Založ si blog

Hľadá sa lepší Tiso

Trestné oznámenie sa dá podať aj na vládu, ktorá nekonala a nechránila svojich občanov včas.

 

V Česku bol vyhlásený núdzový stav už od počtu 298 nakazených. Občania dlhé hodiny, skoro až do polnoci čakali, kedy vláda vyhlási núdzový stav a opatrenia. Keďže mám v Česku dve so svojou rodinou, spolu s nimi som čakala na vyhlásenie opatrení a spolu s nimi počúvala v živom prenose všetky pokyny pre občanov.

 

V Česku sú asi normálni ľudia, lebo tam neviedli diskusie, či s tým ráčia občania súhlasiť a či nechcú podať na vládu trestné oznámenia a zvrhnúť vládu. Ich novinári nevyzývali ľudí k tomu, aby občania nerešpektovali pokyny krízového štábu, lebo to všetko vymyslel psychopat. Nevyzývali tým ľudí k občianskej neposlušnosti a zvrhnutiu politikov v núdzovom stave. Občania sa zaujímali o obsah opatrení, čo im vláda len oznamovala.

 

Nikto premiérovi nevypisoval, že ako to má teraz vysvetliť 2,5 ročnému dieťaťu, že nepôjdu na chatu, čo mu sľúbili, ako som včera čítala od celej plejády ľudí na fb pod Matovičom, že ako to majú vysvetliť deťom. V novinách na iDnes bolo pre všetkých napísané:

 

„Poté se redaktorka TV Prima dotazovala na to, jak bude stát vymáhat dodržování omezeného pohybu osob a Hamáček už „pěnil“. Prohlásil, že stát primárně vůbec nemá zájem někoho „trestat“. Jde podle něj o to, aby si lidé uvědomili závažnost situace a omezili mezi sebou kontakty. Prohlásil, že jde o to, že nosič viru může nakazit někoho, kdo pak na infekci zemře. Hamáček dle mého „trefil“ hřebíček na hlavičku a ukázal, že podobné dotazy jsou hloupé.

 

Ďalej sa tým už nikto nezaoberal, aby vláda vysvetľovala na fb, že ako to vysvetliť ich sklamaným dvojročným alebo väčším deťom a čo s množstvom naplánovaných výletov. A žijú tak už tri týždne a moje deti to ako niečo zvláštne neprežívajú. Chodia normálne do obchodu a na prechádzky v okolí svojho rodinného domu. Naopak sa čudujú, keď sa znepokojujem, že žijú ako inokedy a týmto núdzovým stavom sa ani nezaoberajú. Keby nebolo Slovenska, mám pocit, že sa celkom nič zvláštne nedeje. 

 

To len na Slovensku sa deje, že hoci tu ľudia nemajú núdzový stav ani tri týždne a nemali ho ešte ani jeden deň. Chcú podávať na vládu trestné oznámenie a v čase pandémie chcú zvrhnúť premiéra, ktorý mal už dávno aj na Slovensku vyhlásiť núdzový stav, aby Bratislavčania necestovali hore – dolu po celom Slovensku a v čase, keď si robia hromadné akcie napr. motorkárov, kde ich bolo vyše sto a bez rúšok. Ľudia odvšadiaľ hlásia, že ľudia nerešpektujú ani tie menšie opatrenia než sú v Česku a urobili si samé dovolenkové výlety, hoci my nemáme toľko testovaní ako Česko.

Presne tak to Česi komentujú, že na Slovensku je preto menej prípadov, lebo netestujeme toľko a tak o nich len nevieme.

Občania Česka súhlasia s vyhlásenými opatreniami, no na Slovensku aj len týždeň takých opatrení považujú za niečo nenormálne, o čom si rozprávajú, že by nebola elektrina, nemohli by vyjsť z domu a ani pes by nesmel z bytu von.

 

Keď chcem vidieť psychopatov, čítam si slovenské diskusie, že je neuveriteľné, čoho sú ľudia schopní.

V Česku pre to nikto nevykúpil obchody, majú aj toaletný papier. Ak som si myslela, že progresívci žijú v nejakej bubline, tak teraz vidím, že všetci Slováci, lebo len na Slovensku sa ľudia vzájomne v novinách vyzývajú na nerešpektovanie pokynov v čase pandémie a že to by bol ich koniec, keby mali opatrenia ako v iných štátoch.

Najprv písali, že je potrebné rešpektovať vládu, ktorú si ľudia zvolili a nie ju chcieť zvrhnúť z ulice a teraz chcú zmeniť vládu v čase pandémie, aby mohli cestovať na chatu. A potom zas budú podávať trestné oznámenia, keď budú obete tejto čírej nezodpovednosti, ku ktorej vyzývajú aj novinári, že je choré dodržiavať také pokyny v čase pandémie.

 

Nestačí im ani to, že to len na pár dní vyhlásilo konzílium odborníkov infektológov a epidemiológov, aj oni sú asi všetci psychopati, keď si to dovolili vyhlásiť hoci len na pár dní. Nie na mesiac, dva, ale na pár dní, keď si plánovali návštevy po celom Slovensku.

 

Za čo vlastne občanom Slovenska ďakovali, že to dodržujú? Veď vôbec to nedodržujú, ani len to, čo malo platiť doteraz a prečo sa o tom rozhodlo aspoň na pár dní.

Prečo v Rusku za to nechcú zvrhnuť Putina? Prečo v Gruzínsku nechcu a to tam majú štvrtinu našich nakazených a prečo nechcú v Česku?

Prečo tam sa chcú obyvatelia chrániť a u nás si myslia, že už máme svetové prvenstvo?

Nečítali ste, že personál do nemocníc nemáme? 

 

No, ale Slováci si myslia, že ho nebudú ani potrebovať, môžu cestovať, hromadne sa stretávať a celosvetovú pandémiu už u nás zastavil Pellegrini.

Chcú sa ísť hromadne polievať, zvrhnúť krízový štáb, lebo odrazu aj Sulík je múdrejší než epidemiológ. 

Dnes Droba zhodnotil, že vlastne aj konzílium infektológov nemá toľko zdravého rozumu ako on a preto nič nemusíme rešpektovať, opatrenia nepotrebujeme ani na pár dní a núdzový stav pre Slovensko by mohli vymyslieť len psychopati.

 

Môžu za to hlavne novinári, ktorí dennodenne spôsobujú paniku tým, že píšu o vypnutí elektriny, zákazu vychádzania psov, krachu ekonomiky, keby sa prijali prísnejšie opatrenia, zákazu vychádzania z bytov. 

 

Potom, kde zobral Matovič možných 5000 obetí. Je to v správe Bratislavy o prijatých opatreniach pri rôznej pravdepodobnosti. Hoci ju premiér videl, nikde nehovoril, kde si pripravuje Bratislava krematória a ktorý zimný štadión na obete. 

 

Povedzte mi, kto normálny z vás by po prečítaní tohto plánu prevzal za to zodpovednosť a celkom nič by neurobil pre núdzový stav?

Ja nie, lebo naopak nie som psychopat, aby som za to pri takých obyvateľoch zodpovedala!

 

Každý, kto nie je psychopat, by za toto zodpovednosť nezobral. Buď by vyhlásil núdzový stav a nie na pár dní alebo sa to snažil niekomu inému hodiť na krk, že on má za to zodpovedať! Nie ja, on, iní!

 

Vždy som hovorila, že občania veľa zmôžu a keď budú kričať a všade sa ozývať, tak veľa dosiahnu, lebo je ich veľa.

Ale nikdy som si nemyslela, že to dokážu až keď pôjde o ich bezpečnosť a cesty na chalupu, že nechcú núdzový stav, hoci má ochrániť ich blízkych.

 

Včera som napísala, že ľudia majú nacistické myslenie v tejto absolútnej ľahostajnosti voči iným ľuďom a ide im len o záchranu ekonomiky a svojich platov.

Ale nemyslím si to tak celkom. Ľudia nie sú až tak zlí a keby videli dôsledky svojich činov, nikdy by s tým nesúhlasili. Ale sú tak sprostí, že absolútne nepredpokladajú, že by mohli byť ohrození. Rovnako neverili, že Židia by mohli byť tak ohrození. Proste tomu nemohli uveriť, že by sa to mohlo stať.

 

Teraz máte dôkaz, že tomu neveria ani keď ide o ich vlastných rodičov!

 

Slovákov na celej čiare ospravedlňuje ich obyčajná hlúposť a naivita.

 

A čo je dobrý človek? Zväčša naivný hlupák, čo nemá predstavu, čo sa mu môže stať.

Myslíte si to aj o novinároch?

Ja áno. Myslia si, že to je skvelý nápad, že teraz využijú pandémiu na zvrhnutie Matoviča a možno to zaplatí životom ich matka.

 

 

Aspoň si prebehnite, aký je dlhý je ten zoznam pokynov a opatrení v Česku, z ktorého vy by ste dostali paniku na vykúpenie obchodov a trestné oznámenia:

 

 

https://www.vlada.cz/cz/media-centrum/tiskove-konference/tiskova-konference-po-mimoradnem-jednani-vlady-15–brezna-2020-180361/

 

https://www.vlada.cz/cz/media-centrum/aktualne/vyhlaseni-nouzoveho-stavu-180234/#Omezeni_volneho_pohybu

 

Andrej Babiš vyhlašuje karanténu Česka – tisková konference 15. 3. 2020

 

 

Neplatí pre vás, my už máme svetové prvenstvo alebo tretie miesto po Singapure aj bez núdzového stavu.

 

 

Singapur 6. apríla (TASR) – Singapur nahlásil za posledných 24 hodín 120 nových prípadov nákazy novým koronavírusom, pričom 116 prípadov je lokálnych bez cestovateľskej anamnézy. Na základe vyhlásenia ministerstva zdravotníctva Singapuru o tom informovala v pondelok stanica CNN.“

 

6.4.

Prymula po lžích z Číny otočil: Populaci je třeba promořit, hranice i školy otevřít

 

Podle Prymuly se za pozměněnými daty skrývá i jedna pozitivní věc: úmrtnost by totiž nemusela být tak vysoká. „Teď jsou první data z Itálie, vědci tvrdí, že nakažených je podstatně více, než ukazují oficiální data, že je jich možná deset milionů. Takže mrtvých není 15 procent, ale třeba 2 až 3 procenta,“ uvedl Roman Prymula.

 

 

Situace je uplne jasna, Babis a Schillerova si spocitali kolik ty opatreni kazdy den stoji a rozhodli se v tom nepokracovat, takze dostal Prymula rozkaz sdelit setrne narodu, ze musi obetovat 3% populace.
Neco jako rizene promorovani je ultra blabol, nikdy nedokazete oddelit rizikovou skupinu od nerizikove.
Cina sice v cislech lhala, ale masove sireni zastavit dokazala, jenze to stoji ohromne naklady a ty Babis nezaplati.

 

Ako to prijímajú ľudia v Česku:

Očekávám, že nejdříve se tedy nechají promořit Prymula, Babiš, Schillerová, protože Prymula evidentně otočil pod jejich silným tlakem na přísun peněz do státní pokladny… začínají se počítat korunky, a zdraví a život občanů se dostává na vedlejší kolej.

 

 

Sice to je myšlenka, ale důchodce ochránit nijak nepůjde.

 

 

Tak to jo, není lék tak se na to vykašlem spustíme to jak v Británíí, kdo přežije tak bude dobře a zbytek má smůlu.

 

 

Vyhodnotil uz nekdo riziko trvalych nasledku infekce ? Myslim tim trvala invalidita diky plicni fibroze = omezeni plicni kapacity.

 

 

A proto vystavime riziku celou populaci… aha

 

 

Jen by mne zajímalo co je to ochrana pro rizikové skupiny. Ochránit je nedokázali doteď během drakonických opatření.

 

 

Takže řízená vražda 300000 lidí, jak jste kdysi říkal?

 

 

Naprosty souhlas. Já bych zrušil i tu šaškárnu s rouškama, at si ji nosí ti, kterí si myslí, že jim to pomuže.

 

 

To tedy znamená že to co se odehrávalo do teď bylo zbytečné 8-o? Takže prostě na to prdíme a děj se vůle něčí???

 

 

Správně a za to dostane metál.

 

 

Slovensko, které je na tom mnohem lépe, má školy zavřené do září! Proč se u nás uvažuje o polovině května, a zvyšuje se tak zavlečení nákazy skrze děti do rodin na rodiče a prarodiče!

 

 

Itálie promořuje celkem slušně, Španělsko těm to taky jde, Francie taky umí. Ano takhle se to dělá… Obětujeme staré, nemocné… Zablokujeme zdravotnictví!!!

 

 

Nejde vůbec o promoření, Prymula se upsal ďáblu (Burešovi) a ten chce jen rozhýbat ekonomiku a promoření je jen výmluva pro nadcházející úmrtí. Očekával bych po těch všech prokouklých lžech už trochu férovosti

 

 

 

A preto sa chcú Matoviča zbaviť. Naopak chcú otvoriť školy, hranice, obchody. Toto chcú ekonómovia, nie zachraňovať ľudí.

Potrebujú psychopata, čo to uvolní a vyhlási. 

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Peter Kotlár

Kotlár identifikoval zásahy do ľudských práv a slobôd počas pandémie covidu

28.03.2024 19:02

„Odbornej konferencie“ sa zúčastnila aj ministerka kultúry Šimkovičová.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517933x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie