Založ si blog

Dobre, tak už sme sa porozčuľovali a nechajte ich vládnuť

Zas sme mali doma krčmu, kde sme sa porozčuľovali a už sme znova zmierení, že nejaké požiadavky budú plniť len obyčajní ľudia dole. V mojom živote sa zmenilo to, že už nehovorím, že u nás v práci pracujeme ako na ministerstve a tak všetko musí byť tip-top, ale ako v Bruseli. Už nehovorím na ministerstve. A všetci vieme, že sa neulievame ako v Bruseli. Tu by sa mi hodilo video ako pracujú v Bruseli, keď ich natáčali, ako z práce utekajú, keď už tam aspoň prišli. Ale môže to nahradiť video oklamaných:

 

 

Zbohatlík Kollár teraz vydiera celú koalíciu, že keď ho nebudú chcieť aj takého, aký už „v politike podľa neho nemá čo robiť“, keby to bol niekto iný, tak celá Sme rodina za to položí túto koalíciu.

Vôbec ma na tom nerozčuľuje to VYDIERANIE, ktoré asi nikoho neprekvapilo, ako tá nebetyčná drzosť, že vraj nechce vydierať.

Prečo nevydiera otvorene a poburuje voličov, že to vraj vydieranie nie je?

Veď vydieranie by tu už každý pochopil, ale na červenú hovoriť zelená a naopak, to nás rozčuľuje! Keby som bola čašníčka, donesiem mu just niečo iné, než si objedná, lebo jasne som rozumela čo opačné.

 

Zas každý čaká, či oľutujem, že som volila túto koalíciu, prípadne si myslia, že som už oľutovala!

Ale stále som neoľutovala a nie z tvrdohlavosti, že si neviem priznať chybu, ale stále si myslím, že horšia by bola progresívna koalícia so Smerom alebo horšia bude aj v budúcnosti, len už sa to nebude volať Smer, len s oklamaním tých istých voličov.

 

Odo mňa máte požehnanie. Môžem dať video, že Kollár je šimpanz v dreze, ale aj tak nechcem tú horšiu koalíciu, ktorú nám dnes pretláčajú oligarchovia a FOCUS:

Pellého trinástka ? !

„Peter Pellegrini sa začína stavať mediálnou stranou presne tak, ako svojho času Zuzana Čaputová, ktorá za necelé štyri mesiace vyskočila s 5 % voliteľnosti (december 2018) na 52 % voliteľnosti (tesne pred Prezidentskými voľbami 2020) a teda môžeme Pellegriniho označiť aj ako Čaputová II. Verím, že tentokrát to voliči postrehnú, ako sa s nimi manipuluje a že si všimnú, že podporu dostáva Peter Pellegrini od „objektívnych“ neoliberálnych médií !“

 

Keď vám to napíšem ja, tak to nie je pravda a vymýšľam si a nemám dôkazy. A keď vám to napíše Blaha, tak ste ticho a a keď vám to napíše váš Ferro, tak má vynikajúci OBJAV. Ale chápem, ja som triedny nepriateľ, lebo ja vám túto koalíciu NEPOŽEHNÁM. Tú si budete musieť vydupať a zvoliť sami!

 

Ja som oproti tej horšej s touto stále spokojná, že nie je a stále zatiaľ nie je tá horšia. A to by tak bolo aj keby tam teraz všetci boli opice v dreze. Už som vám to napísala, že kľudne aj vláda kuchárov.

 

Ale to sa nevylučuje s tým, že ponadávať si môžem. Však ja som nikde netvrdila, že konzervatívna vláda a vôbec konzervatívci budú nejaké ideálne terno. Podľa mňa inteligentní ľudia sú liberáli a nie konzervatívci a môžete to aj teraz vidieť. Nemajú mnohé zaostalé nápady konzervatívcov. Ale som rada, že to vidíte, že vláda konzervatívcov bude vždy horšia. Len to zažívajte, aby ste si to zapamätali! Aspoň nebudete rozprávať v budúcnosti, že by bola lepšia len za to, že sú konzervatívci.

Inteligentnejší sa vždy budú zhromažďovať okolo liberálnych strán (čo sa týka ľudských práv, nie ekonomiky a ľavice) a nie konzervatívnych. Takže, preto tam máte dnes takých zaostalejších. Pozrite dnes na SaS a porovnávajte. Ale zas, keby nebolo OĽaNO, tak by ich dnes už boli progresívci spláchli. Že sa SaS dostala do vlády, za to môžu vďačiť len OĽaNO a voličom OĽaNA, že sú dnes vo vláde. Je to paradox, ale je to tak.

 

Oceňujem na OĽaNO, že drží koalíciu a že nám zabezpečili nesmerácku koalíciu bez smeráckych lokajov. Aj liberálne krútenie vám prepáčim. Nacvičte si to, aby ste rozumeli tomu, prečo sa dá obhajovať aj pedofil, aj migrant, aj vrah, čo ja schvaľujem, že aj oni potrebujú svoju obhajobu.

Jediné, čo vám neprepáčim, ale nie na rozbitie koalície, keď sa budete hrať na kresťanov. Vo svojom súkromí, ako ste odkazovali homosexuálom, lebo oni nie sú tak vlezlí.

Keď si viete obhájiť aj podvodníkov, opovážte sa útočiť na ženy. A najmä nie z titulu, že by ste po tomto všetkom zrazu mali kresťanský prístup.

 

 

 

Sulík o nových politických subjektoch: Stojí za nimi jedna skupina podnikateľov

Spomenuli ste médiá, nemáte pocit, že istým spôsobom tejto strane pomáhajú?

– Je tam jeden a ten istý vlastník, respektíve v prípade Denníka N je tam spoluvlastník  a v prípade strany Progresívne Slovensko alebo v prípade kandidátky na prezidenta Zuzany Čaputovej je tá istá spoločnosť významným podporovateľom. Tak samozrejme, že prinajmenšom nebudú písať proti nej. Celkovo je na zváženie, či je dobré, ak súkromná spoločnosť má toľko politických aktivít. Či už podpora primátora Bratislavy, prezidentky, potom všetkých nových subjektov, Progresívne Slovensko, Spolu, strana Andreja Kisku. Aj keď je to transparentné, aj keď páni z Esetu majú nepochybne lepšie úmysly s krajinou ako oligarchovia od Roberta Fica, ale predsa len, nemyslím si, že je správne, aby jedna súkromná spoločnosť podporovala takéto veľké množstvo politických projektov. V tejto súvislosti by som rád doplnil, že SaS funguje výlučne z príspevkov štátu. Nemáme žiadneho podporovateľa. Máme našich členov, ktorí platia členské a máme príspevky od štátu a nie sme teda nikomu zaviazaní, nikomu vďační za vôbec nič a preto v SaS-ke vznikajú rozhodnutia výlučne na pôde republikovej rady.

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541362x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie