Založ si blog

Ako vznikli liberáli

Na začiatku boli skutočne primitívni ľudia, ktorí vo svojej citovej tuposti ubližovali iným. Keď si bol v čomkoľvek iný, zažil si výsmech.
Nebudem hovoriť o vraždách, len o výsmechu.

Sťažujete sa, že v detstve sa vám nejaké deti vysmiali, že vraj deti bývajú kruté. Nie je to pravda a nikdy to pravda nebola, lebo dieťa je len také, ako ho vychovajú rodičia. To doma počuli, z koho sa rodičia vysmievali a kto každý je pre nich menejcenný človek. Počuli to doma, v škole vedia, že sa rovnako môžu vysmievať tiež a nie je to žiadny prečin, lebo veď ľudia, ktorým veria, to robia tiež!

Takto vznikol blud o detskej krutosti, že boli zrkadlom len vlastných rodičov.

Čo myslíte, prečo už za nikým nepokrikujú – Ty pankhart!

Lebo ich rodičia majú teraz veľa pankhartov a teda prestali s tým rodičia! Deti potom nemajú čo zopakovať.

Liberáli boli ľudia, čo mali zmysel pre slobodu, pretože sa vymykali z rámca všeobecnej citovej tuposti. To boli presne tí ľudia, čo voľakedy neriešili, že niekto je pankhart, že susede vliezol do okna frajer a ona nebude môcť mať panenský venček. To bola ďalšia ich krutosť, že oni, čo nepoznali lásku, nedopriali ju zažiť ani iným.

Už ani toto ne odsudzujú, lebo zvrhli sa. Teraz už panenský venček nechýba nikomu, len homosexuálom v cirkvi, ktorí si to rozdajú aj bez venčeka. Samozrejme nie všetci. Ale zmizlo to, odkedy sme sa celonárodne zvrhli a aj posledný kresťan toleruje porušovanie desatoro. Na sebe. Cez seba, čo robím ja.

Obžerstvo im napríklad ako hriech nevadí, obžratí sú skoro všetci, včetne kňazov, teda to nebudeme riešiť, čím žije sused, ako duchovne pre desatoro, keď vyzerá ako pred pôrodom? Zaujímavejšie je predstavovať si, čo robí iný sused s penisom. Ako ho pchá do ďalšieho suseda a všetkým je z toho zle.

Skúste si predstaviť aj tých tučniakov, ako sa milujú. Tí, čo narážajú na seba tučnými brušiskami. Kto potom sedí hore? No vždy je to väčší problém, než keď na seba narážajú len kosťami v starobe. Hlavne, že si pamätajú ten správny otvor, čo im susedia už schvália.

Na rozdiel od iných ľudí boli už liberáli aj zamilovaní a bez toho, aby na to zabudli, zostala v nich žiť spomienka na lásku. Čo som nemohol ja, môžeš napríklad ty (nevera), alebo čo som mohol ja, môžeš aj ty.

Pre nich naozaj neexistovali panny, pankharti, hriešnici. Pre nich existovala spomienka na ľudskú krutosť. Každý z nich ju musel nejako zažiť a zapamätať si to.

Boli to presne tí, čo vybíjali z rúk iným kamene k nedeľňajšiemu obedu tých skvostnejších rodín, čo rovnakým výsmechom kameňovali aj vlastné deti, aby sa nevymkli z požiadaviek, aké majú byť.

Rodiny sa tak milovali, že o tom vznikli vtipy o ženách s tĺčikom, o svokrách pod kameňmi, o susedoch v skrini (v detstve som si myslela, že to nemôže byť pravda), o rodičoch, čo skáču radosťou, keď sa zbavia detí a naopak. Rodina sa zachraňuje tak, že poriešite susedov, o čo ste lepší. Naozaj to funguje, keď vás bude bolieť zub a predstavíte si, že inde ľudia aj zomierajú. Hneď vám je lepšie, lebo vám až smrť nehrozí.

Takže, liberáli takto vznikli, ako strelení a ohrozovali morálku, lebo keby mali ľudia slobodu, všetci by sa zvrhli. Bola v tom túžba všetkých osedlaných ľudí po takom jednoznačnom zvrhnutí, že keby som sa ja odtrhol z reťaze, inak to ani dopadnúť nemôže.

Keď vám zavesím voňavú a pečenú klobásu pred nos a nebudete si môcť zahryznúť, budete mať predstavu, že zjedli by ste ich aj tisíc a zakaždým, keby tam visela!

Liberáli ako prví objavili to, že keď zožerieš tú klobásu, ona ani taká dobrá nebola, ako len voňala. Tak objavili slobodu, už nezaťažení strachom zo zvrhlosti.

 

B   Aké chyby robia liberáli

 

Človek, čo zažil krivdu, neraz prechádza až do nenávisti voči nejakej mase, ktorá mu ublížila. Poukazovaním na obete, veľmi ľahko môžete preletieť hranicu, kde nebránite, ale útočíte. Potom sa stávate slepí voči krivdám na opačnej strane. Bolesť a výsmech pozná len vaša obeť a iní ľudia už nie. Iným ľuďom sa už nikto nesmial, celkom podobné problémy už nemajú. Už sa len nemajú na čo vyhovoriť, keď si zranenia pestujú ako kompóty.

Masa si musí uvedomiť, že to nie za to, že som Róm, homosexuál, ale preto, že sa to tak deje aj iným.

Normálny krutý človek sa musí pozbierať a nemôže sa vyhovárať – To zato, že som homosexuál. To zato, že som Róm. To zato, že som iný. Normálne krutému, za to, že patrí k mase bez výhovoriek, sa to netoleruje. Všetkých iných začnete chrániť ako medveďov a už nikde to nemá hranice.

Liberáli neveria, že existuje aj opačný extrém. Obeť má právo na doživotné výhovorky. Riešenie problémov extrému sa stáva tabu.

Takým tabu je, že potom mnohí chcú byť takými obdivovanými obeťami. Od mnohých homosexuálov sa potom dozviete, že vlastne ani nie sú homosexuáli, lebo v pohode mali vzťahy aj s opačným pohlavím, len nerozumeli si. Iste ľahšie si porozumie muž s mužom a žena so ženou. A prečo by sme toto riešili osvetou, keď dá sa to aj ľahšie, poďme od seba! Sklamané ženy so ženami, lebo tá poskytne citlivejší orgazmus, možno aj predohru a muž mužovi lepšie vyfajčí. Ani na nenazdáte a vyrobíte takto homosexuálov aj z ľudí, ktorí sú inak hetero. Ale čo by si neskúsili, že tak to ide ľahšie, než nejaké mužské alebo ženské kruhy?

Vraj sa to nedá naučiť. Ale dá. V armáde to nikomu nevadilo a prečo nie, keď to bude s porozumením ľahšie?

Tabu je hovoriť o tom, že človek sa ľahko stane bisexuálny, keď zažije sklamanie s vlastným pohlavím. Tak, čo by sme to riešili, keď muži a ženy môžu ísť aj od seba?

Liberáli si neuvedomujú, ako toto všetko môže ovplyvniť mládež. Toto všetko je tabu, aby sme neublížili obetiam. Dostáva sa to všetko do zakázanej zóny a aby sme neublížili, ublížime iným. Mladí sa nám hrajú, že sú homosexuáli, aj keď nie sú. Píšu si také nevinné vety už v školských laviciach – Nechceš to skúsiť so mnou?

A skúšajú ako marihuanu a drogy. Pri drogách sa môžeme baviť, čo všetko to môže spôsobiť, pri experimentoch v sexe už nie. Viete, čo všetko po len jedinom sklamaní s opačným pohlavím? Alebo už naozaj nezáleží na tom, aby komunikačne ženy rozumeli mužom a muži ženám? Ďalšia generácia vychovaná dvomi ženami a dvomi mužmi to bude vedieť lepšie? Mali ste ten zážitok ako dieťa, čo je to žiť bez vzoru milujúceho muža alebo matky? Či len tak sa vám zdá, že je to zbytočné, lebo vám nechýbali? Či to poriešili štatistiky, ako vždy?

Áno, existuje aj opačný extrém, okrem toho, že ľudia sú krutí ako kruté myši a naozaj veľmi kruto udržujú akúsi bezpečnú zónu aj pred marihuanou, čo inak môže byť liečivá, pred LSD, aj keď môžete mať výnimočný psychedelický zážitok. Sloboda je aj nebezpečná. Masa sa príliš bojí, liberáli sa príliš neboja. A vo vzájomnom boji vznikajú témy tabu, aby to neoslabilo ani jeden tábor. No na akékoľvek tabu alebo extrémy doplatia ďalšie obete. Ktorých problémy ešte ani nepoznáme, lebo sa o nich len nehovorí. Takto vznikne tabu pre liberálov na opačnej strane a celkom sa začnú podobať na tých, ktorých kritizovali ako len dogmatikov. Potom sú už rovnakí dogmatici tiež. Mlč, ani o našom extréme a jeho následkoch sa nehovorí. Výhovorkou je, že iní to pomenovali kruto a kruh sa zatvorí. Ani naše obete neexistujú!

 

LGBTI ideológia neexistuje, ale existuje ideológia, čo LGBTI používa ako sánky. Niečo ako sladký povlak (sloboda pre utláčaných) na horkom lieku, ktorý sa vám rozpustí až v žalúdku. Nakoniec zistíte, že masa krutá nebola, oproti tomu, ako sú ľudia slobodou a obeťami zneužívaní.

Mali pravdu aj tí, čo sa dojali a mali pravdu aj tí, čo sa aj bez dojatia bránili. Vždy doplatíme na extrémy.

 

 

.

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Nemali by sme tu zbytočne komplikované a zbytočne zdramatizované voľby voličmi KDH, čo nezačali rozmýšľať!

26.03.2024

Luna Vive: „Nepáči sa mi napríklad, že si presviedčala ľudí , aby volili Harabina, ale neodsudzujem ťa, pred pár rokmi by som možno vlastne vysoko pravdepodobne robila to isté, teraz si myslím, že preberať za iného svojím spôsobom zodpovednosť a svojím spôsobom ho manipulovať , nie je správne. Možno aj ty k tomu názoru raz dospeješ.“ Luna po voľbách: [...]

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 5517392x
Priemerná čítanosť článkov: 3746x

Autor blogu

Kategórie