajúce deti.

Potom je blud, že učitelia chcú niekoho obvolávať. V iných profesiách máte služobný mobil z ktorých si voláte súkromné hovory. V školstve je to naopak, zo svojho voláte pracovne. Len za september ma stáli pracovné volania súkromne 25 eur a mám problém vysvetľovať malým deťom, že nemôžem toľko vyvolávať rodičom ako by chceli. Deti často dávajú do školy rodičia choré. Prídu do školy a zvracajú, majú teplotu a musíte obvolávať zo svojho, aby si po ne prišli. Neraz vám rodič povie, že to jeho dieťa len simuluje a vlastne podľa nich nemuselo ísť domov, lebo im to pracovne nevyhovuje mať choré dieťa. A dieťa má aj na ďalší deň teplotu alebo bolesti brucha. Volám rodičovi, zo svojho, že to nevyzerá, že len vymýšľa. A zrazu mám veriť, že sa niekto angažuje kvôli kýchaniu, keď to je v škole bežné?

 

 

Keby vaše deti v škole ochoreli, budete viniť školu, že či urobila dostatočné opatrenia. Kvôli rodičom sa robia tie opatrenia, aby sa nesťažovali, že ich deti neboli chránené. Lekári už vyšetrujú deti na diaľku. Do telefónu majú rodičia opísať príznaky. Lekári sa chránia. Prečo si ich potom nestrážite sami?

 

Deti vám oznamujú, že boli v zahraničí, že boli na svadbách bez rúška, ich rodičia nenosia rúška lebo rebelujú. Prečo si ich potom nestrážia sami? Prečo sa majú od ich detí nakaziť učitelia a iné deti, lebo oni rebelujú? Však nech rebelujú a strážia si ich sami.

Najlepšie by bolo otvoriť školy pre rebelov – v týchto školách nebudú žiadne opatrenia a nikto tam nebude nosiť rúška a nikoho to nebude zaujímať, aké budú následky. Ale potom si ich tam strážte sami. Umožnite tým iným, aby sa schovali a chránili, keď im vypisujete, aby sa schovali do pivnice. Tak im to umožnite a strážte si deti sami.

 

pokrokové video už tri roky dozadu:

ZA VŠECHNO MŮŽE BABIŠ !

 

 

 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518040x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie