Založ si blog

Blaha a ESET a PENTA dokola

V tomto článku porovnám svoje myšlienky, ku ktorým som sama dospela, s názormi poslanca Blahu. 

Ja nemám dôvod veriť poslancovi Blahovi, pretože nie som volič Smeru a fanúšik dnešnej koalície. Práve naopak, osobne som sa angažovala pod vplyvom SME bojovať proti Smeru, ako proti mafii, zúčastnila som sa demonštrácií za zvrhnutie Kaliňáka a podobne a vždy som si myslela ako správne zaangažovaná ovca, že tu bojujeme proti smeráckej mafii. Som váš ukážkový zmanipulovaný bojovník za to, že mafiu tu mal len Smer!

Mňa nevychoval pán Blaha, mňa ste vychovali vy, správni pravičiari, čo ste dnes ľavičiari, hlavne, že ste rozumeli tomu, prečo je byť pravičiarom najrozumnejšie!

No asi nie, keď to viete podľa potreby zahodiť, čo normálnemu človeku už vtedy bliká kontrolka – Pozor, tuto klamali, keď to tak ľahko zahodili! Tu pôjde o niečo celkom iné!!!

Mňa nemusel presviedčať Smer a Fico mi nikdy nedal ružu. Mne celkom stačilo sledovať vás, čo sa z vás stalo po roku 2015.

A mňa takto neprevychovali alternatívne médiá, lebo tie celkom rovnako a ešte výdatnejšie bojovali proti Smeru, mňa ste zobudili vy sami, čo ste za ľudia!

Zažila som to ja sama osobne, ako ste začali ľuďom nanucovať vašu propagandu a vyhrážať sa im, že keď ju nebudú povinne prehlasovať, tak sú fašisti a nepriatelia štátu a zahraniční agenti najatí Kremľom. To všetko je zastrašovanie občanov a zažila som to na vlastnej koži!

Aby človek z vás vytriezvel, na to nemusí stretnúť ani jedného smeráka, ani jedného alternatívca, na to mu stačí mať zážitky len s vami!

A o čo viac je s vami, o to viac má dôvod byť zhrozený, čo sa s vami stalo a čo ste vy za ľudia!

Ja som zažila socializmus a preto svedčím, že takto sa správali len najhorší totaliťáci! Vy ste nebezpeční ľudia, lebo presadzujete totalitu!

Takže, ja som nepotrebovala Blahu, aby som Denník N považovala za niečo nebezpečné!

Ja poznám liberálne hodnoty ako liberál, aby som vedela v čom všetkom máte dvojaké metre a nejde vám o liberalizmus a je to všetko len zásterka na oko!

Ja sama som dospela vlastným posúdením situácie k tomu, čo Blaha ešte nepísal, keď som si to myslela a písala o tom už celé roky!

Ja sama som dospela k tomu, že tu sú rozhodujúce práve vojenské základne a pre uchytenie politikov práve to, ako budú presadzovať cudzie záujmy!

Ja sama som o tom písala, že síce neviem, kto každý stojí za denníkom SME a Denníkom N, ale že to budú ľudia, ktorým sa absolútne nedá veriť a nesmieme voliť žiadne strany, za ktorými stoja! To som ja písala už v roku 2016! A vtedy som nejakého Blahu nečítala! 

A ja sama som predsa posledné dni písala len vlastné myšlienky, že aj stranu SaS určujú práve tieto ciele, ktoré som dnes našla, že pomenoval aj Blaha!

Takže mne nepíšte, či ja verím Blahovi. Keby ma čítal, skôr jeho by ste sa mohli spýtať, či on uveril mne, lebo ja som to písala skôr! Alebo nevedela, že on také niečo písal!

A teraz mi povedzte, prečo by som mu mala neveriť, keď on si myslí len to isté, čo si ja myslím už dávno? 

Nebude to tým, že k tomu dospeje každý človek, čo premýšľa a nebojí sa premýšľať aj keď je zastrašovaný?

Našla som to včera – odkaz na to v diskusii:

Blaha:

Otázka je, prečo je tak ESET silne zaangažovaný v tom, aby prevzal na Slovensku moc.

Stojí to neuveriteľné peniaze. Prečo to robia?

V prvom rade si treba uvedomiť, že ESET síce vlastnia Slováci, ale je to vlastne americká firma, ktorá má obchodné sídlo v USA a mimoriadne dobré vzťahy s ambasádou USA na Slovensku. 

Keď som si prečítal, čo pred rokom pán Sterling, veľvyslanec USA, povedal o ESET -e, citujem:

„Sterling na otázku, či ho zaujali v poslednom čase nejaké slovenské startupy, ktoré majú šancu preskočiť slovenské hranice, odpovedal, citujem:

„Z tých, ktoré sú už dobre zakotvené, určite ESET, ktorý síce nie je v Sillicon Valley, ale v neďalekom San Diegu. Oni sú už dobre zavedení.“ Pán Sterling má potrebu spomenúť pri startupoch ESET. ESET má celkom zjavnú potrebu zavádzať na Slovensku americký model liberalizmu, individualizmu, napokon, financujú Denník N a poznáme tie slniečkárske hodnoty, ktoré pochádzajú z tradície americké ;ho liberalizmu. 

Ale tie dôvody, pre ktoré sa ESET a americká ambasáda takto silne angažujú na Slovensku, že do toho vrazili takéto strašné prachy, že takto silne mobilizujú slovenskú ulicu a slovenskú verejnosť – ten dôvod je geopolitický. Ide o veľa.

Samozrejme, hlavným „nepriateľom“ je Rusko. A v nárazníkových štátoch, ktoré sú v blízkosti Ruskej federácie, je potrebné vytvoriť silnú americkú zónu vplyvu a zrejme aj sem nasadiť americké zbrane, americké muničné sklady a americké vojnové sily, ktoré už pôsobia v Poľsku, pobaltských, ale nie na Slovensku.

Je tu potreba – potreba z USA, aby na Slovensku existovala taká politická garnitúra, ktorá tu takéto americké „odstrašujúce“ zbrane, alebo zbrane, ktoré budú mieriť na Rusko, PRESADÍ. 

Toto stojí za toľko peňazí a vie to veľmi dobre aj americká ambasáda aj ESET.

Takže, milí priatelia, očakávajte v predvolebnej kampani do parlamentných volieb veľké finálne spájanie Kisku, Beblavého, PS a postupné pohltenie strany SaS, OĽaNO a Sme rodina. 

Vytvorí sa veľký blok, ktorý bude vlastniť ESET.

A tento blok nám tu zabezpečí, že sa staneme ako Slovenská republika obyčajným americkým muničákom.

https://www.facebook.com/watch/?v=315702845742881

Takže súhlasím s Blahom a nie preto, že ma presvedčil, ale preto, že potvrdzuje moje vlastné myšlienky, ku ktorým som dospela sama!

Môžete polemizovať len nad tým, kde majú sídlo, lebo to som nevedela.

Ja som totiž nepotrebovala vedieť ani ich sídlo, lebo nech by bolo kdekoľvek, už celé roky ich sponzorov vyhlasujem za nebezpečných!

Chápem, že vám sa to nemusí zdať nebezpečné, ak chcete patriť k nárazníkovej zóne s vojenskými základňami. Počuli sme to x krát.

A to vám nikto neberie, čo chcete! Možete si to do vankúša opakovať aj tisíckrát, že chcete tu mať vojenské základne a chcete byť americkým muničákom!

ALE jedno neoddiskutujete! V slobodnom štáte o tom rozhoduje väčšina občanov, čo si želá, neželá a k čomu dala svojim politikom mandát!

A tu si to väčšina občanov neželá A NEDALA K tomu ŽIADNYM POLITIKOM A ŽIADNEJ STRANE MANDÁT!

ESET nie je žiadna strana! Nikdy nekandidovali a nikdy neboli zvolení! Nemajú žiadny mandát, aby občanom ako finančná skupina vnucovali, za čo si ich niekto platí!

 

 

A prestaňte prenasledovať obyčajných občanov za to, že nie sú ochotní plniť ciele nejakej finančnej skupiny, ktorá si tu sleduje svoje vlastné ziskuchtivé ciele!

Považujem ich za mafiu, ktorá ohrozuje občanov! Alebo si to môžem myslieť len doma v kuchyni, lebo inak ma budú ohrozovať a zastrašovať ešte s nejakým centrom alebo ministerstvom cenzury? Samozrejme aj Pentu, ktorá vlastní celý tento štát! Čo nás po vašom mafiánskom boji medzi vašimi mafiami? A láskavo sa nevolajte liberálne, lebo mňa to ako liberála uráža!

A plus si myslím, že ste dali Kuciaka zavraždiť vy a vraj liberáli!

Čo budem žiť, budem si to myslieť, že ste vrahovia a nie liberáli!

 

 

Dnes som našla:

Blaha:

 

„Uniknutý rozhovor Trnku a Kočnera je nechutným svedectvom o tom, ako funguje slovenský biznis a slovenská liberálna pravica.
Trnku do funkcie presadilo KDH a neskôr ho navrhovalo SDKÚ.
Haščák aj Kočner sú dlhé roky prepojení so slovenskou pravicou.
Penta vlastní protismerácke médiá ako SME či Pluska, ktoré propagujú liberálnych politikov.
Kiska má poradcu pre zdravotníctvo priamo z Penty.
Beblavý bol člen gorilej vlády a Sulík s Matovičom sa radili s Kočnerom.
O tomto všetko som hovoril včera večer v TA3, pripájam krátky zostrih, priatelia.“

 

TA3

 

„Pani redaktorka, je to jedno nechutné predstavenie a myslím si, že je šokovaná celá slovenská verejnosť. Pokiaľ takto funguje slovenský biznis, tak Boh nás ochraňuj. Zoberte si, že to vlastne nebola vyhrážka vraždou, že by chcel teraz Kočner zabiť Trnku. To bola vyhrážka, že pozor, zabijú ťa tí, ktorých si chcel vydierať, čiže PENTA čiže Haščák. Nie je to hrozné, že najčítanejší pravicový mienkotvorný denník na Slovensku vlastní finančná skupina a pán Haščák, ktorý sa údajne vyhráža generálnemu prokurátorovi vraždou a zabitím? Dokonca jeho syna?

 

Preboha, toto sú neuveriteľné veci. Ja sa naozaj ešte stále čudujem, že v denníku SME ešte nedali všetci výpovede. Veď to je absurdné svedectvo o tom, ako funguje slovenská mediálna sféra, ako funguje slovenský liberalizmus a slovenská pravica.

Pán Beblavý bol v roku 2002 až 2006 súčasťou „gorilej“ vlády. Je to jediný žijúci politik, ktorý skutočne ešte je kvázi na výslní politického života, ktorý je stále spájaný s Gorilou a tým pádom aj s PENTOU. Čiže na toto by mal pán Beblavý odpovedať a nie mudrovať na tlačových konferenciách.

 

A potom pán Kiska, ktorého strana má svojho poradcu pre zdravotníctvo priamo zo samotnej PENTY, pána Vereša.

To sú neuveriteľné veci alebo pán Matovič, ktorý s Kočnerom päť alebo šesť hodín strávil pri rozhovore, hrkútali si. Toto sú ľudia, ktorí sú napojení na Kočnera. Toto sú ľudia, ktorí sú v tomto špinavom divadle zamočení. To znamená, pokiaľ by boli naozaj trošku slušní a oni sa neustále oháňajú tým, akí slušní sú a aké slušné Slovensko reprezentujú. Keby boli trošku slušní, už všetci do jedného odstúpia.“

 

https://www.facebook.com/LBlaha/videos/719174398495019/

 

 

„Ti dvaja dali vyše 50 trestných oznámení na pentakov….tu je výsledok?“

 

„Polícia na sociálnej sieti facebook informuje o zásahu NAKA v okolí Bratislavy v súvislosti s násilnou, drogovou trestnou činnosťou a nedovoleným ozbrojovaním.“

 

Troj minútový zostrih exsiskára Pavla Forischa ohľadom vraždy Kuciaka a Penty Celý

 

„Ale prečo novinári stále vykrádajú informácie od vyšetrovateľov ? Prečo ich už za toto raz poriadne niekto nenakope do zadnej bočnice ? Čo je redakcia Pravdy vyšetrovačka, či čo ? Prečo preosievate veci ktoré sa len začínajú vyšetrovať a Vy to hned púšťate do vetra. Tak potom zrušme políciu , prokuratúru a redakcie novín ich nahradia ! jednoduchá vec.“

 

„Dnešný zásah proti týmto trom

ľuďom si objednala u NAKA spoločnosť PENTA. To samozrejme musí byť jasné každému ,čo i len trošku rozumnejšiemu človeku. Pretože to všetko presne do seba zapadá. Títo traja išli už dlhší čas po PENTE v oveľa závažnejších veciach,ako je prípad „Mecom“.“

„Haščákova Penta je “ deep state“na Slovensku . Uz ovlada aj Slovensku

Policiu. Nastrcit dnes niekomu zbrane, drogy do bytu, alebo auta je rutina .

Toto je skutocna mafia co zacina preberat moc na Slovensku !!!“

 

„Žiaran vo veľkom bojuje proti PENTE poukazuje na sluhov PENTy v štátnej moci.

BOL BY TOTÁLNY ….., aby si na seba prichystal pascu vo forme drog a zbraní, ktoré si zháňal a ukladal doma pod posteľ, aby Slovenská prokuratúra dostala zámienku , ako ho zabásnuť.“

 

„Ide do tuhého . Penta vracia úder . Je to nachystaný PODRAZ !!!!!

Bývalí príslušníci tajnej služby Stanislav Žiaran a Pavol Forisch:

Za vraždou Kuciaka je šéf Penty Haščák. Cieľom bol štátny prevrat, zmarenie vyšetrovania Gorily a dosadenie pravicovej vlády. Stanislav Žiaran a Pavol Forisch krátko po Kuciakovej vražde podali na generálnu prokuratúru trestné oznámenie na konkrétne osoby a dodali príslušné dokumenty súvisiace s týmto prípadom.“

 

„Forisch: Za vraždou Kuciaka je šéf Penty Haščák. Cieľom bol štátny prevrat, zmarenie vyšetrovania Gorily a s podporou USA dosadenie pravicovej vlády

„Máme k dispozícii rozpracované a pripravené podklady, ktoré účinne a prakticky okamžite dokážu zasiahnuť objednávateľa a organizátora Penta Investments a v krátkej dobe aj vykonávateľov,“ uvádza sa v liste, ktorý Stanislav Žiaran a Pavol Forisch adresovali Čižnárovi.“

 

 

Prečo sa o tomto v spojitosti s nimi nepíše? 

Keď nie, tiež si myslím, že tento zásah si objednala Penta! Lebo veď tento štát ovláda PENTA!

 

 

Bránik pred 3 hodinami:

 

„Že ste tie mená nikdy nepočuli a ich tváre nikdy nevideli? Tak vám treba, keď nechodíte do kina. Ukradnutý štát v praxi.

Zatiaľ je to len nedovolené ozbrojovanie, ale podľa všetkého sa chystá aj obvinenie z prechovávania detskej pornografie, obľúbený nástroj hľadačov nahrávok Gorily spred niekoľkých rokov u bývalého šéfa odboru odposluchov Arpáša. Feranc bol kedysi jeho zástupcom v SIS. Arpáš svoju “úradne zničenú” kópiu predal istému nemenovanému subjektu a detaily ďalšieho predaja ste si mohli vypočuť včera na nahrávke Trnku a Kočnera. Tretí pokus sa už nepodaril, pretože nádejný kupec konečne pochopil, že digitálne dáta možno done konečna kopírovať 😁

Detská pornografia sa u Arpáša samozrejme nenašla, zato dnes voľne kolujú nahrávky, ktoré si zhotovoval pri rozhovoroch s významnými ľuďmi a ktoré ostali trochu nezaslúžene v tieni iných veľkých káuz. No a deň potom, ako sa konečne prevalila nahrávka bývalého tieňového generálneho prokurátora Trčnera sa čírou zhodou okolností nájdu u byvalých agentov SIS nelegálne držané zbrane a práve dnes ich museli zadržať.

Čo všetko v skutočnosti robila táto skupina zdrojov viacerých významných slovenských novinárov, ktorá dodala rozhodujúce dôkazy Kuciakovi? Aká bola ich úloha v snahe rozložiť pred voľbami stranu SaS a kto stál za tou objednávkou? A prečo sa rozhodne nevypláca skúšať vypaľovat Pentu cez pochybné pohľadávky?

Dnes večer v Poprade po premietaní filmu Zuzana Piussi sa môžete dozvedieť na diskusii oveľa viac. Snáď sa stihneme stretnúť skôr, ako niečo nájdu aj v mojom počítači.“

 

 

Rozumiem tomu dobre, že NAKA k nim nešla hľadať zbrane a drogy, ale informácie a dôkazy?

 

 

Iný muž sa pod Bránikom pýta:

„Ak som správne pochopil, ja neskúsený naivný muž, tak sa im pomstili tak, že im niečo podstrčili?“

 

Bránik:

„zatial si to nevysvetlujem ako pomstu – jednoducho hladaju nieco, co je este nasobne horsie nez vcerajsie nahravka. A na to zrejme nestaci prvotne obvinenie z nelegalneho ozbrojovania, ale budu musiet ziskat legalnu moznost im ist do pocitacov, datovych ulozisk a cloudu.“

 

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509973x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie