Založ si blog

Aký je Haščák „voňavý cukrík“

Tento muž sa vyjadril, že volič je preňho hovno, lebo nerozumie rozkrádaniu štátu. Musím dodať, že nerozumie ani vraždám.

Takže tento môj článok je o tom, prečo nerozumie rozkrádaniu a vraždám.

 

Je to tak preto, lebo pokiaľ sa pán Haščák venoval okrádaniu aj žien a detí na Slovensku, tie ženy tvorili polovicu voličov, ktorá pracovala.

Tie ženy sa starali o rodiny, o deti, o starých rodičov a nemali čas zaujímať sa o politiku, lebo dôverovali mužom, že snáď by im, počas toho, čo ony pracujú a starajú sa o deti, muži neokrádali aj malé deti!

 

No pán Haščák sa podieľal nielen na okrádaní aj žien a detí, ale aj na tých úmrtiach, čo každoročne v zdravotníctve máme. 

Tým, že si z ich zdravotníctva, ktoré malo patriť aj tým ženám a deťom, urobil svoju zlodejinu, spôsobil tým také položenie nášho štátu, že sa to prejavilo práve na tom zdravotníctve a toľkých úmrtiach v ňom. On a jeho zlodejskí kumpáni mali po Slovensku ukážkovú sieť na zubné kefky a ukážkové nemocnice, aby ešte lepšie mohli rozložiť naše zdravotníctvo a ošetrovať len bohatých, čo im, ako inak, zas len zaplatia.

 

Ženy a deti spomínam preto, aby ste si uvedomili, aký je on sám „voňavý cukrík“ s charakterom muža, čo neváha okrádať ani ženy a deti!

Keby náš štát nebol rozkradnutý zlodejmi ako je on, teda už „voňavými cukríkmi“, tak by boli bývali financie na zdravotníctvo a na prežitie tých detí, ktoré v dôsledku krachujúceho zdravotníctva zomreli. 

 

Tento „voňavý cukrík“ vraj je inteligentnejší, lebo rozumie pojmu „HDP“ a okrádaniu žien a detí, ako sa to robí!

Ale rozumie tomu, ako inteligentnejší, že aj obyčajný vojak s guľometom má menej obetí, než on? Rozumie takej náročnejšej myšlienke, že má na svedomí a práve cez to zdravotníctvo toľko obetí, že ani s guľometom by toľkých nestihol postrieľať? Tomu už asi „voňavý cukrík“ nerozumie, lebo tomu porozumieť je preňho náročnejšie, než HDP! Myslím si, že toto ani nemá šancu pochopiť!

 

Ja by som chcela upozorniť na to, že v tomto štáte, kde tak radi naháňate fašistov, mi iste dáte za pravdu, že kto ľudí považuje za len dobytok alebo len za hovno, je fašista alebo nacista, ako chcete!

Keby niečo takéto napísal na sociálne siete, že nejakých ľudí degraduje len na hovná, bol by preto trestne stíhaný ako fašista s nacistickým myslením! A takýto človek nám tu riadil zdravotníctvo a pričinil sa o jeho ožobráčenie a tým množstvo životov ľudí, čo ešte mohli žiť.

Ale on je moderný nacista!

 

Kto má na takýchto nacistov?

Každý to len dáva do novín, ako on nacisticky vidí ľudí a jeho za to nikto trestne nestíha, hoci to počúvajú všetci!

 

Myslíte si, že tento človek by nehnal ľudí aj do plynu, keď ich považuje za hovná?

 

A teraz skúste zdôvodniť, prečo by takýto človek mal problém dať zabiť kohokoľvek, keď sa už toľkokrát stalo a vždy si na to najímal iných!

 

 

 

Že prečo nespomínam Fica, aby ste mi tlieskali, že stačilo by vymeniť meno Haščáka za Fica a už by sa vám to páčilo?

Asi preto, že Fico mohol byť maximálne jeho sluha, ako množstvo iných sluhov, čo dnes preňho pracujú, ale nie je tým oligarchom, čo tu všetko vlastní vďaka svojej „inteligencii“ ako vyrobiť toľko obetí, aj z detí!

 

Čo z toho si pán „voňavý cukrík“ zoberiete do hrobu so svojimi obeťami?

Že o vás si nikto nemohol dovoliť napísať v novinách, keďže aj tie vám patria, že ste len hovno?

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5541201x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie