Rozhovor inteligenta s trollom

21. marca 2018, malinova, Nezaradené

Po vzore Bencika vam chcem ukazat typickych predstavitelov Matovicovej strany. Presne ako on, som si na to pohladala ich najslusnejsieho predstavitela z vysokych diskuterskych kruhov na SME, aby ste mali predstavu, kto voli OLaNO, aki slusni ludia su to a ostatnym inteligentnym ludom to tam vobec nevadilo!

 

 

inteligent: „pocuvaj k * kot.

10 rocna vlada smeru sposobila rozklad a kolaps krajiny.

Okrem toho, sam Narcos Fizzo osobne, spolu s Narcosom Kalim, sposobili medzinarodny skandal, ked predseda vlady jednej akoze modernej EU krajiny zdielal milenku s narco-mafianom.
Vies k * kot? Takze ten milion za letenky, to je h * vno proti tomu co tu sposobil Narcos Smer.“

 

x

„Matovic nepotrebuje trolla. Za Matovica hovoria vysledky. Nepoznam v politike nikoho za koho hovoria vysledky tak ako za Matovica. Takisto nepoznam v politike nikoho tak odvazneho ako je Matovic. A odvahy v tychto dnoch treba vela. Gaulider, Kuciak s priatelkou, dalsi zmiznuti novinari…

A kludne budem za Matovica trollovat. Z takychto k * kotov ako si ty som znechuteny. Myslis si aky si ohromne chytry ale si len blby k * kot. Hlupak. Nic viac.“

 

x

 

troll: „Počuj ty jasnovidec 🙂 Ty máš rád demokraciu že ak sa nemýlim , určite si jej velký zástanca. Tak mi povedz prečo nemôže mať človek iný názor. To je typické na vás aj s Nicholsonovou a daňovým podvodníkom Matovičom že ste mimoriadne agresívny. Toto nám má vladnut? Táto zberba na čele? A ešte niečo. Ak by tu zas chcel pindať niekto niečo o platenom trollovi či jak to tu volate. Tak za svoje názory niesom platený.

 

inteligent:  „zas tam mas gramaticku chybu ty ret ard.

Zopakujem ti to znova:

chcel by som Matovica za ministra vnutra. Bude potrebovat 10 rokov aby spravil aky-taky poriadok v tomto bolsevickom chlieve.

Takze, ked si nieco v robote ukradol, priprav sa, Matovic to vypatra, a p ojdes do basy ty ha j zel !!!

 

x

„este poznamka k demokracii.

Uprimne? Jednu vec by som na demokracii zmenil.

Kazdy by mal mat pocet hlasov podla dosiahnuteho vzdelania.

Aby taki nevzdelani reta rdi ako si ty nerozhodovali o mojej buducnosti…“

 

x

„* oprava, dufam ze Matovic bude minister vnutra“

 

x

 

troll:  „Ako Soros ovplyvnoval volby:

 

 

iny inteligent:  „asi si

pripadáš dôležitý … takto prekuknúť svetové dianie

A na Slovensku máme takých niekoľko stovák – kam sa hrabú Američania alebo Rus. U nás sa politologickí f´gńiovia len tak potulujú po mestách a dedinách.“

 

========

 

Ako vidite, aj z kratkej ukazky ste sa dozvedeli, ze volici tej intelektualnej opozicie by vytvorili kastovny system do volieb ako Kotleba (skutocne si zelaju, aby o politike rozhodovala len uzka intelektualna elita), pre tych inteligentnych a slusnejsich viac hlasov, co by sa lahko dalo merat (trestnym stihanim inych nazorov, nez ma ta uzka intelektualna elita). A na argumenty odpovedaju tym, ze kto sleduje Primu, prekukol svetove dianie. 

Presne to ma od SME odstrasilo, ze tam maju tak inteligentnych diskuterov a novinarov, ze sa uz nielen neobtazuju argumentovat, ale s „k*kotmi sa ani nebavia“.

 

Ja ako mnohorocny bloger aj na SME, aj na Pravde, svedcim o tom, ze hoci je tu vela volicov LSNS, Smeru a SNS, nie je pravda, ze ich volici su v diskusiach agresivni alebo agresivnejsi. Mohla som tu kludne pisat, ze som volila SaS. Dokonca odporucat volit SaS a presviedcat ich na to, kritizovat LSNS a so ziadnymi nadavkami preto som sa tu nestretla, maximalne s mlcanim, s len tichym nesuhlasom. Ja svedcim o tom, ze kultura v diskusiach na Pravde je v tomto tolerantnejsia a ak sa tu ludia stretnu s ostrou kritikou alebo nadavkami, vzdy len vtedy, ked sami v svojich clankoch alebo komentaroch inych urazaju.

Naopak citatelia na opozicnych dennikoch, hoci sa medzi nimi castejsie vyskytuju ludia s vyssim vzdelanim, maju vacsi sklon uplne umlcat diskusnych oponentov zhadzovanim, ze jedine ich politicky nazor je spravny. Tu si ludia navzajom vyjadruju uznanie, ked im niekto s uplne inym nazorom napise ten nazor slusne.

Opat vam pripominam, ze vzdelanie vobec nic nevypoveda o agresivite ludi, o com svedci, ze domacich nasilnikov najdete aj medzi najinteligentnejsimi ludmi, aj ked ich nasilie je sofistikovanejsie. Prosim vas, uz si vsimnite, ze o ludskej otvorenosti voci inym nazorom nerozhoduje stupen vzdelania a nezarucuje ani ludsku moralku! Naopak, o co su ludia vzdelanejsi, o to smutnejsie je, ked svoje nazory inym vnucuju, su na svoje vzdelanie namysleni ako ini na majetok a ked sa voci inym spravaju neslusne alebo agresivne.

 

V detstve som mala problem spoluziakom dokazat, ze blcha vyskoci vyssie nez clovek. Jednoducho to bola pre nich hlupost, pretoze clovek je vyssi a cloveku staci len poskocit a ukazovali mi ako. Presne tak vidim inteligentov a dokazat to nemozem, lebo zjavne maju VS a x teorii naporudzi. Proste by taku relativitu nepripustili, hoci zazracne ju uz pri inkluzii v skolstve chapu alebo pri moslimoch (a tam uz je pre nich obohatenim). Tak sa pytam, naozaj?

 

.