Tu vôbec nejde o kradnutie Smeru!

20. novembra 2018, malinova, Nezaradené

Áno, rezignujte. A prečo sa SME neteší?

Nehovorili, že chcú oslabenie Smeru a netvrdia, že to oslabí Smer?

A vidíte, nechcú oslabenie Smeru! (alebo chcete dlhý článok s dôkazmi? Ale potom nepíšte, že vám dlhé s dôkazmi a citáciami vadia!) Boja sa, že sa Smer oslabí, tak ako im naozaj záležalo na tom, aby Smer nekradol a bol oslabený?

Nijako, ako stále píšem, je to oblb, že tu vraj ide o to, aby Smer nekradol. Oni nechcú oslabenie Smeru, že tým Smer stratí, keď stratí Lajčáka. Oni chcú svoje politické ciele, za ktoré sú platení a ktoré im plní aj Lajčák. Veď Lajčák s nimi spolupracuje ako Bugár, Kiska. Nie SaS, Lajčák!

 

Prestaňte ľuďom klamať, že chcete oslabiť Smer! Prestaňte si vymýšľať, že vás tu zaujímajú zlodejstvá. Vás zaujímajú len spolupracujúci kolaboranti a toto tu je len oblb pre demonštrácie zvrhnutia nepohodlných pre tieto servilné politické ciele – že vraj vám Smer vadí, lebo kradne. Nevadí!

Keď spolupracuje, tak nevadí. Tak tu netárajte, že „aby Smer nekradol“.

Áno, nech dá demisiu a liberálkovia nech si za Smerom trhajú vlasy.

No snáď to prežijete, keď Smer tak strašne o Lajčáka oslabí.

.

Im nevadí Smer, im primárne nevadí, že kradne, ich zaujíma len kolaborácia pre ICH ciele za ktoré sú platení. A preto im nevyhovovala a nestačila SaS. Lebo tu vôbec nejde o kradnutie Smeru. Tu ide len o politické smerovanie a všetky zlodejstvá sú len výhovorkou pre demonštrujúcich, aby chceli byť komparzom nových politických strán s týmto smerovaním.

.

Ak nestačilo, mám už pripravené citácie, ale to bude dlhé. Stačí povedať, dám si námahu, ako sa boja, že oslabí a ako zbožne dúfajú v Lajčákavaši kiskoidi a moji liberálkovia.

.