Výzva novinárov

3. mája 2018, malinova, Nezaradené

Im nestačí, ze si zaviedli svoju diktatúru do SME, Denníka N a dalších svojich médií, chcú mať diktatúru aj v RTVS. Lebo vraj, keď ju tam nebudú mocť mať, tak sú vyhlasovaní za nepriateľov:

„Označovanie novinárov za nepriateľov z nás robí potenciálne terče ďalšieho násilia a legitimizuje prípadné ďalšie útoky na žurnalistov. Slobodné médiá sú základným nástrojom verejnej kontroly.“

 

Pozrite sa na námestia, kto tam protestuje. Hlavne zmanipulovaní občania týchto medií a preto je ich tam čoraz menej a nie čoraz viac. Jednoducho nemajú podporu drvivej väčšiny ľudí, ktorá zostala doma a zmanipulovaných vôbec nezaujíma, prečo sa k nim ďalší ľudia nepridávajú a odmietajú pridávať. Nikoho nezaujímajú tie názory.

 

Keď tam má Havran a spol. svoje nevyvážené diskusie, kde všetci majú rovnaké názory, to môže zaujímať len veľmi úzku skupinu divákov, presne tak, ako SME alebo Denník N zaujímajú len úzku skupinu obyvateľstva. Nemôžte ľudí donútiť, aby sa povinne zaujímali o tieto médiá a rovnako, aby sa povinne zaujímali o celkom jednostranné diskusie, ktoré sa vedú v týchto médiách alebo všade, kde sa títo novinári nachádzajú.

Ja ich natoľko nesledujem, keďže sú len jednostranné, že kvôli týmto propagandistom ani televízor nemám. Nie som povinná sa o nich zaujímať.

 

Plus ako občan vyjadrujem nesúhlas s tým, aby som ich povinne musela platiť, kedže ich ani nesledujem. Predplatné na ich noviny mi nemôžu vnútiť, ale cez RTVS mi vnucujú, aby som ich platila a celú tú ich celkom jednostrannú propagandu.

 

Konkrétne sú to títo novinári, ktorí poskytli aj svoj zoznam:

 

Prosím, kto ich chce počúvať, nech nežiada, aby ich platili ľudia, ktorých nezaujímajú, ktorí ich nesledujú a ani ich jednostranné diskusie. RTVS predsa nepatrí len tejto úzkej skupine obyvateľstva. Protestujem proti tomu, aby mi boli vnucovaní, vnucované ich názory a ešte aby som ich platila.

Keď si chcú obsadit RTVS, nech si obsadia, však ani televíziu tiež vôbec nemusíme sledovať, ale nech si ju potom aj sami platia, keď televíziu kvôli tomu nepozeráme.

Navyše chcú zakazovať všetky iné médiá, aby ich ľudia povinne museli sledovať a boli na nich takto odkázaní.

Aj keď zakážete všetky iné médiá, aj tak vám ľudia nebudú veriť, lebo dôveru väčšiny obyvateľstva ste už stratili. Nikto, ale celkom nikto nie je povinný vás sledovať a ľudia môžu svoj život tráviť nielen bez televízie, ale aj bez novín. Môžte z nich len žmýkať peniaze na svoju existenciu.

 

Vraj verejnoprávne médiá nemôžte umlčať! Ale môžte a celkom jednoducho. Okolo mňa ľudia ani netušia, že máte nejakú výzvu, keď si celkom zdarne žijú svoje životy aj bez vás. To vy ich potrebujete, aby vás platili a to aj keď vás nepozerajú a nečítajú. To vy ich potrebujete na svoje platy.

O vase jednostranné informácie a neexistenciu diskusií nie je záujem, preto sa väčšina ľudí k vašim protestom nepridáva. Preto nemá záujem o RTVS a ani o vaše noviny.

.