Čo práve robia vaši psychopati?

1. marca 2019, malinova, Nezaradené

Fakt nechápem, čomu sa čudujete.

Tu na Pravde sa zgrupuje práve ten extrém, ktorý si želá precitnutie liberálov a sorošovcov, ako ich voláte. A keď sa to stane, že z nich niekto otočí a dá vám za pravdu, že ste nepísali len konšpirácie a bludy, tak ho máte za blázna.

 

Z toho jasne vidno, že si ich precitnutie ani neželáte a ďalej trváte na tom, aby boli len sorošovci a výhradne len mopslíci. To by vám potom ani vlastná mater nerozumela, čo vlastne chcete!

 

Mopslíkov liberálkov do smrti?

 

A čítate vôbec s porozumením? Jasne som napísala, že je náboženský fanatik a to sa nezmenilo. Precitol niekde z toho?

Povedal na tlačovke, že končí so svojimi náboženskými fanatičkami vo vlastnej strane, čo si pomýlili poslaneckú lavicu s lavicou v kostole?

Keď to urobí, potom môžme uvažovať, či je táto strana zvoliteľná pre normálnych ľudí, ktorí prišli voliť politikov a nie do kostola. Ja som liberál a dogmami homosexuálov v cirkvi ma určite v politike neoslovíte. Matovič je pre mňa ako náboženský dogmatik neprijateľný a to rovnako, keď to isté stvárajú poslanci ĽSNS. Hoci nad tými zas Matovič ohŕňa nos, hoci si s nimi v tomto môžu podať ruky, že je to rovnaká zaostalosť neslobody, aká vám potom vadí u moslimov. Tu oni nemajú svoj rovnaký meter, keď robia len to isté – nanucujú iným svoju vieru.

 

Dosť jasne som napísala, že dám dolu klobúk pred každým jedným liberálkom alebo mopslíkom, ak sa rozhodne, že už mopslíkom nebude a bude ochotný s nimi trhať partu, na čo väčšina mužov gule nemá. Nemal ani Sulík, lebo by ho boli zožrali, tie „zúrivé kobylky“ za ním.

 

Vážim si neservilných ľudí a ľudí, ktorí sa nedajú použiť ako mopslíci. Práve tým, že dajú, to hovorí o ich morálke a akí sú to psychopati a to bez ohľadu na to, či v Smere alebo v Progresívnom Slovensku. Psychopatmi sú tu práve tí vaši kultivovaní politici, čo sú schopní denne klamať bez mihnutia oka a slúžiť ako vlastizradci na vlastnom národe. K nim preto patrí práve váš Šefčovič, Lajčák, Kiska, Čaputová, Mistrík. To sú všetko a len predajní psychopati. Aj keď si nedali šlapky, nevrieskali a kultivovane melú len svoje ničnehovoriace mantry lokajov.

Ale čo z nich vidíte? Len obal! Vám stačí, keď má peknú blúzku, šarm, oblek, frázy a môže to byť papagáj na n-tú. V tomto sú rovnako hlúpi liberálkovia, aj smeráci. Ste aj vychovaní na odpade zo stola!

 

Vráťme sa k podstatnému. Vraveli ste, že chcete, aby sa zmenili a neboli lokaji. Nikto predsa nehovorí, že majú nasadať do koryta proti Trumpovi! Ale celkom onuce byť nemusia a mohli by nimi pohnúť aspoň jadrové zbrane. Inak si nezaslúžia ani euro, nieto ešte volebný lístok na takú maškarádu celkom nesvojprávnych.

 

A keď chcete, aby to zmenili, nemali by ste tvrdiť, že každý z nich, čo vám dá za pravdu, je vlastne somár, že vám za pravdu dal. Lebo potom už neviem, kto je tu somár.

 

Nebude to skôr tak, že chcete obhajovať svojho mopslíka? Jedni v Progresívnom Slovensku, iní zas v Smere.

 

 

Vážim si Chmelára, lebo nie je kresťanský dogmatik. Pre toto si nikdy nebudem vážiť žiadnych náboženských fanatikov, či v OĽaNO alebo v ĽSNS. Klobúk dolu je napokon jednorazová udalosť a rovnako vás môže sklamať aj človek, ktorého si vážite, lebo dostať sa k mopslíkom, k tomu tu máme vyšmýkanú šmýkalku. Predviedol vám ju aj Sulík s Klusom, tesne po svojej tlačovke.

K milodarom na mopslíkov už volebným lístkom neprispejem. Bude to vaša karma, nie moja, lebo zároveň je aj individuálna – ako to koho a za čo osobne skosí.

Naše nemocnice vás čakajú! Navyše na bojisku Európa. Servilní si len zaslúžia svoj osud, ktorý si sami pýtali.

 

 

.