Založ si blog

Kto môže za nárast ĽSNS?

Minulosť sa opakuje. Teda nechcem, aby sa opakovala, ale písala som v nej ešte na Denníku N v diskusiách, že vám je jedno, že Mostu nevadí Smer?

Prečo tu potom píšete proti Smeru, keď vám nevadí, že by s ním spolupracovali?

 

To je blbosť, zakaždým ma zahriakli. Nikto nebude spolupracovať so Smerom.

 

Mňa vlastne vždy zahriakli a ja som vždy uverila, že som sprostá a asi teda tomu nerozumiem, veď sa nezaoberám politikou. Tak asi majú pravdu.

 

Preto som stíchla, keď som mala námietky proti vstupu do EÚ. To je blbosť, že by sme stratili sebestačnosť, nemôžme stratiť. Tak asi lepšie vedia tu okolo mňa muži, že nemôžme stratiť.

A potom som stíchla, že nerozumiem zásahu v Iraku, lebo tam sú to všetko, čo si vymysleli. Ja tomu nerozumiem, ja som len blbá žena a okolo mňa múdri muži, ktorí sa politikou zaoberajú celý život a lepšie ako ja rozumejú, ako je potrebný a nutný zásah v Iraku.

 

Nikdy ich nedobehnem, týchto múdrych mužov, čo sa okolo mňa zaujímajú o politiku celý život. Ten náskok proste nedobehnem, aby som pochopila, že nemôžeme stratiť sebestačnosť, nemôžeme sa pri Iraku mýliť, nemôžeme sa v ničom mýliť…

 

Ja som potom len oči vyvalovala, keď som videla to množstvo oklamaných liberálov, čo nadávali Bugárovi, že ich zradil a ešte aj oklamaného Šimečku s Tódovou.

 

A viete, čo? Vôbec mi nebude vadiť, keď tu budem čítať 1000 komentárov ako ich oklamal niekto zo Smeru, ale bude mi vadiť, keď tu budem čítať nadávky na liberálov, že to ich oklamali oni, hoci to mohli dopredu vedieť a celkom vedome ich volili.

 

Keď sa tu budú vyhovárať, že o tom nerozhodli konzervatívci, ale nejaká Tódová.

 

 

 

Progresívne strany obviňujú Smer z nárastu ĽSNS. A zas je to Zlodej kričí chyťte zlodeja, lebo za nárast ĽSNS môžu progresívci – extrémistickí liberáli typu Havran.

A aby si to liberáli neuvedomovali, spustili krik, že za to môže Smer.

 

 

Ale spýtajte sa, kto tých ľudí nahneval. Na koho sú nahnevaní? Kvôli komu chcú voliť zo vzdoru?

 

 

Môžeme z toho obviniť Smer, že to Smer ich nahneval?

 

 

To môžete tvrdiť len voličom na SME, že Smer niekoho nahneval. Príďte sa pozrieť tu na Pravdu, či sú tu ľudia nahnevaní na nejaké zlodejstvá Smeru. Nikoho takého tu nenájdete okrem voličov progresívcov, lebo ľudia tu si vôbec nemyslia, že najviac kradol Smer. Tu ľudia jednoznačne obviňujú aj zo zlodejstiev najviac Dzurindovú vládu a nahnevaní sú najviac na liberálov, nie na strany, ktoré volili. 

 

Ak sú nahnevaní na vlastné strany, nikdy nie na časť svojich strán, ktoré pre nich symbolizuje Blaha alebo Paška, ale na vlastných zradcov, ktorí paktujú s liberálmi. Čiže znova liberáli a kto s nimi spolupracuje.

 

 

Takže kto je na vine, že rastie ĽSNS a voliči od Smeru a SNS utekajú k ĽSNS alebo Vlasti?

 

 

No, jednoznačne len liberáli.

 

 

A to by možno až takí nahnevaní neboli, keby ich tu celé roky nechodili voliči liberálov provokovať.

Ale to vám písali samotní liberáli aj na Denníku N a všade, že nerobte to a neroztáčajte extrémizmus, nevolajte všetkých iných nesúhlasiacich voličov fašistami, lebo týmto roztáčaním len podporujete ešte väčší rozmach extrémizmu.

 

Nedali si povedať, ešte aj takých liberálov volali fašistami, čo ich na to upozorňovali. A tým nemyslím seba, ale tých liberálov, čo ich tam máte a umlčiavali ste ich, keď vám sústavne celé roky písali – Nerobte to, nerobme to, tým extrémizmus len roztáčame.

 

 

A teraz je tá sebareflexia taká, že za to môže Smer?

 

 

Však si prečítajte akúkoľvek diskusiu, či ľudia nadávajú na Smer alebo na liberálov. A keď tomu Smeru niečo vytýkajú, čo mu vytýkajú?

Zas len spoluprácu s liberálmi.

 

 

Takže, aspoň neklamte, že vy s tým nič spoločné nemáte, keď tu máte výsledok svojho roztáčania extrémizmu.

A kto je za to viac zodpovedný? Ten, čo sa mu smejete, že je primitív alebo ten, čo sa chváli, že má viac rozumu?

Keď ich dáte vedľa seba, liberáli okamžite vedia, aspoň teoreticky, že na vine bude ten, čo mal viac rozumu alebo mal mať viac rozumu.

 

 

=========

 

A čo majú robiť ľudia, ktorí nechcu vojenské základne, federalizáciu a kvóty, čo sú z množstva ich požiadaviek celkom oprávnené požiadavky. 

Koho majú voliť?

 

Poskytli ste im takú legitímnu možnosť, nasmerovali ste ich – Tam máš stranu, ktorá to zastáva, beriem ťa vážne, tam je miesto, kde sú tí, čo nesúhlasia.

Keby takú videli, volili by ju.

 

Ale čo ste im ukázali? Keď nesúhlasíš, si fašista, nepriateľ štátu, primitív…

Kde sa tí ľudia mali zbierať, keď sústavne boli len vytláčaní? Kde mali tú inteligentnejšiu možnosť?

Bolo tu vôbec niečo také? A kde? Kde tí ľudia mali ísť?

 

K Smeru asi nie, keď vidia, že Smer presadzuje to isté. Tak kde?

 

 

Až teraz vznikli strany ako Vlasť alebo Socialisti. Až teraz majú nejakú inú možnosť ale doteraz tu žiadna, celkom žiadna pre nich nebola, kde by mohli vyjadriť svoj nesúhlas.

 

Takže z núdze, že tu nič také neexistovalo, sa dlhé roky zbierali ako voliči ĽSNS a teraz sa čudujete?

 

 

A čo ste čakali, že zmĺknu, stíchnu a povinne budú so všetkým súhlasiť?

 

 

Teraz je už ťažké presmerovať ich do iných strán, keď žiadne iné doteraz neexistovali.

Teraz ich už len oplotiť a vyhlásiť za fašistov a tak ich umlčať.

 

Ale do toho extrémizmu ste ich dohnali vy!

Akokeby ste si tento scénar odkopírovali od nejakého násilníka.

 

 

A vraj inteligentnejší a morálnejší liberáli. Keby ste toto isté videli vo vzťahu dvoch ľudí, tak nepochybujem, že každému liberálovi by bolo jasné, že to bola schéma násilia a umlčiavania. 

Pri takej žene by ste vedeli, prečo ako obeť a posledná primitívka zobrala sekeru.

 

Čo keby ste to niekedy aplikovali na celú spoločnosť a nedopustili násilie?

Nie je viac hlásiť sa k istanbulskému dohovoru pre módnu kravatu ako som proti násiliu. Viac by bolo, keby tí vraj inteligentnejší vedeli neroztáčať násilie v celej spoločnosti. 

A takto, v súkromných vzťahoch už postupujete inak? Alebo tiež musí partnerka so všetkým súhlasiť, inak je nepriateľom vzťahu? 

Dá sa to vedieť v partnerskom vzťahu a nevedieť v spoločnosti? Naozaj patrí liberálom osveta o nenásilí?

A dá sa nenásilie presadzovať arogantne a umlčiavaním?

Alebo celkom nič oprávnené ste nepočuli?

 

No, ale to zvykne tvrdiť aj násilník.

 

 

Ja len chcem upozorniť na to, že liberálom je téma nenásilia a to hlavne v spoločnosti stále veľmi vzdialená.

A to nie je výhra, že ste ďalej než primitív. Po toľkých školách a liberálnej osvete by ste už mohli byť ďalej. A práve nerobiť to isté, čo primitív.

 

 

Pes zahnaný do kúta už hryzie. Už hryzie. Máte dôkaz, že ten pes bol vždy agresívny? Alebo konečne máme dôvod ho odstreliť?

Láska ku psom by to nebola. A liberáli tu nemali lásku k ľuďom. Ani k vlastným okolo seba, ale teoreticky súcitia s Afričanmi. A to už vraj dokážu.

Nedokázali by ste to. Tá priepasť by bola len väčšia a práve kvôli tomu všetkému, čo vám vadí.

 

Relatívne, relatívne ste rovnakí. A vzhľadom na prostredie, kde ste sa narodili a aké ste mali možnosti, ako si to hovoríte pri migrantoch v porovnaní s našimi dogmatikmi, ste od našich konzervatívcov lepší?

 

 

Keď budete nabudúce počuť – Môžu za to Rómovia, migranti…  Vy máte na to celkom rovnakú výhovorku – Tiež ste si našli len menejcennejších od seba, ktorí za to asi tak môžu, ako Róm za tunelovanie.

 

 

ALE

 

 

Takto vás, konzervatívcov potopia konzervatívni extrémisti. Pre toto zakážu extrémistov a skončíte:

 

 

Bránik 21.1.2020

 

„KOMANDO AGRESÍVNYCH LIBERÁLOV ZÁKERNE NAPADLO A ŤAŽKO ZRANILO VELITEĽA SÍL SLOVENSKÝCH BRANCOV!

Včera rozbúril internety zdrvujúci status združenia „Naša Vlasť je Budúcnosť,“ ktoré formálne zastrešuje existenciu Slovenských Brancov a ktorý prisúdil vinu za trojitú fraktúru lebky skupinke neoliberálov. Keď sa krátko po zverejnení objavili prvé pochybnosti o jeho pravdivosti, administrátori ako dôkaz svojich tvrdení víťazoslávne zverejnili lekársku správu z ošetrenia Petra Švrčeka. Kompletnú, vrátane osobných údajov, adresy, telefónneho čísla jeho otca a výsledkov vyšetrení na RTG a CT.

A z hrozivej drámy sa zaraz stala komédia, ktorú správca stránky každým ďalším príspevkom robil ešte absurdnejšou. Lekársku správu najprv čiastočne zabielili, potom upravili ešte raz a neskôr ju radšej úplne stiahli. Našťastie, neskoro.

Švrček totiž lekárovi pri odbere anamnézy na pohotovosti uviedol, že bol napadnutý dvoma neznámymi osobami. V statuse však už NVjB uvádza, že ho napadlo šesť osôb, ktoré vraj dokonca pochádzajú z neoliberálnych kruhov. Ako sa z dvoch neznámych osôb náhle stalo šesť agresívnych neoliberálov? Vysvetlenie poskytuje ďalší priebeh vyšetrenia.

Švrčekova diagnóza bola po absolvovaní vyšetrení na rentgene a tomografe stanovená ako otras mozgu a zároveň ebrietas ethylica: pre neznalých latinčiny ide o opitosť spôsobenú alkoholovou intoxikáciou.

Upozorňujem, že ak by mal v krvi iba mierne množstvo alkoholu, nebolo by to uvedené medzi diagnózami – uvádza sa to ako samostatná diagnóza iba v prípade skutočnej opitosti, keď sú rozpoznávacie schopnosti pacienta značne znížené a je chlastom významne ovplyvnená psychika a správanie. V pravom hornom rohu Švrčekovej lekárskej správy je uvedená diagnóza pre poisťovňu: jej kód je podľa Medzinárodnej klasifikácie chorôb F10.0 – Poruchy psychiky a správania zapríčinené užitím alkoholu.

Laicky; Švrček bol v okamihu zranení namol ožratý. Sám lekárovi uviedol, že bol v bezvedomí a na všetko si nepamätá. Tento stav vylučuje, aby bol schopný presne rozoznať počet a totožnosť údajných útočníkov a aj skutočnosť, či vôbec k nejakému útoku došlo. Už vôbec nemal ako zistiť, že išlo o politický motív. Administrátori stránky opakovane uvádzali, že sú so Švrčekom v kontakte a ten tvrdí, že jeho obrana bola intenzívna 2 sekundy po prvú ranu.

Rentgenové vyšetrenie pritom žiadnu “zlomeninu lebky” nezaznamenalo, tobôž nie tri. Keďže však Švrček údajne zvracal a mal výpadky pamäti, bolo mu urobené aj CT vyšetrenie – a to zaznamenalo na troch miestach drobné fraktúry; ibaže administrátori si už nepreštudovali, čoho fraktúry to vlastne boli a tak zavádzajúco v statuse píšu o troch „zlomeninách lebky.“ Švrček pritom žiadne zlomeniny lebky nemá. RTG bol bez nálezu, pri podrobnejšom zobrazení na CT boli zistené drobné praskliny v oblasti oka a spánku – a žiadna zlomenina.

V prípade trojnásobnej “zlomeniny lebky” by Švrček teraz ležal v nemocnici a bola by mu poskytovaná intenzívna starostlivosť. Žiadne zo zranení, ktoré utrpel nezodpovedá údajnému opakovanému kopaniu do hlavy, ktoré pri odbere anamnézy uviedol lekárovi ako mechanizmus úrazu.

Zato však dokonale zodpovedajú povahe typických pádových zranení utrpených v silnej opitosti, vrátane straty pamäti, či následného údajného bezvedomia. https://zdravoteka.sk/choroby/otras-mozgu/

Moja vecná a korektná reakcia v diskusii pod štvavým statusom Brancov síce naďalej ostala, administrátor ju však urobil viditeľnou len pre mojich priateľov a významne tak znížil jej dosah – je všekobecne známe, že medzi nimi veľa priateľov nemám. Zverejňujem teda jej časť ako samostatný status. Prečo?

Do stavu ťažkej opitosti sa Švrček uviedol dobrovoľne a sám a neexistuje žiaden náznak, že by k jedinému preukázanému úderu do hlavy došlo aj inak, než len a práve jeho vlastným pričinením. Ak by do hlavy opitého Švrčeka v bezvedomí skutočne kopal čo i len jediný útočník, jeho zranenia by boli rozsiahle a mnohopočetné, ak by bolo rovnako konajúcich útočníkov šesť, nachádzal by sa teraz v intenzívnej lekárskej starostlivosti, alebo by už nežil.

Konanie Petra Švrčeka a zneužitie jeho drobného poranenia na absurdnú sebaprezentáciu prekročilo hrubú červenú čiaru v okamihu, keď označil za údajných útočníkov osoby z neoliberálnych kruhov a ich údajný útok za ukážku správania tých, ktorí sa oháňajú toleranciou, liberálnymi hodnotami a bijú sa do pŕs za slobodu a demokraciu. Jednoznačne tak bez akéhokoľvek dôkazu a v totálnom rozpore s lekármi zadokumentovanou skutočnosťou vlastné zlyhanie zneužil na obzvlášť odpudivý pokus o rozoštvávanie spoločnosti v atmosfére už beztak vybičovaných vášní pred parlamentnými voľbami. Je nepravdepodobné, že k nejakému útoku vôbec došlo a vylúčené, aby k nemu došlo tak, ako ho popisuje stránka zaštiťujúca Brancov.

Peter Švrček a administrátori zverejňujúci lživé a zavádzajúce fámy prilievajú olej do ohňa a súdiac podľa virálneho zdieľania ich statusu, robia tak mimoriadne úspešne. V reakciách sa to hemží pomstychtivými vyhrážkami a napätie eskaluje, pričom je umne kanalizované smerom k politickým a ideologickým oponentom Brancov. Nebezpečne sa tak zvyšuje riziko, že niekto siahne po skutočnom násilí – a ponesiete za to zodpovednosť aj vy, Peter. Zachádzate priďaleko a ostáva len veriť, že orgány činné v trestnom konaní posúdia, či ste sa nebezpečne nepriblížili šíreniu falošnej správy.

Jo, a ešte čosi: kde je tá hromada zmlátených liberálnych útočníkov, ktorým ste sa s takou ľahkosťou ako vzor odvážneho a statočného Branca ubránili? Ako je možné, že najvyšší veliteľ Síl SB stratil vedomie a prestal sa brániť dve sekundy po prvom – a aj poslednom – údajnom údere? Celé roky tvrdo trénujete obranu vlasti pred nepriateľom, aby vás nakoniec prekvapila a premohla partička liberálov, ktorých rozzúrili vychladnuté croissanty? Takto tú domobranu veru nevybudujete. Naozaj chcete svojich chlapcov ohúriť tým, že vám dala na búdku partia neoliberálov a vy ste sa nezmohli na reakciu? A čo ten chlast? Ako to ide dokopy so zásadami, ktoré vštepujete naivným ľuďom, čo vám tú komédiu ešte stále žerú?

PS: Peter, ten vzduch z nadutého líca už môžete konečne vypustiť. Podľa pokrčenej lekárskej správy, ktorú ste narýchlo stiahli tam nemáte zranené vôbec nič.“

 

 

ALE

 

 

Že rovnako radi vymýšľajú a rovnako radi šíria poplašné správy aj liberáli a to dokonca v mainstreame, je dôkaz tuto, že ste tiež rovnakí a rovnako rozoštvávate spoločnosť:

 

 

Liberáli tvrdili, že židovský cintorín zničili Kotlebovci, Rostasovci, alternatívne médiá, Slováčikovia nenávidiaci Židov či tradičná biela rodina. Nakoniec sa ukázalo, že páchateľmi boli deti bez rasistického motívu.

 

Ak ide o to kopnúť si do svojich pronárodných a konzervatívnych politických oponentov, liberáli na to využijú čokoľvek. Dobrým príkladom je zničenie židovského cintorína v Rajci. Rôzni internetoví „odborníci“ či dokonca liberálni novinári už dopredu vedeli kto je za to zodpovedný a prečo to urobil. Nakoniec sa však ukázalo, že páchateľmi boli deti vo veku od 9 – 12 rokov, ktorí sa nevedeli „vpratať do kože“ a ich čin nemal rasistický motív

 

Liberálni pisálkovia na stránkach typu Zomri však nepotrebovali ani policajné vyšetrovanie, ani dôkazy a hneď vedeli kto je vinníkom. Niektorí vinili priamo Kotlebovcov, iní zas tvrdili, že to urobili ich „sfanatizovaní stúpenci.“

Pridali sa aj rôzni liberálni novinári, analytici a odborníci. Samozrejme nechýbal ani liberálny propagandista a novinár Michal Havran, ktorý pre denník SME napísal komentár s názvom „Ale ste si zakopali do hrobov. Ani smrť im nedoprajete. V článku viní za útok celkovo Slovákov, ktorí majú vraj akoby zakorenenú nenávisť voči Židom:

„Tam, kde mohli Židia pochovávať svojich mŕtvych, lebo v slovenských mestečkách nemohli ležať v centre, s katolíkmi a evanjelikmi, akoby to vyzeralo, veď by ich rušili, ešte aj po smrti by im prekážali, pretože nám, roduverným Slováčikom a ľudáčikom vždy Židia prekážali, vždy sa nám priečili a po smrti v tom pokračovali.“

Havran tiež vinil kresťanské tradície a bielu rodinu:

 

„Chcel by som vidieť ich tváre, ako v noci prišli vo vytunovaných Daciach Logan, fejkových bomberách od Číňana v okresnom meste, plní kresťanských tradícií a tradičných myšlienok, z tradičných bielych rodín pred tradičnými bielymi Vianocami, aby sa pomstili mŕtvym, ktorých chybou je, že nezmizli, ako ich rodiny, počas Aktionen, počas deportácií, nezmizli v peci v Nemeckej spolu so stovkami rasovo prenasledovaných a príslušníkmi odboja, ale dovolili si zomrieť tu, v ich vlasti, v ich mestách a nie v Sobibore a Majdanku, ale u nás.“

Ďalší „expert“, konkrétne Daniel Milo z mimovládky Globsec, ktorý je taktiež partnerom podpredsedníčky Progresívneho Slovenska, Ireny Biháriovej, zas nepriamo vinil za incident Tibora Eliota Rostasa:

„A prečo sa to deje dnes? Je to podľa mňa aj výsledok diskusie či prejavov, ktoré sa vynorili i v súvislosti s procesom s Tiborom Eliotom Rostasom či so všeobecnou démonizáciou Židov,“ povedal Milo pre Plus 7 dní

Podobne to vidí aj karikaturista denníka N , Shooty. Ten nakreslil kariktúru s názvom „Národovci“, kde sú zobrazené tri osoby pripominajúce skinheadov. Jeden z nich hovorí “ Za Tibiho“ (Tibor Eliot Rostas, pozn.red.), druhý zas hovorí: „cítim sa ako národný buditeľ.“

Ďalšia skupina „odborníkov“ zas viní alternatévne médiá. Strana OKS, čo je akási odnož v strane SaS vydala takéto stanovisko

Je smutné a nebezpečné, že dnes je antisemitizmus šírený nielen cez sociálne siete a konšpiračné médiá, ale prejavuje sa aj takýmito vandalskými činmi. OKS ostro odsudzuje prejavy antisemitizmu a vandalizmus z neho vychádzajúci.“

Aj podľa sociológa Michala Vašečku išlo v prípadoch vandalizmu aj o spoluzodpovednosť konšpiračných médií. „Tých nezmyslov, ktoré takéto weby šíria, je veľké množstvo. Príkladom je aj nedávne odsúdenie šéfredaktora časopisu Zem a vek Tibora Eliota R. z hanobenia národa a šírenia extrémistických materiálov. To, že Tibor R. dokázal veľa ľudí presvedčiť o svojej nevine, svedčí o nevysporiadaní sa slovenskej spoločnosti s národnou tradíciou,“ uviedol pred časom pre agentúru SITA Vašečka.

Organizácia B’nai B’rith a Židovská náboženská obec v Bratislave boli tiež zhrozené a pobúrené, čo je prirodzené, vzhľadom na zničený cintorín, ale tiež nepočkali na dôkazy a hneď čin označili za dielo extrémistov. „Nazdávame sa, že ide o koordinovanú akciu extrémistických odporcov dobrého občianskeho spolunažívania v našej krajine.“

Vyjadrila sa aj liberálna prezidentka Zuzana Čaputová :

„Je to veľmi nebezpečná hra so strachom a vyvolavaním napätia v spoločnosti. Dotknutí sú nielen pozostalí a ich blízki, ale celá židovská komunita, ktorá práve včera zapaľovala prvú sviečku na chanukii,“ uviedla prezidentka SR Zuzana Čaputová vo svojom stanovisku.

Nakoniec sa však ukázalo, že je všetko inak. Podľa polície, židovský cintorín v Rajci nezničili žiadni Kotlebovci, Rostasovci, či  antisemiti , ale deti vo veku od 9 do 12 rokov a k činu ich neviedol rasistický motív:

„Policajti z Obvodného oddelenia PZ v Rajci po intenzívnom pátraní odhalili vandalov, ktorí poškodili 20 dobových náhrobných kameňov zo žuly a pieskovca na Židovskom cintoríne v mestskej časti mesta Rajec zv. Skotňa.

Poškodením náhrobných kameňov vznikla škoda vo výške najmenej 5.000,- Eur.

Podozrivými sú piati maloletí chlapci vo veku od 9 do 12 rokov z okresu Žilina. Policajti zároveň zistili, že motívom konania maloletých neboli žiadne znaky rasovej, etnickej, či náboženskej neznášanlivosti, nenávisti voči inej skupine osôb alebo propagácia ideológie, ktorá by smerovala k potláčaniu základných práv a slobôd.

Trestné stíhanie maloletých bude vzhľadom na vek maloletých zastavené,“ uviedla Polícia.

Samuel Gdovin

https://www.hlavnespravy.sk/liberali-tvrdili-ze-zidovsky-cintorin-znicili-kotlebovci-rostasovci-alternativne-media-slovacikovia-nenavidiaci-zidov-ci-tradicna-biela-rodina-nakoniec-sa-ukazalo-ze-pachatelmi-deti-bez-ras/2023737

 

 

Takže ste vlastne rovnakí. Rovnako rozoštvávate spoločnosť a liberáli bez vyšetrovania na to zneužili rovno mainstream a SME! Taktiež stránku Zomri.

 

štvavý článok Havrana:

https://komentare.sme.sk/c/22297483/ani-smrt-im-nedopraju.html

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541585x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie