Keby sa ľudia nebáli o prepadnutý hlas. . . a preto riskujete strany. . .

13. februára 2020, malinova, Nezaradené

Prekvapuje ma, ako ľudia veria Smeru, hoci sústavne vyhlasuje, že do koalície s ĽSNS nepôjde, v čo voliči Smeru a ĽSNS dúfajú, že pôjde. Tie tajné informácie, ktoré majú, to im možno na predvolebných zhromaždeniach hovoria, že do takej koalície pôjdu, lebo ľudia tu si píšu, že nevyjadrili sa o nich ako ako o fašistickej strane, takže pôjdu.

V prípade, že by hrozila koalícia s progresívcami, myslia si, že oddelilo by sa krídlo od Smeru, teda Blaha s kým?
Nevidela som, že by ktokoľvek Blahu okrem Fica zo Smeru podporil. Len voliči, nie poslanci Smeru! A čo by zmohli?

K dnešnému prieskumu virtuálnych volieb na Pravde jeden čitateľ napísal:

 

„Takéto virtuálne voľby v prípade „prekvapujúceho úspechu“ socialistov a vlasti poodhalili jednu vec – keby sa ľudia nebáli o tzv. prepadnutý hlas (a tu sa nebáli, pretože o nič nešlo), tak by výsledky volieb vyzerali inak. A aby sa báli, na tom pracujú už mesiace mainstreamové médiá a tzv. prieskumné agentúry vo chvíľach najhorších podporené aj pani Čaputovou.“

(Softy)

 

A aby sa báli, na tom pracujú už mesiace mainstreamové médiá a tzv. prieskumné agentúry!

 

 

 

Takže, takto sa nechávate manipulovať, že váš hlas prepadne. A PRETO riskujete strany, ktoré veľmi pravdepodobne utvoria koalíciu s progresívcami (SMER) alebo budú odstavené (ĽSNS).

 

Volíte ich len preto, lebo prieskumné agentúry im dali prvé miesta a pretláčajú ich pre svojich opozičníkov ako svojich kolaborantov „lajčákovcov“ alebo svoju mucholapku na hlasy – ĽSNS. A voliť len zo vzdoru nie je dobrý nápad.

 

 

Vlasť nemajú prečo zakázať a ani Socialistov. A Vlasť alebo Chmelár nemá „lajčákovcov“. Nemajú poslancov, ktorí v Smere začali bojovať proti tomu vášmu Ficovi a Blahovi.

Ako môžete takým poslancom dôverovať, že si teraz nechcú zachraňovať len svoje korytá a je im ukradnuté, čo vám píše Blaha a ešte sa nad tým pohoršujú?

Tí ho ako podržia?

 

Verím Blahovi, ale Blaha nie je celý Smer, ako Sulík nebol celá SaS, ale SaS sú zas „klusovci“ a „poliačikovci“, čo z nich vzišli. A celkom kľudne ďalší potopia svoje strany za novým politickým vetrom. 

 

SaS sa nebála, že sa rozpadnú? A báli sa toho? A doplatili na to tí, čo sa progresívne preorientovali???

 

Pellegrini nedoplatí, keď sa včas progresívne preorientuje a bude uvedomelým proeurópskym progresívnym politikom. Za to sú dnes odmeny a nie koniec!

Prečo by mal svoju možnú kariéru zahodiť pre Blahu a vás a vykrikovanie, že sa spolčil s fašistami?

Preto pracoval a namáhal sa každý deň, aby skončil ako fašista? Bude zachraňovať seba alebo vás? A kto si kvôli vám nechá z nich nadávať do fašistov?

Oni sa nemôžu vyhovárať, že len zo vzdoru urobia koalíciu s ĽSNS. Oni nemôžu len potajomky hádzať svoj hlas ĽSNS ako vy!

Oni by museli za vás nasadzovať vlastný krk, že sú preto fašisti! A chcete povedať, že toto pre vás urobia?

 

A prečo teda doteraz pre vás krk nenasadzovali aj inak? Prečo všetko proeurópske schvaľovali doma inak a v Bruseli inak? To bolo to nasadzovanie vlastného krku?

 

 

 

Viete, neverím, že by mohla vzniknúť koalícia Smer – ĽSNS bez požehnania našich oligarchov. Keby vznikla, nemyslela by som si, že toto dokázali ľudia, nejako vzoprieť sa, ale že oligarchovia vsadili na to, že týmto spôsobom ľudí lepšie oklamú a popri tom si budú presadzovať svoje aj doma, aj poslúchať v Bruseli.

 

 

Tým nechcem povedať, že by sa ľudia nemohli vzoprieť a voliť inak. No nie so stranou v ktorej sú „lajčákovci“ a ktorá už v minulosti inak pôsobila pre domácich voličov a inak pre zahraničie. Keď nenasadili krk vtedy, neurobia to ani teraz. Blaha je jeden človek a on celý Smer nezmení.

 

 

To je rozprávka, čo vám napísala lilisun, nech to myslí akokoľvek dobre:

 

„Ja osobne nebudem voliť stranu, ale individuality. Bohužiaľ náš volebný systém je v tomto skúpy, nemôžeme si vybrať štyroch kandidátov z rôznych strán, čo by mne osobne najviac vyhovovalo, ale budiž… Vyberiem si toho, ktorý podľa mňa najviac spĺňa nasledovné: „Je nutné voliť človeka, ktorý adekvátne chápe procesy riadenia v spoločnosti, vníma nadnárodné riadenie a na základe svojho adekvátneho riadenia je schopný organizovať procesy riadenia v celej krajine, a znižovať tak krízovosť prebiehajúcich procesov, posúvať štát ďalej… krok za krokom k jej suverenizácii.“

 

 

 

To dokáže individualita, ktorá nemá za chrbtom zradnú stranu a oligarchov!

 

 

 

Smer takou stranou nebol a stále nie je.

 

 

 

 

.